reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja dzis nic nie moge zrobic Emily chodzi caly czas za mna i trzyma sie mojej nogi i sie na nia wspina :szok::szok: nie da mi dziecko posprzatac non stop musi byc ze mna:szok::szok: chyba bede musiala poczekac ze sprzataniem az pojdzie spac bo tak to lipaaa:no::no:

Ostatnia edycja:
A&E ja też tak do niedawna miałam,nic nie mogłam przy Oliwce zrobić.jak usneła to nadrabiałam wszystko biegiem,wiecznie byłam zabiegana i zmeczona.a teraz już jest ok,mogę spokojnie przy niej sprzatać,pomaga mi w tym,to ze mam podwójna robotę bo więcej nabrudzi niż pomoże to nic ale przynajmniej ma zajęcie a ja spokojnie sprzątam.dziś razem odkurzalismy,jak wycieram kurze daję jej ściereczkę i wyciera zemną.jak myje podłogę czy zamiatam to też mi pomaga a czasem to olewa i idzie się sama bawić to zalezy od dnia.musisz ja powoli przyzwyczajać że nie możesz być cały czas przy niej.wiem to bardzo trudne bo to samo miałam ale wykonalne.na to potrzeba dużo czasu.

uwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
cart86.gif

GRATKI!!!! :tak:

-j- wyprowadzam się od m:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

...a tak serio to przeprowadzamy sie z kawalerki na m4:tak::tak::tak::tak::tak:

na chwilę spóściłam Oliwkę z oka a ona juz narozrabiała.było za cicho w łazience.zaglądam do niej a tu wszystkie moje kosmetyki na ziemi,powywalała wszystko.wysmarowana moim pudrem,i jak weszłam to ona akurat zjadała moją pastę do zębów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to jest szatan a nie dziecko.dziś ma dzień do rozrabiania a teraz wszystkie książki fruwaja po pokoju.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

A&E ja też tak do niedawna miałam,nic nie mogłam przy Oliwce zrobić.jak usneła to nadrabiałam wszystko biegiem,wiecznie byłam zabiegana i zmeczona.a teraz już jest ok,mogę spokojnie przy niej sprzatać,pomaga mi w tym,to ze mam podwójna robotę bo więcej nabrudzi niż pomoże to nic ale przynajmniej ma zajęcie a ja spokojnie sprzątam.dziś razem odkurzalismy,jak wycieram kurze daję jej ściereczkę i wyciera zemną.jak myje podłogę czy zamiatam to też mi pomaga a czasem to olewa i idzie się sama bawić to zalezy od dnia.musisz ja powoli przyzwyczajać że nie możesz być cały czas przy niej.wiem to bardzo trudne bo to samo miałam ale wykonalne.na to potrzeba dużo czasu.

No bede musiala cos z tym po malu zrobic:tak::tak: bo ona naprawde nie da mi nawet wyjsc z pokoju bo jak mnie nie widzi jest odrazu ryk:wściekła/y::wściekła/y: nawet jak do niej mowie z innego pokoju to to nie pomaga musi mnie widziec:wściekła/y::wściekła/y: a jak gotuje to zawsze siedzi przy mojej nodze w kuchni:wściekła/y::wściekła/y: i kiedy to moze skonczyc sie nie ciekawie :no::no: dlatego trzeba to zmienic:tak::tak:

Agnieszka no to sie poprawilas w wypowiedzi wiec kopniaka daruje:-D
malinka niezla statystyka:szok:
Agnes Laura tez lubi kosmetyki a najbardziej balsamy:-D

Ja lece z Laura tropche na spacerekl bo mi wola papa
Zagladne potem

reklama
Do góry