reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Super :-):-):-)
Gratulacje
Dzięki za odpowiedzi, o jedzonku
To teraz się przyznam , że Anika wczoraj dostała odemnie troszkę jabłuszka Siedziałam wczoraj z dziewczynkami na podłodze i tak miedzy zabawą obierałam jabłka i jadłyśmy z Helenka a Anika coś marudziła wiec uskrobałam trochę i jej dałam, radochę miała niesmowita Zjadła moze pół łyżeczki do herbaty Sensacji zadnych nie było Kupa w porządku, nocka też
No i witam
dziewczyny musze sie pochwalic
Mieszkanie notarialnie jest juz nasze - spisalismy dzisiaj umowe notarialna kupna mieszkania jupiiiiiiiiiiiiii
Nom to dosc na tyle bo zaraz odfrune ze szczescia
ale co jeszcze dzisiaj od nie pamietnych czasow nawet poszlam do znajomej na kawe z mlodym - zawsze cos zalatwiania bylo
ale jutro jeszcze formalnosci tzn sad i US
i potem czekac na pieniazki.....
i remonty
Patrysiu gratuluję.
Kochane moje dostałam dziś propozycję kolejnej pracy .Zadzwoniła babeczka z polecenia innej osoby i zaproponowała mi pracę w świetlicy socjoterapeutycznej(klub młodzieżowy ;-))dla gimnazjalistów.
Mam iśc w środę ,żeby się dogadać.Dostali dofinansowanie z UE na dogoterapię.:-):-)
Obowiązkowo mam zabrać ze sobą Klaudię ,bo ona odpowiednia wiekiem
Do tego będę pewnie układać do dogo jej psa ,ma rocznego West highland white terierka.Podobno niezły agresor ,który włazi im na głowę.
Kurczę nie dośc że matka ,żona i kochanka to jeszcze,hipo i dogoterapeutka z domieszką treserki psów.
Ufff co za zawód mi się szykuje.
Lubię wezwania to podejmę rękawicę.:-):-)
Podobno "kto nie próbuje, nigdy nie dowie się jak smakuje."
Gratulacje
WitamWitajcie mamuśki:-):-):-)
Nie wiem czy mnie jeszcze któraś pamięta ale szykuje mi się dużo wolnego czasu bo Maja poszła do przedszkola więc chyba będzie wreszcie czas żeby tu posiedzieć i was poczytać do końca, pozdrawiam wszystkie znane i te nowe kobitki:-):-):-)
To teraz się przyznam , że Anika wczoraj dostała odemnie troszkę jabłuszka Siedziałam wczoraj z dziewczynkami na podłodze i tak miedzy zabawą obierałam jabłka i jadłyśmy z Helenka a Anika coś marudziła wiec uskrobałam trochę i jej dałam, radochę miała niesmowita Zjadła moze pół łyżeczki do herbaty Sensacji zadnych nie było Kupa w porządku, nocka też
hehe to bedzie ubaw....A mój ma dziś pożegnanie koleżanki z pracy.
Oj czuję,że na uszach wróci ,bo telefonów nie odbiera.
Ciekawe czym przyjedzie i w jakim stanie.
Pewnie znów go pies będzie kładł do łóżka a ja będę miała ubaw na całego.
i co kald go spac czy sam doszedl
no to fajna kapiel juz ja sie nie moge doczekac kiedy na swoim rzuce sie do tej wannyMy z Zuia sobie zrobiłysmy hydromasaż. Sama nie chce siedzieć w wannie bo to hałas! Ale wlazłam z nia i wytrzymała 20 min:-)
Lece sie myć i spać. Coś Zuzia niespokojnie spi budzi się i w dzien marudna była. Nie wiem czy kolejne ząbki idą czy jak. Dobranoc
uuuuuuuu to Ci sie dzien konczy niesamowiciea ja jestem zła głośnik mi się w telefonie zepsuł mnie słysza ja nie słyszępensji dostałam tyle samo co w ubiegłym miesiącu a godzin miałam więcejpiotrek miał się ze mną sexić a poszedł spaćdzieciaki zostawiły po kolacji burdel w kuchni i tak sobie to kwitnieno jestem zła więc chyba pójdę spać
wpolczuje...
no widzisz... to fajnie ze zasmakowalo....Dzięki za odpowiedzi, o jedzonku
a tak co unas
wstalismy niedawno....
teraz ogladamy barwy szczescia
potem bajki wlacze Sewkowi...
teraz ide robic sniadanie i kawusie sobie
Ja sobie posciagalam pranie i musialabym wstawic nowe ale mi sie nie chce
Pogoda sie spierniczyla
Mlode jedza wlasnie lizaki bo znowu sie dorwaly do szafki ze slodyczami;-)
Ja pojde wyniesc smieci i chyba sie wyprysznicuje
Pogoda sie spierniczyla
Mlode jedza wlasnie lizaki bo znowu sie dorwaly do szafki ze slodyczami;-)
Ja pojde wyniesc smieci i chyba sie wyprysznicuje
malinka jestem
numer mam ten sam
4850439:-)
włacz gg i do mnie zagadaj[/QTE]
hmmmmm To ja mam chyba inny
dowikluś a z kim zostają dziewczynki jak ty prowadzisz dominikaa do szkoły????Witam cioteczki
Jak zwykle niewyspana,ale cale szczescie jutro juz jest sobota
Mlody juz po sniadanku i wlasnie sie ubiera:-)Ja tez musialabym sie ubrac
no i super może już Niki o troszku próbowaćWitam,
Gratulacje
Witam
witam kochane
a u mnie dzisiaj słonko po wczorajszym zimnym mglistym deszczowym dniu jestem mega zadowolona z takiej pogody
dzieciki w szkole toniś próbuje pisać ze mnĄ NA laptopie kawka się robi tylko kto ją mi z kuchni przyniesiemuszę prasować prać obiad robić ale mi się nie chce narazie wcalepołożyłam się wczoraj do łóżka z książką i czytałaM do 3 oj jak mi się chce spać
agunia-ln
Fanka BB :)
cześć, no to jestem;-);-);-);-)miałam problem komputerowe, laptopa mi jkuż oddali ale jakoś dziwnie chodzi i net jakiś nietaki, działa tylko nk i się wkurzamw pracy od piątku to już wogóle komp zastrajkował (stary rupieć, mogliby go trochę podrasować) ale w sumie to i tak bym pewnie nie zajrzała bo miałam mega doła, jakaś deprecha mnie dopadłapowoli wychodzę ale jest kiepsko
witam nowe mamusie i anacondę ;-)gdzie byłaś jak Cię nie było?
przyznaję się że nic nie czytałąm i raczej nie poczytam (boję się że w każdej chwili komp znów może paść więc wolę posiedzieć z Wami na bieżąco)
malinka Julka chodzi do szkolnej zerówki? pytam bo nie wiem kiedy i gdzie mam Misię wysłać, jestem chyba niedoinformowana
"Ministerstwo edukacji przedstawi swój plan nowelizacji ustawy o systemie oświaty dopiero w kwietniu. Już teraz jednak minister Katarzyna Hall poinformowała, że w 2009 r. do pierwszej klasy pójdą wszystkie dzieci siedmioletnie (rocznik 2002) i pierwsza połowa rocznika 2003. W następnym roku naukę rozpocznie druga połowa rocznika 2003 i wszystkie sześciolatki z rocznika 2004. We wrześniu 2011 r. naukę w szkołach rozpoczynać będą już tylko dzieci sześcioletnie."
czyli za rok Misia idzie do szkoły?
przyznaję się że nic nie czytałąm i raczej nie poczytam (boję się że w każdej chwili komp znów może paść więc wolę posiedzieć z Wami na bieżąco)
malinka Julka chodzi do szkolnej zerówki? pytam bo nie wiem kiedy i gdzie mam Misię wysłać, jestem chyba niedoinformowana
"Ministerstwo edukacji przedstawi swój plan nowelizacji ustawy o systemie oświaty dopiero w kwietniu. Już teraz jednak minister Katarzyna Hall poinformowała, że w 2009 r. do pierwszej klasy pójdą wszystkie dzieci siedmioletnie (rocznik 2002) i pierwsza połowa rocznika 2003. W następnym roku naukę rozpocznie druga połowa rocznika 2003 i wszystkie sześciolatki z rocznika 2004. We wrześniu 2011 r. naukę w szkołach rozpoczynać będą już tylko dzieci sześcioletnie."
czyli za rok Misia idzie do szkoły?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
slonko a ja bym tak chciala - zapodaj go trochewitam kochane
a u mnie dzisiaj słonko po wczorajszym zimnym mglistym deszczowym dniu jestem mega zadowolona z takiej pogody
dzieciki w szkole toniś próbuje pisać ze mnĄ NA laptopie kawka się robi tylko kto ją mi z kuchni przyniesiemuszę prasować prać obiad robić ale mi się nie chce narazie wcalepołożyłam się wczoraj do łóżka z książką i czytałaM do 3 oj jak mi się chce spać
a jaka ksiazke czytasz ??
no kochana jestes nareszciecześć, no to jestem;-);-);-);-)miałam problem komputerowe, laptopa mi jkuż oddali ale jakoś dziwnie chodzi i net jakiś nietaki, działa tylko nk i się wkurzamw pracy od piątku to już wogóle komp zastrajkował (stary rupieć, mogliby go trochę podrasować) ale w sumie to i tak bym pewnie nie zajrzała bo miałam mega doła, jakaś deprecha mnie dopadłapowoli wychodzę ale jest kiepsko
co sie stalo ze humore byl nie taki??
hej agunia
na doła proponuję wziąść łopatę piwko może być winko i do ogrodu zakop ten dół raz a dobrzea tak serio kochana co to za deprechy latem poczekaj ty kochana na późną jesień no ewentualnie zimę
moja julka chodzi do zerówki szkolnej ale mają osobny budynek co jest fajne bo maluchy nie mają styczności z dużą ilością dzieci no i starszaki nie wpadają na nich
moję dziecię zasypia przed tv(do matki się wrodził)ogląda DDTVN i widzę jak odpływa
ps agunia ty tam szefowi powiedz że masz zrytego kompa i na BB nie możesz posiedzieć i tym sposobem praca u nich traci sens:-)
patryniu czytam "krzyżaków" dopiero teraz rozumiem sienkiewicza chyba dopiero dorosłam do niego
antek padł jupi
na doła proponuję wziąść łopatę piwko może być winko i do ogrodu zakop ten dół raz a dobrzea tak serio kochana co to za deprechy latem poczekaj ty kochana na późną jesień no ewentualnie zimę
moja julka chodzi do zerówki szkolnej ale mają osobny budynek co jest fajne bo maluchy nie mają styczności z dużą ilością dzieci no i starszaki nie wpadają na nich
moję dziecię zasypia przed tv(do matki się wrodził)ogląda DDTVN i widzę jak odpływa
ps agunia ty tam szefowi powiedz że masz zrytego kompa i na BB nie możesz posiedzieć i tym sposobem praca u nich traci sens:-)
patryniu czytam "krzyżaków" dopiero teraz rozumiem sienkiewicza chyba dopiero dorosłam do niego
antek padł jupi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
odpowiedż na pyt. 1: mdoła mam z powodu finansów, miało nam się poprawić jak pójdę do pracy a my zamiast wychodzić na prostą pogrążamy się coraz bardziej, długi rosną a mi siwieją włosy
odpowiedż na pyt. 2: mój szef ma wszystko w d..., wczoraj zostawiłam dokumenty do podpisu - nie podpisane, umówiłam go na podpisanie umowy - kartka leży, komputer wczoraj chciał ratować ale mu nie wyszło, to jakaś lipna firma, nawet papieru do drukarki nie ma
odpowiedż na pyt. 2: mój szef ma wszystko w d..., wczoraj zostawiłam dokumenty do podpisu - nie podpisane, umówiłam go na podpisanie umowy - kartka leży, komputer wczoraj chciał ratować ale mu nie wyszło, to jakaś lipna firma, nawet papieru do drukarki nie ma
Podziel się: