reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a co tam u Ciebie? bo ostatnio rzadko zagladasz a jak zajrzysz to tylko na chwilke i malo piszesz

właśnie wiki ostatnio strasznie nas zaniedbujesz :tak::tak::tak::tak: pojawiasz się i znikasz i tyle jestes na bb :tak::tak::tak::tak:
U mnie wszystko dobrze mało pisze bo brak mi czasu teraz jest ładna pogoda to na polku cały dzien jestem ostatnio z patykami robiłam i trafiłam sobie siekierą w noge ale nic powaznego mogło byc gorzej teraz prubuje Kamilka uspic ale nie chce spac :no:

reklama
U mnie wszystko dobrze mało pisze bo brak mi czasu teraz jest ładna pogoda to na polku cały dzien jestem ostatnio z patykami robiłam i trafiłam sobie siekierą w noge ale nic powaznego mogło byc gorzej teraz prubuje Kamilka uspic ale nie chce spac :no:
kurcze! siekiera w noge:szok::szok::szok::szok:

a wiecie co wogole mi sie stało.... kurde ja wam chyba nie mówiłam jeszcze jaki pech mnie ogarnia osttaniio- ze kran mi sie popsul to chyba wiecie- ale jescze teraz wersalka nam sie rozlatuje:szok:
od strony co sie siedzi jak juz sie rozlozy do spania juz opada na bok troche i kurde spac sie we dwojke na loku nie da bo ta osoba co spi na tej stronei to praktycznei z łóżka spada:szok: i teraz niedośc ze miesiac bez kasy kredytów mamy tyle to jeszcze bedziemy musieli sofe na raty kupic:szok::szok::szok::szok::szok: oglądałam ostatnio reklame z agaty i widzialam naroznik za 599 10x0% pojechalismy jak zobaczylismy ten naroznik to....:-D:-D:-D zlodzieje- okazalo sie ze dla dzieci- malutki:szok: ja wiedziaam ze on bedzie maly ale nie az tak:szok: no i w koncu znalezlismy inna sofe za 799 i zastanawiamy sie czy jej nie wziac bo kurcz trzeba kkupic bo od kilku dni moj m spi na materacu na ziemi bo we dwojke sie nie da:szok::szok: jescze tymbardziej teraz jak ja sie rozwalam prawie na całym łóżku:-D

ale najbardziej sie smialismy e nie napisali ze to dzieciecy- albo chociaz mlodziezowy mogli napisac i zdjcie jeszcze specjalnei zrobili tak żeby wyglądało na duży- żeby ludi eprzyjżdzali- bo wiadomo jak ktos juz jest przekonany to i tak kupi co innego:-D:-D:-D:-D

musze sie wziac za jakies sprzatanko bo wczoraj w koncu tych podłog nie umylam bo nie miaam kiedy.... a znow sie garów nazbierało- wiec pierwsze co to biore sie za zmywanie- zaraz sie pewnie patryk obudzi i bedzie wołał amciuuuu:-D:-D:-D

Witam jestem dzisiaj na chwilke odrazu przepraszam ze nie odpisze i nie poczytam ale sporo tego a jak taka słaba jestem :-) Posiedze z wami na chwile ale obawiam sie ze nikogo nie ma wiec ide kawke zrobic
cos sie obijasz ostatnio:laugh2:
Jestem! Cieszycie sie?:-D:-D

tak- ja dzisiaj mialam mocny sen:tak: obudzilam sie przed 9 zrobilam sobie herbatke i trzebaby jakies sniadanko, ale nie wiem na co mam ochote:confused:

Natalineczka jak masz jeden dysk to niestety musisz na nowo Windowsa wgrac, ale jak wejdziesz w moj komputer i jak kliknies prawym przyciskiemmyszy na dysk C czy jak tam masz go nazwany to powinnas miec opcje formatuj to klikasz na to formatuje Ci jak juz Ci sformatuje to wkladasz płytke Windowsa:tak::tak::tak::tak: to też zalezy jaki masz system operacyjny wiec tak na odległośc nie jestem w stanie w 100% Ci powiedziec czy tak bedziesz miała, ale spróbuj:tak::tak:
no pewnie ze se cieszymy:-)
I ja też wpadam się przywitać :-)

ale tylko na chwilkę bo zaraz jadę do tej poradni,mam pietra większego niż wczoraj :tak::tak::tak::tak:

zaraz wychodzę z domu,Oliwka zostaje z dziadkami,mam nadzieję ze uśnie im bez problemu :sorry2: oby :tak::tak::tak::tak:

pogoda świetna jak na razie,słoneczko przygrzewa :-)
a u nas pochmurnie:baffled:
a wiecie co wogole mi sie stało.... kurde ja wam chyba nie mówiłam jeszcze jaki pech mnie ogarnia osttaniio- ze kran mi sie popsul to chyba wiecie- ale jescze teraz wersalka nam sie rozlatuje:szok:
od strony co sie siedzi jak juz sie rozlozy do spania juz opada na bok troche i kurde spac sie we dwojke na loku nie da bo ta osoba co spi na tej stronei to praktycznei z łóżka spada:szok: i teraz niedośc ze miesiac bez kasy kredytów mamy tyle to jeszcze bedziemy musieli sofe na raty kupic:szok::szok::szok::szok::szok: oglądałam ostatnio reklame z agaty i widzialam naroznik za 599 10x0% pojechalismy jak zobaczylismy ten naroznik to....:-D:-D:-D zlodzieje- okazalo sie ze dla dzieci- malutki:szok: ja wiedziaam ze on bedzie maly ale nie az tak:szok: no i w koncu znalezlismy inna sofe za 799 i zastanawiamy sie czy jej nie wziac bo kurcz trzeba kkupic bo od kilku dni moj m spi na materacu na ziemi bo we dwojke sie nie da:szok::szok: jescze tymbardziej teraz jak ja sie rozwalam prawie na całym łóżku:-D

ale najbardziej sie smialismy e nie napisali ze to dzieciecy- albo chociaz mlodziezowy mogli napisac i zdjcie jeszcze specjalnei zrobili tak żeby wyglądało na duży- żeby ludi eprzyjżdzali- bo wiadomo jak ktos juz jest przekonany to i tak kupi co innego:-D:-D:-D:-D

zawsze na dzieciach zdzieraja a 800zl to chyba tanio:confused: nie znam sie na cenach mebli ale powoli rozgladfam sie za czyms dla Laury niestety ale lozeczko juz za male:baffled:

Laura wstala o 9 a ja lezalam do 10:rofl2:
Corka mo sniadanku a ja mam smaka na pierogi z zerem i truskawkami na sniadanko- i takie sobie serwuje:rofl2:
Po sniadanku wybieramy sie do parku wiec popoludniu zagladne:happy:

cos sie obijasz ostatnio:laugh2:

no pewnie ze se cieszymy:-)

a u nas pochmurnie:baffled:

zawsze na dzieciach zdzieraja a 800zl to chyba tanio:confused: nie znam sie na cenach mebli ale powoli rozgladfam sie za czyms dla Laury niestety ale lozeczko juz za male:baffled:

Laura wstala o 9 a ja lezalam do 10:rofl2:
Corka mo sniadanku a ja mam smaka na pierogi z zerem i truskawkami na sniadanko- i takie sobie serwuje:rofl2:
Po sniadanku wybieramy sie do parku wiec popoludniu zagladne:happy:
gazetka_agata5 tutaj za 799 jest tez ta- ma duza powierzchnie spania- niby niedrogo tylko tera to dla nas kady grosz sie liczy:baffled: no ale bedzie trzeba kupic:-D taka brozowo bzowa jest na ulotce- tylko ja chce kremowe tam gdzie jest brąz i te dwie duż poduszki brązowe, bo taka kolorystyka tez jest:tak::tak::tak:

to sobie dzisiaj poleżałaś:tak::tak::-D
ja mam ochote na ruskie pierogi- ale nie chce mi sie robic:sorry2: moze kidys mnie najdzie wena na zrobienie:sorry2::sorry2::sorry2:

Witam i ja
Wczoraj nie mialam czasu do was zajrzec bo jak tylko m wrucil z pracy pojechalismy na zakupy i wrucilismy po 20 mielismy sobie troche ciuchow na lato pokupowac i co ........ tylko Emily nakupowalam a nam nic:baffled::baffled::baffled::baffled: wieczorem jakos nie mialam weny na kompa:baffled::baffled: a dzis nadrobilam pozaznaczalam posty i Emily wylaczyla mi laptopa jak bylam na tarasie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak wiec wybaczcie ale nie bede jeszcze raz tyle nadrabiac

reklama
Do góry