reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiesz mam trochę sentyment do tego dowcipu, moja mama zmarła jak miałam 18 lat, jakoś zapadł mi w pamięci ten kawał. Ech, z moją mamą można było konie kraśc:-(
przykro mi ze tak szybko stracilas mame:-:)-:)-(

przykro mi z powodu jej smierci, szybko ja stracilas

Co do milosci do zwierzat, no ja potrafilam z moja kicia z jednego talerza platki na mleku jesc, ale na jej punkcie to mam takiego zarabistego bzika, ze szkoda słów
No dobra ale kot to nie swinia ja bym swini nawet w domu nie trzymala a co dopiero sie z nia kapac albo jesc itd:szok::szok::szok::szok:

bleee, spiew to ja luie zwlaszcza na d ranem ale srac to niech sraja na dworze

skoro taka cisza, to zamykam dzien, poki jeszcze piatek mamy.
Ja bede grzeczna, Wy tez badzcie:tak::tak::-):-):-D:-D

Dobrej nocy tym, co wytrwały

Hejka dziewczyny :-):-):-):-)
ja dziś z Wami niestety nie posiedze bo zaraz po sniadaniu jedziemy do teściów,także zajrzę do Wa dopiro wieczorkiem jak Oliwka usnie.

NIE PISZCIE ZA DUŻO GADUŁY JEDNE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Dobra ostatni dowci, mojej mamy.
Babcia mówi do dziadka:
-Wiesz, dzisiaj śniła mi się choinka, a na tej choince wisiały małe, średnie i duze penisy.....
-Co, pewnie mój to ten największy-mowi dziadek
-NIE,twój to pod choinką taki maleńki był
Dziadek się zagrzał i w odwecie mówi
-wiesz, a mnie się śniła balia, a w tej balii pływały małe, średnie i duże psiochy
Pewnie moja to ta najmniejsza pływała-mówi babcia
-NIE, KOCHANIE, W TWOJEJ STAŁA BALIA:-D:-D:-D:rofl2:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam melduje że żyje poczytam później miłego dnia
wiki mąż juz wrócił????? jakieś relacje???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
przykro mi z powodu jej smierci, szybko ja stracilas

Co do milosci do zwierzat, no ja potrafilam z moja kicia z jednego talerza platki na mleku jesc, ale na jej punkcie to mam takiego zarabistego bzika, ze szkoda słów
To straszne stracić mamę w tak młodym wieku

Luna świruska jesteś jak i mój mąż ,ja też lubię ,nawet kocham naszego kocha,ale mój mąż jest dla niej tak wylewny ,czuły i pozwala jej na wszystko ,ze chwilami zazdrosna sie czuję:rofl2:
Witam sie i ja ,mam dziś taki zapieprz ,ze nie posiedzę ,a na 14 do pracy jade więc witam sie i mówię -na razie:-D:-D

Do góry