reklama
Izabelka a i jeszcze jedno jak nawet na słoiczku napisane jest od 7 miesiąca a jest to czysta brzoskwinia to można dawać ..a jak na słoiczku napisane jest od 4 miesiąca a jest w nim jabłko z cytryną to lepiej nie dawać maluszkowi
Nie wiem już czy to ty się pytałaś ??? teraz naszły mnie wątpliwości troszke jestem zamotana
Szybko czytam żeby nadrabiać i potem mieć czas na pisanie :
Nie wiem już czy to ty się pytałaś ??? teraz naszły mnie wątpliwości troszke jestem zamotana
Szybko czytam żeby nadrabiać i potem mieć czas na pisanie :
shady
Fanka BB :)
noelia pisze:Wróciłam z basenu alez się wyżyłam Emi tyż teraz chyba śpi bo dałam jej mleczko .
też mam okna do umycia
shady cyborgu kochany zapraszam ,duże nie są :laugh:
;D ;D jak by moja mama dowiedziala sie ile zrobilam w ciagu godziny to by sie za glowe zlapala, ja jestem z urodzenia, balaganiarz, leniuch i to co moge zrobic dzis robie jutro i mam dwa dni wolnego, nie cierpie miec obowiazkow,ogolnie jestem stworzona do lenistwa ale czasem mnie tak nachodzi ze jestem w stanie wysprzatac chalupe na wysoki polysk, teraz niestety zastanawiam sie nad zakupem npowych mebli bo przy Alanku czuje ze niedlugo bede wszystko pchac na pawlacz, juz teraz nic nie moze lezec na dolnej polce bo scioagnie ehhhh
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
mija kobitko dawno cie nie bylo! noes chyba na serio daje popalic!
ja mialam niedawno wymieniane okna i nie mysle o tym nawet az do Bozego Narodzenia!
tez naleze do leniuchow ale nie lubie miec balaganu! niestety jest to niemozliwe przy moich facetach! do pedantow tez nie naleze!
my juz po zastrzyku u nas leje! ah ta pogoda do dup.....chyba sie ide polozyc troszke michal jest wiec sie hubciem zajmie a jak on sie bedzie chcial przespac to i hubcia uspi! hihihi
ja mialam niedawno wymieniane okna i nie mysle o tym nawet az do Bozego Narodzenia!
tez naleze do leniuchow ale nie lubie miec balaganu! niestety jest to niemozliwe przy moich facetach! do pedantow tez nie naleze!
my juz po zastrzyku u nas leje! ah ta pogoda do dup.....chyba sie ide polozyc troszke michal jest wiec sie hubciem zajmie a jak on sie bedzie chcial przespac to i hubcia uspi! hihihi
reklama
Podziel się: