reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
wszystkie na raz pouciekaly
Agnieszka&Emily
Ja tez dzisiaj bylam glodna przy tym moim proszku ale nie poddalam sie i nie jadlam najgorzej jest wieczorem ale pije bardzo duzo wody gazowanej zeby nie czuc az tak glodu fakt ze potem na kibelku jestem co 10minuta ja jestem głodna jak jasna cholera tak działa na mnie ta zelixa ale twardo nie będe jeść do rana
witam nową mamusięwitam!! ja po raz pierwszy na baby boom....witam wszystkich.
Jeszcze nie bardzo wiem jak się tym wszystkim obsługiwać....ale witam serdecznie:-)
mlenk spokojnie ja w pierwszym tygodniu też tak miałam że w dzień jk cię mogę ale wieczorem miałam napady głodu potem minełoa ja jestem głodna jak jasna cholera tak działa na mnie ta zelixa ale twardo nie będe jeść do rana
a co to się wszystkie tak zawineły
mama helenki daj znać bo iekawość mnie pożera
a anabubka gdzie???
a wiki co jeszcze sprząta?????
a as gdzie jeszcze klaudia okupuje simsy czy opijają sukcesy klaudi????
witam nową mamusię
mlenk spokojnie ja w pierwszym tygodniu też tak miałam że w dzień jk cię mogę ale wieczorem miałam napady głodu potem mineło
a co to się wszystkie tak zawineły
mama helenki daj znać bo iekawość mnie pożera
a anabubka gdzie???
a wiki co jeszcze sprząta?????
a as gdzie jeszcze klaudia okupuje simsy czy opijają sukcesy klaudi????
dzisiaj jakieś pustki tutaj
malina to co mówisz mog.e coś podjeśc dzisiaj ???
Ostatnia edycja:
Agnieszka&Emily
No moze efekty pokaza sie z czasem ale ze to podwujnie u mnie efekty sa ale ciekawe jak dlugo tak wytrzymam bez zadnego jedzeniaja pije bardzo dużo i oszukuje się tym trochę fakt ,że w dzień jem mniej i nie przegryzam już tak ale póki co większych efektów nie zauwazyłam
reklama
Podziel się: