reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam cioteczki
Jak zwykle niewyspana,ale cale szczescie jutro juz jest sobota:tak:
Mlody juz po sniadanku i wlasnie sie ubiera:-)Ja tez musialabym sie ubrac

reklama
Witam,

No i witam
dziewczyny musze sie pochwalic
Mieszkanie notarialnie jest juz nasze - spisalismy dzisiaj umowe notarialna kupna mieszkania jupiiiiiiiiiiiiii :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Nom to dosc na tyle bo zaraz odfrune ze szczescia :laugh2::laugh2::laugh2:

ale co jeszcze dzisiaj od nie pamietnych czasow nawet poszlam do znajomej na kawe z mlodym - zawsze cos zalatwiania bylo :confused2:
ale jutro jeszcze formalnosci tzn sad i US :tak:
i potem czekac na pieniazki.....
i remonty:happy::happy::happy:

Super :tak::tak::tak::happy::happy::happy::-):-):-)

Patrysiu gratuluję.:-D:-D:-D:-D:-D

Kochane moje dostałam dziś propozycję kolejnej pracy .Zadzwoniła babeczka z polecenia innej osoby i zaproponowała mi pracę w świetlicy socjoterapeutycznej(klub młodzieżowy ;-))dla gimnazjalistów.
Mam iśc w środę ,żeby się dogadać.Dostali dofinansowanie z UE na dogoterapię.:-):-)
Obowiązkowo mam zabrać ze sobą Klaudię ,bo ona odpowiednia wiekiem :-D:-D:-D
Do tego będę pewnie układać do dogo jej psa ,ma rocznego West highland white terierka.Podobno niezły agresor ,który włazi im na głowę.
Kurczę nie dośc że matka ,żona i kochanka to jeszcze,hipo i dogoterapeutka z domieszką treserki psów.
Ufff co za zawód mi się szykuje.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lubię wezwania to podejmę rękawicę.:tak::tak::-):-)
Podobno "kto nie próbuje, nigdy nie dowie się jak smakuje."

Gratulacje :tak::tak::tak:

Witajcie mamuśki:-):-):-)
Nie wiem czy mnie jeszcze któraś pamięta ale szykuje mi się dużo wolnego czasu bo Maja poszła do przedszkola więc chyba będzie wreszcie czas żeby tu posiedzieć i was poczytać do końca, pozdrawiam wszystkie znane i te nowe kobitki:-):-):-)
Witam :tak:

Dzięki za odpowiedzi, o jedzonku :tak:

To teraz się przyznam , że Anika wczoraj dostała odemnie troszkę jabłuszka :sorry: Siedziałam wczoraj z dziewczynkami na podłodze i tak miedzy zabawą obierałam jabłka i jadłyśmy z Helenka a Anika coś marudziła wiec uskrobałam trochę i jej dałam, radochę miała niesmowita :tak: Zjadła moze pół łyżeczki do herbaty :tak: Sensacji zadnych nie było :tak: Kupa w porządku, nocka też :tak:

A mój ma dziś pożegnanie koleżanki z pracy.
Oj czuję,że na uszach wróci ,bo telefonów nie odbiera.:-D:-D:-D:-D
Ciekawe czym przyjedzie i w jakim stanie.
Pewnie znów go pies będzie kładł do łóżka a ja będę miała ubaw na całego.:-D:-D:-D:-D
hehe to bedzie ubaw....
i co kald go spac czy sam doszedl :laugh2::sorry:
My z Zuia sobie zrobiłysmy hydromasaż. Sama nie chce siedzieć w wannie bo to hałas! Ale wlazłam z nia i wytrzymała 20 min:-)
Lece sie myć i spać. Coś Zuzia niespokojnie spi budzi się i w dzien marudna była. Nie wiem czy kolejne ząbki idą czy jak. Dobranoc
no to fajna kapiel juz ja sie nie moge doczekac kiedy na swoim rzuce sie do tej wanny :tak:
a ja jestem zła głośnik mi się w telefonie zepsuł mnie słysza ja nie słyszę:wściekła/y::wściekła/y:pensji dostałam tyle samo co w ubiegłym miesiącu a godzin miałam więcej:wściekła/y::wściekła/y:piotrek miał się ze mną sexić a poszedł spać:wściekła/y::wściekła/y:dzieciaki zostawiły po kolacji burdel w kuchni i tak sobie to kwitnie:wściekła/y::wściekła/y:no jestem zła więc chyba pójdę spać:crazy:
uuuuuuuu to Ci sie dzien konczy niesamowicie :sorry:
wpolczuje... :confused2:

To teraz się przyznam , że Anika wczoraj dostała odemnie troszkę jabłuszka :sorry: Siedziałam wczoraj z dziewczynkami na podłodze i tak miedzy zabawą obierałam jabłka i jadłyśmy z Helenka a Anika coś marudziła wiec uskrobałam trochę i jej dałam, radochę miała niesmowita :tak: Zjadła moze pół łyżeczki do herbaty :tak: Sensacji zadnych nie było :tak: Kupa w porządku, nocka też :tak:
no widzisz... to fajnie ze zasmakowalo.... :tak:

a tak co unas :eek:
wstalismy niedawno....
teraz ogladamy barwy szczescia :tak:
potem bajki wlacze Sewkowi...
teraz ide robic sniadanie i kawusie sobie :laugh2:

Ja sobie posciagalam pranie i musialabym wstawic nowe ale mi sie nie chce:no:
Pogoda sie spierniczyla:no::wściekła/y:
Mlode jedza wlasnie lizaki bo znowu sie dorwaly do szafki ze slodyczami;-):-D
Ja pojde wyniesc smieci i chyba sie wyprysznicuje

malinka jestem
numer mam ten sam
4850439:-)
włacz gg i do mnie zagadaj[/QTE]
hmmmmm To ja mam chyba inny:szok::szok::szok::szok:
Witam cioteczki
Jak zwykle niewyspana,ale cale szczescie jutro juz jest sobota:tak:
Mlody juz po sniadanku i wlasnie sie ubiera:-)Ja tez musialabym sie ubrac
dowikluś a z kim zostają dziewczynki jak ty prowadzisz dominikaa do szkoły????
Witam,

Super :tak::tak::tak::happy::happy::happy::-):-):-)

Gratulacje :tak::tak::tak:

Witam :tak:

no i super może już Niki o troszku próbować:tak::tak::tak:

witam kochane:happy:
a u mnie dzisiaj słonko po wczorajszym zimnym mglistym deszczowym dniu jestem mega zadowolona z takiej pogody:tak:
dzieciki w szkole toniś próbuje pisać ze mnĄ NA laptopie:rofl2: kawka się robi tylko kto ją mi z kuchni przyniesie:sorry:muszę prasować prać obiad robić ale mi się nie chce narazie wcale:no::no::no:położyłam się wczoraj do łóżka z książką i czytałaM do 3 oj jak mi się chce spać:confused2:

cześć, no to jestem;-);-);-);-)miałam problem komputerowe, laptopa mi jkuż oddali ale jakoś dziwnie chodzi i net jakiś nietaki, działa tylko nk i się wkurzam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w pracy od piątku to już wogóle komp zastrajkował (stary rupieć, mogliby go trochę podrasować:rofl2:) ale w sumie to i tak bym pewnie nie zajrzała bo miałam mega doła, jakaś deprecha mnie dopadła:no::no::no:powoli wychodzę ale jest kiepsko:baffled:

witam nowe mamusie:tak: i anacondę ;-)gdzie byłaś jak Cię nie było?

przyznaję się że nic nie czytałąm i raczej nie poczytam (boję się że w każdej chwili komp znów może paść więc wolę posiedzieć z Wami na bieżąco)

malinka Julka chodzi do szkolnej zerówki? pytam bo nie wiem kiedy i gdzie mam Misię wysłać, jestem chyba niedoinformowana:cool:

"Ministerstwo edukacji przedstawi swój plan nowelizacji ustawy o systemie oświaty dopiero w kwietniu. Już teraz jednak minister Katarzyna Hall poinformowała, że w 2009 r. do pierwszej klasy pójdą wszystkie dzieci siedmioletnie (rocznik 2002) i pierwsza połowa rocznika 2003. W następnym roku naukę rozpocznie druga połowa rocznika 2003 i wszystkie sześciolatki z rocznika 2004. We wrześniu 2011 r. naukę w szkołach rozpoczynać będą już tylko dzieci sześcioletnie."

czyli za rok Misia idzie do szkoły?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam kochane:happy:
a u mnie dzisiaj słonko po wczorajszym zimnym mglistym deszczowym dniu jestem mega zadowolona z takiej pogody:tak:
dzieciki w szkole toniś próbuje pisać ze mnĄ NA laptopie:rofl2: kawka się robi tylko kto ją mi z kuchni przyniesie:sorry:muszę prasować prać obiad robić ale mi się nie chce narazie wcale:no::no::no:położyłam się wczoraj do łóżka z książką i czytałaM do 3 oj jak mi się chce spać:confused2:
slonko a ja bym tak chciala - zapodaj go troche :tak:
a jaka ksiazke czytasz ??
cześć, no to jestem;-);-);-);-)miałam problem komputerowe, laptopa mi jkuż oddali ale jakoś dziwnie chodzi i net jakiś nietaki, działa tylko nk i się wkurzam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w pracy od piątku to już wogóle komp zastrajkował (stary rupieć, mogliby go trochę podrasować:rofl2:) ale w sumie to i tak bym pewnie nie zajrzała bo miałam mega doła, jakaś deprecha mnie dopadła:no::no::no:powoli wychodzę ale jest kiepsko:baffled:

witam nowe mamusie:tak: i anacondę ;-)gdzie byłaś jak Cię nie było?
no kochana jestes nareszcie
co sie stalo ze humore byl nie taki??

hej agunia:happy:
na doła proponuję wziąść łopatę piwko może być winko i do ogrodu zakop ten dół raz a dobrze:rofl2:a tak serio kochana co to za deprechy latem poczekaj ty kochana na późną jesień no ewentualnie zimę:cool:
moja julka chodzi do zerówki szkolnej ale mają osobny budynek co jest fajne bo maluchy nie mają styczności z dużą ilością dzieci no i starszaki nie wpadają na nich:tak::tak::tak:
moję dziecię zasypia przed tv(do matki się wrodził:-p)ogląda DDTVN i widzę jak odpływa:-D
ps agunia ty tam szefowi powiedz że masz zrytego kompa i na BB nie możesz posiedzieć i tym sposobem praca u nich traci sens:-)

patryniu czytam "krzyżaków" dopiero teraz rozumiem sienkiewicza chyba dopiero dorosłam do niego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
antek padł jupi:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
odpowiedż na pyt. 1: mdoła mam z powodu finansów, miało nam się poprawić jak pójdę do pracy a my zamiast wychodzić na prostą pogrążamy się coraz bardziej, długi rosną a mi siwieją włosy:no::no::no:
odpowiedż na pyt. 2: mój szef ma wszystko w d..., wczoraj zostawiłam dokumenty do podpisu - nie podpisane, umówiłam go na podpisanie umowy - kartka leży, komputer wczoraj chciał ratować ale mu nie wyszło:crazy:, to jakaś lipna firma, nawet papieru do drukarki nie ma:baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry