reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sekundkę mam to wpadam.
na komary to rajda polecam
a na owsiki-pribowalas kiszone kapusty i kiszonych ogorkow?
a chrzkanie i zgrzytanie to moze stres?
Moja mała chrząkała i zgrzytała zębami jak miała gronkowca w gardle.
A chrząkanie i zgrzytanie może mieć różne podłoże.
50-60 % robaków wychodzi w badaniach .Pozostałe są nie do wykrycia.
Ja na wszelkie badziewie polecam to
http://gronkowiec.eu/kuracja-dla-dz...owiec-paciorkowiec-lamblie-owsiki-glisty.html

No znalazłam
polowa.jpg
nie widzialam jeszcze takiej:szok:
dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to różnica jest ogromna,tyle kasy :szok::szok::szok::szok::szok: ja bym się nie zastanawiała,dla mnie szkoda byłoby tyle kaski wyrzucić w błoto
roznica porazajaca ale to tak jest jak kupoujez wiecej tak nie ma roznicy jak kupujesz 1 zcy dasz 2zl wiecej czy mniej
Soplica też markowa także nic pochorować sie nie powinien;-)Będziesz mogła te 840 zł na napoje wydać:-)
Kurde trochę sie wypilo za młodu:szok::-D:-D, ale pracowałam też na monopolu:tak:
Soplice i zawisze na studiach sie pilo:-D:-D
Anka a ile ta biała dama kosztuje?????
24zl:sorry2:
No tak tylko mi by bylo szkoda tej kasy wydac na cos co niektorzy i tak zwruca jak za duzo wapija:-D:-D:-D:-D Moje butelki wodki byly pooklejane naklejkami weselnymi wiec nie bylo nawet widac co to za wodka:tak::tak::tak:
ja to chyba tylko kokardki walne bo kto mi te kartki naklei:-D
Błoto jak błoto ale jakie pawie potem;-):tak::-D:-D:-D:-D.
ojejku wolala bym tego uniknac no ale jak ktos sie nie bedzie pilnowal to potem tak jest paw na pawiu:-Dnie wazne jaka wodka co za duzo to nie zdrowo:-)

jakie 120?pisalysmy po 400 postow dzinnie bp bylo po 10stron nawet po 40psotwo:-D:-D:-D:-D:-D

masz krotkir kiszki:-):-)

no widzisz tak dawno to było że juz nie pamietam :-D:-D:-D:-D:-D

ano chyba mam te kiszki za krótkie :-p:-p:-p:-p

No tak tylko mi by bylo szkoda tej kasy wydac na cos co niektorzy i tak zwruca jak za duzo wapija:-D:-D:-D:-D Moje butelki wodki byly pooklejane naklejkami weselnymi wiec nie bylo nawet widac co to za wodka:tak::tak::tak:

u mnie tez były naklejki weselne :tak::tak::tak:

Błoto jak błoto ale jakie pawie potem;-):tak::-D:-D:-D:-D.
:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry