reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i wszystkie poszły a moje dziecię szaleje :no: tatuś nie daje rady uśpic smieje się głośno gada i nie zanosi się na spanie c:no::no::no:

witam!! ja po raz pierwszy na baby boom....witam wszystkich.
Jeszcze nie bardzo wiem jak się tym wszystkim obsługiwać....ale witam serdecznie:-)
witam nową mamusię:happy:
a ja jestem głodna jak jasna cholera :-D:-D:-D tak działa na mnie ta zelixa :rofl2: ale twardo nie będe jeść do rana
mlenk spokojnie ja w pierwszym tygodniu też tak miałam że w dzień jk cię mogę ale wieczorem miałam napady głodu potem mineło:tak:
a co to się wszystkie tak zawineły:szok::szok:
mama helenki daj znać bo iekawość mnie pożera:tak:
a anabubka gdzie???
a wiki co jeszcze sprząta?????
a as gdzie jeszcze klaudia okupuje simsy czy opijają sukcesy klaudi????

ja pije bardzo dużo i oszukuje się tym trochę fakt ,że w dzień jem mniej i nie przegryzam już tak ale póki co większych efektów nie zauwazyłam

witam nową mamusię:happy:

mlenk spokojnie ja w pierwszym tygodniu też tak miałam że w dzień jk cię mogę ale wieczorem miałam napady głodu potem mineło:tak:
a co to się wszystkie tak zawineły:szok::szok:
mama helenki daj znać bo iekawość mnie pożera:tak:
a anabubka gdzie???
a wiki co jeszcze sprząta?????
a as gdzie jeszcze klaudia okupuje simsy czy opijają sukcesy klaudi????

dzisiaj jakieś pustki tutaj
malina to co mówisz mog.e coś podjeśc dzisiaj ??? :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry