reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E
Ja tez mam takie kłucie z lewej strony tam gdzies w srodku gdzie bylam cieta:no:Najczesciej jest to po zwiekszonym wysiłku.Odzczuwam ten bol tak jak ten zaraz po cesarce jak wstawałam ale o mniejszym nasileniu
I to jest własnei po cesarce

ja mialam cesarke i 3 inne operacje i nie mam takich problemow.raczej to pecherz albo ajjanik!
ale jak sika co chwile po pare kropli to pecerz

reklama
przy pęcherzu jest odczuwalny ból w podbrzuszu a potem to boli jak się sika strasznie :no: miałam kilka razy zapalenie pęcherza i nerki do tego ruszać się nie mogłam a jak siusiałam to myślałam że mi wyrwie podbrzusze ale początki są łagodniejsze więc warto szybko zbadać mocz i urosept pomaga na to chyba bez recepty jest

chyba sie wykoncze nawet postow nie umie doczytac bo non stop musze do kibla leciec a i tak nic nie wysikam:wściekła/y::wściekła/y: bede musiala m wyslac do tej apteki ale czy oni cos maja bez recepty to ja nie mam pojecia:no::no:

cos na pewno maja.jak Twoj jest niemce, t sie z nimi doagada w aptece
ale najlepiej by bylo zrobic badanie moczu jeszcze albo isc do zwyklego lekarza,to da recepte

Agnieszka&Emily idź do lekarza na badania moczu warto sprawdzić czy to tylko pęcherz bo często rzuca się jeszcze na nerki a jak już Cię rozłozy to kochana nie ruszysz się ja pamiętam że nie mogłam się przewrócić z boku na plecy bo wyłam z bólu ale u mnie to juz było ciężko i skonćzyło się kroplówkami a zaczęło się równie niewinnie :no:

cos na pewno maja.jak Twoj jest niemce, t sie z nimi doagada w aptece
ale najlepiej by bylo zrobic badanie moczu jeszcze albo isc do zwyklego lekarza,to da recepte
Tak tylko ze u nas jest tu taj pojeb..ane ze w piatki wszyscy lekarze maja tylko do 12 otwarte a w poniedzialek tez maja zamkniete bo jakies swieto jest wiec bede musiala do wtorku poczekac z badaniem moczu:wściekła/y::wściekła/y: ale wysle m do apteki moze mi cos przywiezie

Agnieszka&Emily idź do lekarza na badania moczu warto sprawdzić czy to tylko pęcherz bo często rzuca się jeszcze na nerki a jak już Cię rozłozy to kochana nie ruszysz się ja pamiętam że nie mogłam się przewrócić z boku na plecy bo wyłam z bólu ale u mnie to juz było ciężko i skonćzyło się kroplówkami a zaczęło się równie niewinnie :no:

moja zanjoma miala podobnie.nie mogla ani stac ani lezec,nic,wila sie z bolu.a zakazenie od pecherza bez wiekszych problemow moze przejsc na nerki

Tak tylko ze u nas jest tu taj pojeb..ane ze w piatki wszyscy lekarze maja tylko do 12 otwarte a w poniedzialek tez maja zamkniete bo jakies swieto jest wiec bede musiala do wtorku poczekac z badaniem moczu:wściekła/y::wściekła/y: ale wysle m do apteki moze mi cos przywiezie

a nie mozesz isc do szpitala a ostry dyzur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
tam Ci musza pomoc a laboratoria W szpitalach cala dobe sa czynne,wiec przeciez mozesz zrobic badania prywatnie jakby co

witam mamuski:)
czy moge do was dołączyc??
ja takze z tych siedzących w domku..hihi,do pracy planuje isc jak młoda bedzie mogła isc do przedszkola,czyli za jakies około 2 latka:)))

reklama
Do góry