reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj Anabuba koniecznie trzeba powtórzyć :tak::tak::tak:
a brzydkie połówki jak zasłuzą :-D
mój już sie dopytywał gdzie to i zachwycony okolicą on lubi takie miejsca no ale był bee i go imprezka ominęła:tak::tak::tak:

reklama
oj Anabuba koniecznie trzeba powtórzyć :tak::tak::tak:
a brzydkie połówki jak zasłuzą :-D
mój już sie dopytywał gdzie to i zachwycony okolicą on lubi takie miejsca no ale był bee i go imprezka ominęła:tak::tak::tak:

hehheheh
bo u mnie najladniej w maju:-):-):-):-)
no a Mama Helenki pislaam mi smsa ze mala padla i ze ona tez idzie spac.w koncu sie dzis umeczyla

Dziewczyny fajnie, że spotkanie się udało, Anabuba, Mrozy to co za województwo, koło czego tego szukać?

Chciałam z wami posiedzieć, ale padnięta jestem Pół dnia przy maszynie i przy żelazku. Jutro opowiem co dzisiaj, musze sie połozyc. Cos mi plecy ostatnio mocno nawalają.

Dobranoc, będę jakoś kolo południa pewnie.
Pa

strona mi sie nie chce odswierzac:crazy:

Dziewczyny fajnie, że spotkanie się udało, Anabuba, Mrozy to co za województwo, koło czego tego szukać?

Chciałam z wami posiedzieć, ale padnięta jestem Pół dnia przy maszynie i przy żelazku. Jutro opowiem co dzisiaj, musze sie połozyc. Cos mi plecy ostatnio mocno nawalają.

Dobranoc, będę jakoś kolo południa pewnie.
Pa
wejdz na zumi.pl
wojewodztwo mazowieckie
dobranoc
Ja tez sie kłade :tak:
Dobranoc:-)
dobranoc

ja też się już pożegnam, dobrej nocy dziewczyny:tak:
do jutra, pa pa
a spotkania to Wam naprawdę zazdroszczę:zawstydzona/y:

trpchde nadrobilam:-)

cześć już jestem:-D:-D:-D
rąk nie czuję, ale jutro będę miała zakwasy od tego machania pędzlem a potem wałkiem i po skakaniu po drabinie:baffled::baffled::baffled:
i do tego boli mnie głowa:wściekła/y:chyba za dużo świeżego powietrza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
widzę, że dzisiaj za dużo nie naprodukowałyście:-D
Anabuba fajny tenTwój mini ogródek
Agunia znam ten bol:-)chociaz ja sie w wiekszosci lłopata i szpadlem namachałam,ale pedzlem tez

Witajcie dziewczyny. Jakos dawno mnie tu nie było:szok:
a gdzie Ty bylas jak cie nie bylo????????????????

A dom sobie buduję i już mnie cholera od tego bierze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
doskonale Cie rozumiem,o mojej budwoie moznaby prace magisterska napiasc co i jak robi i czego nie robic i co potem z tym zrobic:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

A mnie wczoraj wieczorem nie było ,bo wylądowaliśmy na ognisku u znajomych,było super wesoło,poranek tylko mniej fajny:-D:-D:-D:-DWiecie ,dzisiaj mi się śniłyście ,że wróciłam z ogniska,,siadłam do kompa i opowiadam na bb jak było na ognisku,,strasznie się z tego śmiałam rano,widzicie jakie to uzależnienie ..nawt śni mi się ,że piszę:-D:-D:-D:-D
jestes the best!!!!!!!!!!!11:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam :)
Ja też jestem mama na etacie, do tego mieszkam z teściową-wredna jak ...normalnie aż brak mi słów by to opisać:crazy:.
Pozdrawiam.
witaj wiaj

Zamierzam, zamierzam w końcu siedzę w domu i nic nie robię ...tak twierdzi moja teściowa.Mówi że "kto ma dzieciątko ten ma świątko".... Ona sama miała trójkę dzieci i wszytki były zawsze grzeczne, czyste, nie psociły....
Ale jak mnie wkurza ta baba:wściekła/y: normalnie szok!!
Jak się już pobudujemy to przed domem zrobię fosę, pole minowe i działka samonaprowadzające ustawie!!
A wasze teściowe tez takie są?? Pewnie się pytanie powtarza, ale ja nie czytałam od początku bo strasznie tego duuużo .
nie staraj sie nadrabiac tego co bylo bo zna beizaco mozesz miec problemy:laugh2::-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!!!
Zostałam wywołana do tablicy przez Wiktorię :-D
Nie odzywam się, bo doszłam do wniosku, że to nie ma sensu jak i tak nie mogę za wami nadążyć.
Jestem w stanie zaglądać do was raz-dwa razy w ciągu dnia i ewentualnie nadrobić ostatnich kila stron, a wy piszecie kilkanaście :-)
Cały czas piszę tak na wyrywki. Wkurza mnie to. Piszcie mniej ;-):rofl2:

U mnie wszystko w porządku. Dzień podobny do dnia. Dzieci na szczęście zdrowe. Jesteśmy po drugiej szczepionce na kleszcze, teraz następna dopiero za rok. No i cóż nic wielkiego się nie dzieje.

dowikla cudne masz dzieciaki :tak:

P.S. Nawet nie myślałam, że tak się za wami stęskniłam :rolleyes:
Oj Greti!nieładnie tak nnas opuszcac!!!nie wazne ze 2 razy dziennie masz nas odwiedzac i koniec!!!!!!!!11:-p:-p:-p:-p:rofl2:

hej hej wpadłam na moment zaznaczyć swoją obecność:-D:-D:-D:-D
witam nowe mamusie;-)
ja dzisiaj mam dzień porządków, zaczełam od kuchni, przejrzałam szafki i znalazłam mnóstwo przeterminowanych kisieli i budyni:baffled::baffled::baffled:schowały się na dno szuflady a ja tak głęboko nie nurkowałam:szok::szok::szok::szok: zaraz się biorę za przegląd w szafie z ciuchami, pora wymienić garderobę na letnią:tak::tak::tak:

ja juz wymienilam ostatnio i letnie juz popralam i czesc poprasowalam

reklama
Cześć - ja też jestem mamą siedzącą w domciu ;-)
Niby mi to nie przeszkadza, ale jak dzisiaj poszliśmy na grilla do teściów i nie musiałam się zajmować dzieckiem tylko pozwolono mi posiedzieć na krześle w słoneczku to dopiero poczułam jaka jestem zmęczona :zawstydzona/y:
Nie wiem skąd to małe cudo bierze tyle energii - rano wyszalała się z Gabrysią u Joanny73 potem na działce biegała przez bite 4 godziny a potem jeszcze u teściów szalała a jak o 19 wróciliśmy do domu to siłą musieliśmy ją uśpić na drzemkę.
A w poniedziałek rano mój maż wyjeżdża w delegacje i wraca w piątek o 17 - nie wiem jak wytrzymam tyle bez niego :-(
Przepraszam, chyba mam doła i musiałam się wyżalić. :zawstydzona/y:

dawikla - ja sprzątam na zasadzie huraganu - pół godziny i po krzyku mieszkanie posprzątane, pranie nastawione, obiad nastawiony, zlew pusty, odkurzone, ciuchy poukładane - ale niech ktoś wejdzie mi w drogę w tym czasie to ... lepiej nie sprawdzać :-p (mamy 3 pokoje) ale potem padam jak szmaciana lalka :-p:laugh2:
Witam nowa mame.kolejna mamusiowa para:-):-)

AGNES
One boja sie kapac pod prysznicem:no:Kilka razy kapalam Je na sile ale mi sie darły:no:Wiec normalnie kapie Je w łaznience ale na podlodze w wanience,a dzisiaj jakos mi sie nie chciało i M przyniosł mi wanienke z woda do pokoju:tak::-)

Fotki zrobie jutro jak ta opalenizna zrobi sie bardziej brazowa:tak:

Czy Wasze dzieci tez sie tak szybko opalaja?Co chwile Je smarowalam kremem z filtrem i robilam cien,jak spaly we wozku to calkowicie zasłoniete budka i parasolkami
moja ma oplaone dlonie i buzie.ale buzie prez to slonec i chyba pyelnie to ma w koszmrnym stanie.opalnoa ale strasznie szosrtka i w ogole.i wiecie ze ciagle ma chrype....
na bank alergia.....:-(

Oliwka ma tylko delikatnie buzie opaloną mi mo że siedzi długo na dworze,ma to chyba po mnie .ja bardzo powoli si eopalam a najbardziej mnie wkurza to że najwolniej opala mi sie twarz,a nogi najszybciej,potem to głupio wyglada:tak:

mi tez tak-cale cialo mam brazowe mocno a tawrz ledwo ledwo

Do góry