reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
As, co się stało ??
No i dotarlam wreszcieMlode caly czas mi wyja,wiec pewnie za dlugo nie posiedzePospaly moze z niecala godzinke i tak od tego czasu stale cosJa jestem zasmarkana na maksa i do tego wszystko mnie wkurza
Zjedlismy obiad,zrobilam sobie tez spaghetti na jutro-musze tylko ugotowac jeszcze makaron:-)
Posprzatalam odkurzaczem ale juz nie chce mi sie myc podlog a tak szczerze to bym musiala
MH
Nie ma sprawy:-);-)
MAMITKA
Super ze trafilas teraz na taka dobra pediatre
AS
Rozumiem ze to cos bardzo powaznego z Klaudia
Zjedlismy obiad,zrobilam sobie tez spaghetti na jutro-musze tylko ugotowac jeszcze makaron:-)
Posprzatalam odkurzaczem ale juz nie chce mi sie myc podlog a tak szczerze to bym musiala
MH
Nie ma sprawy:-);-)
MAMITKA
Super ze trafilas teraz na taka dobra pediatre
AS
Rozumiem ze to cos bardzo powaznego z Klaudia
Mama Helenki
i Aniki :D
Luiza to nie temat na forum
Nie dam rady..
Rozumiem, Ale tulam Cie mocno
Joanna73
uzależniona od BB
a ja juz po zebraniu u Zuzi jutro mam isc do Wojtka
no my niedawno przyjechalismy od ciotki...
zaraz malego kapac
m idzie zaraz tez do roboty wiec moze dzisiaj posiedze z Wami dluzej
tipsy zrobione klientce - ona zadowolona wiec jest git
mamy nadzieje ze wyprowadza sie do konca tego miesiaca a potem dzialamy z remontem i to ostro od rana do nocy....
a planujemy zakupic takie rzeczy na bank:
Wanna z hydromasażem ,,SYLWIA"/MASAŻ!! (731074538) - Aukcje internetowe Allegro
ZORA szafki kuchnia kpl 2,4m !!! DOSTAWA 7 dni !!! (735877533) - Aukcje internetowe Allegro
a reszte rozwazamy....
meble chcialam takie do salonu:
Nowoczesne, najtańsze, systemowe meble, segment (724681295) - Aukcje internetowe Allegro
no ale jak to wszystko bedzie wygladac to sie okaze w praktyce
przytulam mocno
zaraz malego kapac
m idzie zaraz tez do roboty wiec moze dzisiaj posiedze z Wami dluzej
tipsy zrobione klientce - ona zadowolona wiec jest git
haha no zebys sie nie zdziwilaPati spoko wodza!
ja sie terrorystow nie boje
no to superrrrrrAnabubka ,weż Weronike podrzuć do mnie ,przyda mi sie czarodziej psów!!!Moje słabo sie słuchająOna latającą miotłę po mamusi czarownicy odziedziczy
a ja dostałam wypłatę 100%%%wszystko sie wyjaśniło ,podejrzenia nasze niesłuszne ,a przynajmniej szef za cholerę sie nie chciał przyznać ,jest z nas zadowolony i ma nadzieje z,ę jakby cos to moze na nas liczyć ,ble,ble i td
HURA HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec tak planujemy przeprowadzke jak oni sie wyprowadza i jak zrobimy remoncikpatrysia to na kiedy planujecie przeprowadzkę???coś tam zmieniacie jakieś meble musicie kupić łazienkę przerbić no pisz tu nam chwal się
mamy nadzieje ze wyprowadza sie do konca tego miesiaca a potem dzialamy z remontem i to ostro od rana do nocy....
a planujemy zakupic takie rzeczy na bank:
Wanna z hydromasażem ,,SYLWIA"/MASAŻ!! (731074538) - Aukcje internetowe Allegro
ZORA szafki kuchnia kpl 2,4m !!! DOSTAWA 7 dni !!! (735877533) - Aukcje internetowe Allegro
a reszte rozwazamy....
meble chcialam takie do salonu:
Nowoczesne, najtańsze, systemowe meble, segment (724681295) - Aukcje internetowe Allegro
no ale jak to wszystko bedzie wygladac to sie okaze w praktyce
no to fajnie wyrwiesz sie na trocheDzisiejsza nocka super mały dopiero sie obudzil o 5 wypil troszke mleczka i do mnie do lozka oczywiscie tata zostal wykopany,musial isc do 2 pokoju.
Na 12 ide do fryjera podciac grzywke i brwi wyregulowac,jutro o 13 wychodze na slub i nie wiem o ktorej wroce :-)
witajWitajcie Kobitki Wczoraj już nie miałam siły napisać- padłam na twarz ze zmęczenia coś ostatnio jestem bardziej przemęczona. Wczoraj miałam pierwszy wykład teoretyczny na prawko i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona ale teoria to pikuś gorzej będzie z jazdami ale to jeszcze troszkę. W nocy bolał mnie brzuch i już się przeraziłam że to jakieś zatrucie i że zaraz mały ode mnie podłapie ale na szczęście przeszło uff. A dziś dzionek zaczął się dość fajnie wygrałam płytki w konkursie radiowym- szok bo w życiu nic nigdy nie wygrałam może trzeba by zagrać w totka kto wie hihi. Jestem już po prasowaniu, sprzątaniu, teraz mały dostanie papu i idziemy na spacerek a po południu drugi wykład teorii. Życzę miłego dnia. Pozdrawiam.
szkoda ze przecholowalam w tym miesiacu z zakupami :-(A dzisiaj ja wystawiłam troszkę ciuszków na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
to co on robil ??Czesc
wybaczcie ale jakos dnia mi brakuje zeby usiasc i poczytac wpadam pisze i wylatuje
Dzis od rana w samochodzie Jezdzilismy za oponami do BMW bo moj wczoraj przebil dwa kola:-( Masakra wszedzie gdzie bylismy mieli ale tylko na zamowienie az wkoncu sie udalo
Teraz mam wkoncu samochodzik z rana chcialam isc na miasto ale niestety bez auta i wozka nie ruszam sie
Teraz robie obiadek i potem na zakupki bo jutro robie sniadanko babskie ))
pierwszy raz slysze o takim markecieFajny market Textil nawet dla dorosłych Dżinsy jak namnie 30zł
obraz sliczny
przytulam mocno
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam wieczornie.
Ja zalatana,jutro na 8:30 a dzisiaj jeszcze miałam na głowie córkę koleżanki,bo ze szkoły ją odbierałam i niedawno ją zabrała.
Jak byłam na chrzcinach to leciała Śląska Lista Przebojów na TVKatowice i zaje.bisty kawałek
[video=youtube;J0IrijaS0Jg]http://www.youtube.com/watch?v=J0IrijaS0Jg[/video]
Ja zalatana,jutro na 8:30 a dzisiaj jeszcze miałam na głowie córkę koleżanki,bo ze szkoły ją odbierałam i niedawno ją zabrała.
Witam
ja dzisiaj robie fasolke po bretońsku- fasola mi sie namczyla, kiełbache pokroiłam- miecho mi sie jeszce rozmraża bo nei dążyło przez noc
No to jestem
Na obiad mam dzisiaj kotlety z piersi z kurczaka i do tego cos wymysle:-)Na jutro rozmrazam juz mielone i bede robila spaghetti
A u mnie kluseczki z truskawkami i Olek nawet o dokładkę poprosił.A jutro kalafiorowa.ja dzis robie kotlety mielone:-)
A co sobie będziesz żałować;-),ja swego zostawiłam z Olkiem i na Lublin z Julem pojechałam.weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co
Dzięki Mamitka za info ;-)- to w piątek do swojego Textila zajrzę,bo Olek mi ze spodni powyrastał i na 122 muszę kupić kilka par.Fajny market Textil nawet dla dorosłych Dżinsy jak namnie 30zł
Jak byłam na chrzcinach to leciała Śląska Lista Przebojów na TVKatowice i zaje.bisty kawałek
[video=youtube;J0IrijaS0Jg]http://www.youtube.com/watch?v=J0IrijaS0Jg[/video]
Podziel się: