reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

on mnie rani prawie codziennie...swoją głupotą wredotą i wogóle szkoda słów..

Powiem Wam tylko jedno, szczerze.... odeszłam odniego w pod koniec sttcznia, i jak sie zaczełam do,yślac ze jestem w ciazy to dawałam mu szanse"na poprawe" no i jak juz bylam pewna to doniego wrociłam... bo musiałam...:sad::sad:

to faktycznie niecciekawie....
a wiesz ile razy moj mnie doprowadza do szału swoja głupota?szkoda gadac w ogole bo nie ma sensu sie nakrecac.powiem ci tyle ze np.było tak ze wróciłam po operacji do domu,wiadomo osłabione z pocietymbrzuchem,a ten mój wyszedł na chwile.i wrócił po 4 godzinach najebany w środku nocy.a jakbym zasłabła itd????????
na głupote nie ma lekarstwa.a jak sie bierzez faceta tyle lat starszego to tez gorzej.juz go tak łatwo nie wychowasz:crazy:

reklama
anabuba ma rację wywal wszystko z siebie a potem możesz usunąć jak nie chcesz żeby ktoś postronny to przeczytał.......................
i tu się potwierdza to że potrzebujemy zamkniętwgo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra, napisze, musicie poczekac chwile... i wybaczyc jesli bedzie brzydko napisany bo nie chce mi sie tego uierac ladnie w zdania...:no:

on mnie rani prawie codziennie...swoją głupotą wredotą i wogóle szkoda słów..

Powiem Wam tylko jedno, szczerze.... odeszłam odniego w pod koniec sttcznia, i jak sie zaczełam do,yślac ze jestem w ciazy to dawałam mu szanse"na poprawe" no i jak juz bylam pewna to doniego wrociłam... bo musiałam...:sad::sad:

nie musiałaś meduska , jesli on od dawna jest dla Ciebie niedobry i jesli - najważniejsze- nie kochasz go to nie trzymaj związku an siłę nie warto
powiem Ci że ja przez jakiś czas tak robiłam i przeszłam piekło ja i moja Laura potem zdecydowałam się odejść od mojego 1 męża i ten dzień był poczatkiem mojego nowego lepszego życia
niektórzy faceci nie potrafią sprostac zadaniu to on ma się starać teraz o Ciebie dbać i zabiegac jesli tego nei robi to go olej
jesteś młoda piekna i dasz sobie radę zobaczysz a on może jeszcze przyjdzie do Ciebie po kolanach ja tego posmakowałam tylko wtedy powiedziałam już "nie"
cudowne uczucie ,dasz radę dziewczyno uwierz we własne siły i jak juz napisałam wyżej teraz myśl egoistycznie tylko o sobie i o swoim maluszku

jednego jstem pewna faceci to ciężki gatunek wiele można im wybaczyć trochę zapomnieć na jedno tylko nigdy się nie zgoddzę na przemoc fizyczną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry