reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
My niedawno wrocilismy od siostry:tak::tak::tak:Byłam na zakupach i kupilam Wiktorii sandałki,cos do jedzonka i sobei alpejskie mleczko:-D
Skierowanie do chirurga mam i jutro rano lekarka ma mi zadzwonic co załatwiła:-):tak:
mniam ptasie mleczko:-p:-p:-p:-p

A dlaczego nie moge iśc do poziomu 1 pokazuje mi że musze przejść 0 a przeciesz tam już odgadłam
Musisz sie zalogowac, a jak sie zalogujesz, to tez tak mozesz czasem miec, musisz sie wylogowac i zalogowac na nowo, ja tak miałam

nad tym fonem tez sie mecze mam podpowiedzi 8,9,6,4,5
ale nie kapuje :no:
ej.. laska:-p jak nacisniesz 2 trzy razy to masz C- to co masz zrobic? Jak piszesz smsy?:happy: Tak sobie wyczytasz zdanie:tak:

jutro to mnie malo zastaniecie na BB
rano zakupy - kapielowki dla mojego m
a potem szykowanie sie do aqa parku bo o 8:30 wyjazd (sobota)
aaaleee wam faaaajnieee:tak::tak::tak::tak:

reklama
Aleksia... nie wiem co powiedziec, przykro mi ze jestes w tak trudnej sytuacji:-:)-:)-:)-(

Ja dzisiaj wstałam o 6.30 i teraz bede tak zwsze wstawac...:baffled: bo m sobie wymyslil ze jak ja nie jezdze juz z nim do pracy to on sobie moze jezdzic wczesniej:baffled: i ja musze wstawac i szykowac patryka do szkoly, tak to m zawsze to robl a ja sobie spalam jeszcze:-D

Poza tym, musze napisac dziewczynom z pracy ze mam l4:baffled: jakos nieumie sie za to zabrac:baffled: muszą wiedziec jak najszybciej bo jutro i pojutrze mialam byc w pracy więc musza przyjsc za mnie:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
witam sie i ja;)

Ten wątek powinien być widoczny w spisie treści (jego nazwa)dla wszystkich ,żeby można było łatwo wejść,ale tylko ty co są tam zaopisane:tak:bo nie wyobrażam sobie za każdym razem szukać linków w postach z bb.:eek:
wystarczy ten watek dodac do subkrybcji i bedzie w ustawieniach jak reszta

bzzz016.jpg

bzzz024.jpg

no i to my po dzisiejszym spotkaniu zabawa w piaskownicy :happy::happy::happy::happy::happy:
fotki super!!!!!!!!!!!!!!Medeuska-ale z Ciebie ciacho;)))
Pati a po co ci te okulary???????????:laugh2::rofl2:

dobra ja ide ogladac moj serial- bede za pol godzinki:tak:

aaaaa... i ise nie pochwalilam- mam l4:-D:-D:-D:-D
narazie do 29- ale 29 mam znow wizyte-i znow wezme:tak:
super!!!!!!!!!!!!!!!! tak trzymaj.napisz dziewczynom smsa i tyle:-)

czyli co na razie piszemy tutaj tak?nie na tym forum dyskusyjnym?
mysle ze narazie zostaniemy tutaj,a tam to jak sie komus jakas mama przypomni to niech dopisuje.
Patrysia dopsiałam jeszcze 3 mamy na tamtym watku wiec spisz;)))

i co ja biedna teraz mam zrobić?? ortopeda mi operację radzi:szok::szok::szok: jak najszybciej :szok::szok::szok:ale co najgorsze to moja ciąża jest przeciwskazaniem operacji:no::no::szok::szok::szok:

wózek inwalidzki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem załamana i co najgorsze to zrobił mi lekarz przy cieciu cesarskim bo łożysko miałam przyrośniete doi ściany, szarpnął, wtedy wystąpił krwotok i minnymi uszkodził mi miednicę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

własnie nie da sie tego pominąć , ja poprostu jestem załamana i już sie zaryczałam, a ten idiota mi tak normalnie to powiedział.................. nie no szok.
Aleksia kochana współczuje Ci serdecznie!:-:)-:)-:)-(
nie wiem co powiedziec,ale pamietaj ze jestesmy z Toba cokolwiek by sie nie dzialo

Witam sie porannie.Wstaliśmy,Oliwka siedzi na nocniku i krzyczy że chce bajkę:-D:-D:-D:-D:-D:-D więc muszę zejść zaraz z kompa :-p
nocka przespana,więc jestem wyspana.słońce wyszło więc powinno być ładnie.
odezwe sie później:-)
ja swojej włączam na DVd bajki :-):-):-) mam wiwe która kosztowała 150zł,ale teraz pewnie tansza.z wejsciem USB z przodu dodatkowo.odtwarza wszytskie DVixy w formacie avi;)no i cd wiadomo tez:-)

Moja Psota znowu podarła prawie całą rolkę papieru w drobny mak ,a cieszyłam się że chwila spokoju :-D:-D:-D:-D zauważyłam że jak Oliwka cicho sie zachowuje to znaczy że broi :tak::tak::tak::tak:

Moja Psota znowu podarła prawie całą rolkę papieru w drobny mak ,a cieszyłam się że chwila spokoju :-D:-D:-D:-D zauważyłam że jak Oliwka cicho sie zachowuje to znaczy że broi :tak::tak::tak::tak:

to nie tylko Oliwka.kazde dziecko jak siedzi cicho to broi albo spi:-):-):-):rofl2:

moja panna zjadla o 7 kasz i spi.wczoraj usnela o 22 dopeiro a ja przyspypaialm siedzac kolo lozeczka,wiec sie umylam i poszlam spac.no i sie wyspalam:-):rofl2:

ale jak zwykle jak mnie nie bylo to wam sie zebralo na gadanie:-)

mi juz sie gotuje grochowa:-)
dzis wczesniej po Pauline bo juz o 11 musze wyjsc.sprzatania nie mam za wiele bo wczoraj nie nabrudzili bo gonilam towarzystow:-D

swieci sloneczko,jest 10stopni juz ale wieje dosc mocno wiatr,zreszta u mnie zawsze wieje bo mieszkam na nioeslonietej gorce gdzie praktyczni nie ma zabudowan.normalnie na zadupiu mieszkam:rofl2:

Poziom 14 - Zagadka 2 bardzo przyjemna i łatwa- krok po kroku każda podpowiedźż prowadzi do następnej, a potem już do hasła:tak:
Najprzyjemniejsza z wszystkich,k tore do tej pory przesłzam:-D

reklama
Do góry