reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JASIA :laugh:
zazdroszczę wszystkim co mają upały :p u nas deszcz dla odmiany, ale byliśmy na spacerze i u cioci na herbatce;
zapiekanka siedzi w piekarniku a synek miauczy w łóżeczku :)

reklama
HEJKA!!!!!!! flaga juz w domu! hubert poszedl spac ale jak wstanie to musze go ubrac w struj pilkarski i posadzic na tej fladze i porobie zdjatka! korytko sie robi! dzis prawdziwa uczta! jeszcz tylko musze leciec do sklepu........... :p

hahaah no to super...choc ja pilki noznej... a w szczegolnosci w wykonaniu naszej wspanialej druzyny to NIEZNOSZE!!!!

a ja.........pomaluje sobie paznokcie na bialo czerwono!!!!!!!
joanna ja lubie ogladac mecze reprezentacji! to jest takie fajne emocje duze szczegulnie jak sie ma w domu takiego zapalonego kibica jak moj maz!!!!!! on naprawde jest wariat pod tym wzgledem!!!!!!!!!

to podziwiam dla mnie nie ma nudniejszego sportu od nogi.....mimo ze po AWFie jestem.....A jak graja Polacy to juz wogole nawet nie wlaczam tv...bo bedzie tak....''no nasi grali wsoanial ale no niestaty byla zla murawa...no i braaklo szczescia ale i tak grali fantastycznie...''

reklama
Dzieki dziewczyny za pocieszenie jest chyba lepiaj bo narazie wody sie sączą ale ttez produkuja sie nowe i lekarze powiedzieli ze jak nie bedzie skurczy a narazie nie ma to sa w stanie nawet ze 2 m-ce ją przetrzymac
mam nadzieje ze bedzie ok

Do góry