reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
My juz po sniadaniu od m siostra w koncu se poszla:tak::tak: jakos jej nie umie strawic:no::no: sama nie ma dzieci a najwiecej ma zawsze do powiedzenia :tak::tak: zawsze wszystko jej nie pasuje a to ze Emily jest leniwa i nic nie robi albo ze mala albo ze chuda:wściekła/y::wściekła/y: ja sie potem tylko wkurw...am:angry::angry: bo nie sadze zeby przy wadze ok 8,5kg za chuda byla a ciuchy jej kupuje na 86cm wiec mala tez nie jest:szok::szok: a jak by byla leniwa to by nie raczkowala i nie bylo jej by wszedzie pelno:tak::tak:no ale coz jak ktos jest zalosny i nie ma pojecia to nic na to nie poradze:no::no:

Musze sie wam pochwalic ze Emily wyszedl w koncu nastepny zabek :tak::tak:ale nie jak przypuszczalam jedynki na gorze bo tam ma wszystko spuchniete tylkko dwujka na dole:szok::szok: no ale jednyki na gorze mam nadzieje ze tez za nie dlugo wyjda bo juz zeby widac przy dzasle tylko jeszcze sie nie przebily:no::no:

a najgorsze że to woghóle nie działa tylko jest jeszcze gorzej:dry: ale ja na pewno nie odpuszcze, zasłużył sobie, tylko kurw... jak mam sie przemóc i nie sprzątac:confused:
Dasz rade kochana nie odpuszczaj:no::no: na m zawsze to dziala po paru dniach i sam przychodzi i przeprasza :tak::tak:

wogóle to kurde ja jeszcze nie czuje ruchów maluszka, a wiekszosc dziewczyn na pazdzierniku juz czuje, ja nie iwem czy ja wyrodna matka jestem że nie odróżniam jelit od mojego dziecka czy co:confused:

dobra, ide do wanny bo mi woda ostygnie...bo już chyba z 15 min temują sobei nalałam. hihi

Nie masz sie czym martwic kazda ciaza jest inna:tak::tak: wiec nie zawracaj sobie tym glowy:tak: ja tez bardzo pozno poczulam ruchy malej w ogole ona sie bardzo malo ruszala i tylko po polnocy ja czulam przez dzien nic :no::no:

błehehe mój mi masaż zrobił ra zw życiu i to 2 minuty może.. bo musie nie chce i nie lubi:sorry2: a zresztą co on lubi dla mnie robic:dry:

Moj to by mnie mogl godzinami masowac od masowania tez sie zaczelo ze jestesmy teraz razem:tak::tak: ale ja jakos nie przepadam za masazami:no::no:
hej
na chwile jestem bo paznokcie robie poki maly spi :tak:
a potem chwytam sie za obiad :-)

Moze i dla mnie bys znalazla jakis wolny termin na paznokcie:tak::tak: bo jak bede w pl to chetnie bym sobie pazurki zrobila przed Ani weselem:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
meduska skąd wziełaś te malinki proszę o linka:tak::tak:
a dziewczynki trzymajcie kciukasy mój synuś pojechał na 2 etap olimpiady z angielskiego przeszedł etap szkolny dzisiaj etap gminny a potem jak dobrze pójdze etap wojewodzki i ogólnopolski:-):-)

zdolnego masz syna :tak::tak::tak: pewnie że kciukasy będą zacisnięte :-)

Jakoś mało nas dzisiaj tutaj.
Kubusiowi zamiast łez wycieram non stop ropę:szok::szok::szok:
Takiego zapalenia spojówek to nigdy w życiu nie widziałam.
Ropa wypływa z oczu normalnie kroplami.:szok::szok::szok::szok:
Ech te moje dzieci.
:-:)-(

Oby Kubusiowi szybko to przeszło :tak::tak::tak::tak:

Ja sie tylko zamelduję, że żyję:-)
Benjamina ospa wysypała na całego. Tylko na plecach ma ponad 100 krost :-(
Źle to znosi, jest mega marudny, nic mu nie pasi, kłóci się z maluchami :baffled:
Oszaleć można.
Bliźniaki póki co czyste, ale jeszcze mają czas na załapanie-do 14 dni.
Siedzimy w domu i staramy się to jakoś przeczekać.
Pozdrawiam cały wątek. Jak znajdę chwilkę, to znowu wpadnę :tak:
Greti współczuję,staraj sie nie zwariować i jakoś to przetrzymać.mam nadzieje ze szybko minie i maluchy sie nie pozarażają :tak:

hmm mężczyźni nierozumieją jak pracochlonne jest wychowywanie dziecka, opieka nad maluszkiem wymaga cierpliwości, wielu poświęceń no i nie lada wysiłku.nie wiem nawet czy nie jest lżej odwalić te 8 h w pracy i wrócić do domu na pyszny obiadek..sama mam miesięczną córeczkę i wiem coś o tym..pozdrawiam wszystkie mamy
witamy nowa mamuskę.
jak zwyczaj każe stary prosze chwalić się fotkami :tak::tak::tak::tak::tak:
czekamy na fotki twoje i twojej rodzinki i napisz cos o sobie :-)

Ja juz po zakupach,Oliwke zostawiłam na chwilę z babcia i pobiegłam bo lało na maxa.Tylko wróciłam z zakupów to przestało.A parno jest strasznie że nie da się wytrzymać.
dziś w nocy spaliśmy przy otwartym oknie bo było tak duszno że nie dało rady spać.

Jestem juz po kawce ze znajoma:tak::tak::tak:Było super:-):tak:
Mlode leza juz w łozeczkach,a Dominik mial sprzatac u siebie ale co robi to nie wiem:no:

Witam nowa mamusie:-):tak:

Ja juz po zakupach,Oliwke zostawiłam na chwilę z babcia i pobiegłam bo lało na maxa.Tylko wróciłam z zakupów to przestało.A parno jest strasznie że nie da się wytrzymać.
dziś w nocy spaliśmy przy otwartym oknie bo było tak duszno że nie dało rady spać.
Ja zaraz lece na zakupki bo musze kupic cos szybkiego na obiad i herbatke dla dzieciakow:-)

Mam pytanko,nie ma z Was któraś na zbyciu kaloszy rozm 22?tak żeby było na 14cm wkładka wen?
Ja mialam 22-23 ale wlasnie w zeszlym tygodniu dalam siostrze:tak:A byly jak nowe bo Dominik mial je chyba tylko raz zalozone dwa lata temu i tak mi lezały:zawstydzona/y::-D

U nas tez caly czas pada:no:Mam nadzieje ze uda mi sie chociaz na chwilke wyjsc z dzieciakami bo jak nie to chyba zwariuje

reklama
Do góry