reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agunia a gdzie ten horoskop znalazłaś jest tam LEW
proszę bardzo:
Lew (22.VII - 21.VIII)
Urodzeni pod znakiem Lwa od najmłodszych lat mają skłonności do narkomanii, pijaństwa i najbardziej brutalnej rozpusty. Nie lubią się uczyć, z trudem kończą szkoły, nawet specjalne. Uwielbiają krzywoprzysięstwo i bardzo chętnie zeznają przed sadem. Zdemaskowani wywołują awantury i dantejskie sceny. W życiu rodzinnym Lwy na szczęście nie uczestniczą.
czarodziej.gif

wodnik.gif
Wodnik (20.I - 18.II)

Ma szalony pociąg do gastronomii czwartej kategorii i nigdy nie oddaje pożyczonych pieniędzy. Mężczyźni spod tego znaku, wcześniej czy później, okazują się ekshibicjonistami, a kobiety nimfomankami. W zakładzie penitencjarnym czują się nieźle.

poszalayscie.tylko dzis 10stron po 40postow:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
juz nie mowie o tych z wczorajszego popoludnia.usmiala sie niezkle

zagadka z kategorii czarny humor:
Kto powiedział: Ostrożności nigdy za wiele?

- Zięć, zamykając na kłódkę trumnę z teściową.

buźka4.gif
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ssij.gif

a to ulubiony mojego męża
hehehhe,mojego tez:cool2:

wiktoria12 jestesmy z gdyni a ja mam 20 lat od pazdziernika na studia ide i zostawiam mala babci :)

Agnes123 fajnie ze orzeszki tak smakuja malej :) jeszcze jakies 17 lat i bedzie mogla piwka sprobowac :D a to swietne polaczenie jest :D
witam nowa mame

Witam weekendowo
Malina świetne dowcipy, dzień mi ise przyjemnie rozpoczął
Agnes, gratu;uje zakupy, 8 zł za 2 bluzeczki, rewelacja.
As, Anabuba, zazdroszcze Wam spotkania, bawcie sie dobrze, kożystajcie, nie narzekajcie za duzo na zycie.
Mamo Helenki, dzięki, no i wiedziałam, ze taki pomyśł jaki miałaś z tą mapka nie ujdzie uwadze.Współczuje jeczącego męża, Twój tez do dentysty dopiero jak boli niemiłosiernie???
spotkanie sie udalo i nie narzekalysmy na zycie za bardzo:-)

A co u Mleny dawno jej nie było

cos ma problemy z netem bo na gg moze wejsc a na BB nie

reklama
Do góry