reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziś jak była psycholog to miałam nieco czasu dla siebie.Zabiłam go dokończeniem kolejnej stronki schematu z obrazu.
Na dzisiejszy dzień wygląda tak.

Dziewczyny była ta psycholog.Rozmawiała z Klaudią .TRAGEDIA ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem tak zła ,że mogę mur chiński po 1 cegle rozwalać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chciałabym przestać istnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
No i dotarlam wreszcie:no:Mlode caly czas mi wyja,wiec pewnie za dlugo nie posiedze:no:Pospaly moze z niecala godzinke i tak od tego czasu stale cos:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja jestem zasmarkana na maksa i do tego wszystko mnie wkurza:no::wściekła/y:
Zjedlismy obiad,zrobilam sobie tez spaghetti na jutro-musze tylko ugotowac jeszcze makaron:-):tak:
Posprzatalam odkurzaczem ale juz nie chce mi sie myc podlog a tak szczerze to bym musiala:no:

MH
Nie ma sprawy:-);-)

MAMITKA
Super ze trafilas teraz na taka dobra pediatre:tak::tak::tak::tak:

AS
Rozumiem ze to cos bardzo powaznego z Klaudia

Uciekam zrobic sobie goraca herbatke i moze sprobuje sie chociaz na chwilke polozyc ,poki mlodzi dopadli sie do paczki z paluszkami:-);-)

no my niedawno przyjechalismy od ciotki...
zaraz malego kapac
m idzie zaraz tez do roboty wiec moze dzisiaj posiedze z Wami dluzej :tak:
tipsy zrobione klientce - ona zadowolona wiec jest git

Pati spoko wodza!
ja sie terrorystow nie boje:-D:-D:-D:-D:rofl2:
haha no zebys sie nie zdziwila :cool2::cool2::cool2::cool2:
Anabubka ,weż Weronike podrzuć do mnie ,przyda mi sie czarodziej psów!!!Moje słabo sie słuchają:-DOna latającą miotłę po mamusi czarownicy odziedziczy:-D:-D:-D
a ja dostałam wypłatę 100%%%wszystko sie wyjaśniło ,podejrzenia nasze niesłuszne ,a przynajmniej szef za cholerę sie nie chciał przyznać ,jest z nas zadowolony i ma nadzieje z,ę jakby cos to moze na nas liczyć ,ble,ble i td
HURA HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to superrrrrr :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
patrysia to na kiedy planujecie przeprowadzkę???coś tam zmieniacie jakieś meble musicie kupić łazienkę przerbić no pisz tu nam chwal się:tak::tak:
wiec tak planujemy przeprowadzke jak oni sie wyprowadza i jak zrobimy remoncik
mamy nadzieje ze wyprowadza sie do konca tego miesiaca a potem dzialamy z remontem i to ostro od rana do nocy....
a planujemy zakupic takie rzeczy na bank:
Wanna z hydromasażem ,,SYLWIA"/MASAŻ!! (731074538) - Aukcje internetowe Allegro
ZORA szafki kuchnia kpl 2,4m !!! DOSTAWA 7 dni !!! (735877533) - Aukcje internetowe Allegro
a reszte rozwazamy....
meble chcialam takie do salonu:
Nowoczesne, najtańsze, systemowe meble, segment (724681295) - Aukcje internetowe Allegro

no ale jak to wszystko bedzie wygladac to sie okaze w praktyce :tak:
Dzisiejsza nocka super :) mały dopiero sie obudzil o 5 wypil troszke mleczka i do mnie do lozka oczywiscie tata zostal wykopany,musial isc do 2 pokoju.
Na 12 ide do fryjera podciac grzywke i brwi wyregulowac,jutro o 13 wychodze na slub i nie wiem o ktorej wroce :-)
no to fajnie wyrwiesz sie na troche :tak:
Witajcie Kobitki :) Wczoraj już nie miałam siły napisać- padłam na twarz ze zmęczenia coś ostatnio jestem bardziej przemęczona. Wczoraj miałam pierwszy wykład teoretyczny na prawko i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona ale teoria to pikuś gorzej będzie z jazdami ale to jeszcze troszkę. W nocy bolał mnie brzuch i już się przeraziłam że to jakieś zatrucie i że zaraz mały ode mnie podłapie ale na szczęście przeszło uff. A dziś dzionek zaczął się dość fajnie wygrałam płytki w konkursie radiowym- szok bo w życiu nic nigdy nie wygrałam może trzeba by zagrać w totka kto wie hihi. Jestem już po prasowaniu, sprzątaniu, teraz mały dostanie papu i idziemy na spacerek a po południu drugi wykład teorii. Życzę miłego dnia. Pozdrawiam.
witaj
A dzisiaj ja wystawiłam troszkę ciuszków na allegro :tak::tak:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
szkoda ze przecholowalam w tym miesiacu z zakupami :-(
Czesc

wybaczcie ale jakos dnia mi brakuje zeby usiasc i poczytac wpadam pisze i wylatuje
Dzis od rana w samochodzie Jezdzilismy za oponami do BMW bo moj wczoraj przebil dwa kola:-( Masakra wszedzie gdzie bylismy mieli ale tylko na zamowienie az wkoncu sie udalo
Teraz mam wkoncu samochodzik z rana chcialam isc na miasto ale niestety bez auta i wozka nie ruszam sie
Teraz robie obiadek i potem na zakupki bo jutro robie sniadanko babskie :)))
to co on robil ?? :eek:
Fajny market Textil nawet dla dorosłych Dżinsy jak namnie 30zł:szok::tak:
pierwszy raz slysze o takim markecie :sorry:
Dziś jak była psycholog to miałam nieco czasu dla siebie.Zabiłam go dokończeniem kolejnej stronki schematu z obrazu.
Na dzisiejszy dzień wygląda tak.

Dziewczyny była ta psycholog.Rozmawiała z Klaudią .TRAGEDIA ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem tak zła ,że mogę mur chiński po 1 cegle rozwalać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chciałabym przestać istnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
obraz sliczny :tak:
przytulam mocno :tak:

reklama
Witam wieczornie.
Ja zalatana,jutro na 8:30 a dzisiaj jeszcze miałam na głowie córkę koleżanki,bo ze szkoły ją odbierałam i niedawno ją zabrała.:sorry2:
Witam
ja dzisiaj robie fasolke po bretońsku- fasola mi sie namczyla, kiełbache pokroiłam- miecho mi sie jeszce rozmraża bo nei dążyło przez noc
No to jestem
Na obiad mam dzisiaj kotlety z piersi z kurczaka i do tego cos wymysle:-)Na jutro rozmrazam juz mielone i bede robila spaghetti
ja dzis robie kotlety mielone:-)
A u mnie kluseczki z truskawkami i Olek nawet o dokładkę poprosił:tak::szok:.A jutro kalafiorowa.
weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co:rofl2::cool2:
A co sobie będziesz żałować;-):tak::-D:cool2::cool:,ja swego zostawiłam z Olkiem i na Lublin z Julem pojechałam:-p:tak:.
Fajny market Textil nawet dla dorosłych Dżinsy jak namnie 30zł:szok::tak:
Dzięki Mamitka za info ;-):tak:- to w piątek do swojego Textila zajrzę,bo Olek mi ze spodni powyrastał i na 122 :szok:muszę kupić kilka par:tak:.
Jak byłam na chrzcinach to leciała Śląska Lista Przebojów na TVKatowice i zaje.bisty kawałek
[video=youtube;J0IrijaS0Jg]http://www.youtube.com/watch?v=J0IrijaS0Jg[/video]

Do góry