reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to faktycznie:szok:
a za 400zł to mi się własnie udało wygrac licytacje na wózek dla młodego...używany, ale jeszcze na gwarancji:tak: ale przede wszystkim koszta nie duże co dla nas ostatnio siębardzo liczy:-( a jeszcze fotelik samochodowy do tego;-):-)

reklama
a dziekuje i ciesze sie ze w koncu mi sie udalo cos kupic, bo tak to odkładałam, ze az wstyd... zawsze moglam poczekac az urodze i moj D by kupil, ale znając jego i ogólnie przygody facetów z zakupami to aż strach się bać:tak:

a dziekuje i ciesze sie ze w koncu mi sie udalo cos kupic, bo tak to odkładałam, ze az wstyd... zawsze moglam poczekac az urodze i moj D by kupil, ale znając jego i ogólnie przygody facetów z zakupami to aż strach się bać:tak:
No dokladnie ja nawet nie chce wiedziec co moj m by kupil dla malej jak bym go samego na zakupy wyslala :-D:-D:-D potem bym musiala latac i wszystko w sklepie spowrotem oddawac:szok::szok::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
a no tak to już z tymi chłopami jest:eek: a mój to jeszcze na cenach się nie zna i nawet dwa razy tyle by zaplacił niepotrzebnie za to samo:confused2:

a teraz niestety (ledwo nadrobiłam) już musze leciec, bo Natala poszła na dół do teściowej i słysze że już ma wojne z kuzynem... musze coś zrobić, bo tam o w ogóle nie reagują:wściekła/y:

madziula skąd ja to znam mama poszło super łatwe był a potem 3:rofl2:mój adam uwielbi zwalać wię na kumpli nie odrobił lekcji bo nie słyszał jak pani mówił bo kuba gadał bo piotrek bo bartek bo czyżyk a mnie już na słuchanie tego brak sił:wściekła/y:
asia co wojtek wywinoł????
mój adam miał ostatnio zadanie i trzeba było napisać wielokrotność liczby dziewięć w zakresie do 100 mój adam napisał 9,99 mówię adam źle to napisał 9 ,99 ,999 ,9999 ja w nerwie mówię co ty piszesz tłumaczę w końcu załapał i napisał 9 ,18 , 27 ,35 ,45, 55, 65 ,75 ,85 ,95 ,99..... myślałam że mnie sczyści na miejscu:wściekła/y:
mIAl obliczyc 1/2 ,1/4 ,1/5 /1/ idt godziny poprostu ulakowe sparwy 6
Malinka ja już zadzwoniłam żeby nikt nie przyjeżdżał mała pewnie znów bedzie płakac przez pół nocy nie ma sensu poza tym nawet lepiej będzie spokój , Laura wyjeżdża do ojca to będe miała więcej czasu żeby sie Lenką zająć no i nie będzie mi jej budziła dzisiaj jak wparowała ze szkoły to mała 10 min pospała nocka zarwana i myslałam że ogarnę chociaż i się kimnę na pół godz. a ta oczywiście mi ją obudziła :no: tłumacze ,że ma być cicho a ta nawija i jeszcze się kłóci co spakowac i że jej rządze w czym ma jechac :wściekła/y: nawkładała kiecek na naramkach i jakieś stare powyciągane bluzki a nowe ładne kiszą się w szafie raz ubrane czekają az z nich wyrośnie jak obdarciuch pojedzie :no:
to tka jak moja Zuzia :tak:
no szczerze mówiąc (pisząc:-D) Wam też się oberwało:eek:
olewają mnie w pracy (dzisiaj znów nie mieli czasu ze mną pogadać o mojej przyszłości w tej firmie:-:)-:)-(),
olała mnie koleżanka, ta dzięki której pracuję (myślałam,że jest moją przyjaciółką:-:)-(jak miała problemy to ja słuchałam a jak ja coś mówię to ona nie słucha)
olał mnie m, zadzwoniłam bo chciałam pogadać to nie miał dla mnie czasu:-:)-:)-:)-(
olało mnie dziecko jak wróciłam z pracy bo oglądała po raz setny tą samą bajkę na dvd:-:)-:)-(
olała mnie sąsiadka bo nie odpowiedziała mi dzień dobry:baffled:
i na moje posty nikt nie odpisuje
bu%C5%BAka_p%C5%82acz%C4%85ca.gif
do d... z taka przyjaciolka :tak:

Witam nie mozna bez Was wytrzymac :tak::-D sosik mam zrobiony (przepis zamiescilam ) tylko makron ugotuje a potem godzine przedprzyjsciem gosci wstawiam pałki do pieczeniea Ciezko Was nadrobic Wieczorem wczoraj mialam sajgon i k..... lecialy :-( ale nie zalamoal mnie to :no: Zuzka zdrowsza to juz dokucza nudzi sie Ide na razie :-D

reklama
Do góry