reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija lobuzie cos mi sie o oczy obilo ze obcielas wlosy.......natychmiast chce wiedziec fotke ;)

reklama
Izabelka a i jeszcze jedno jak nawet na słoiczku napisane jest od 7 miesiąca a jest to czysta brzoskwinia to można dawać ..a jak na słoiczku napisane jest od 4 miesiąca a jest w nim jabłko z cytryną to lepiej nie dawać maluszkowi
Nie wiem już czy to ty się pytałaś ??? teraz naszły mnie wątpliwości :D troszke jestem zamotana
Szybko czytam żeby nadrabiać i potem mieć czas na pisanie ::)

O tak
Jak rozpuszcze wyglądam jak gitarzysta rokowy z lat 80 ::) z plerezką
A jak związe wyglądam jak punkowy szczypiorek ... ehhh

o i mój terrorysta sie obudził

Wróciłam z basenu alez się wyżyłam Emi tyż teraz chyba śpi bo dałam jej mleczko .
też mam okna do umycia :mad:
shady cyborgu kochany zapraszam ,duże nie są :laugh:

noelia pisze:
Wróciłam z basenu alez się wyżyłam Emi tyż teraz chyba śpi bo dałam jej mleczko .
też mam okna do umycia :mad:
shady cyborgu kochany zapraszam ,duże nie są :laugh:

;D ;D jak by moja mama dowiedziala sie ile zrobilam w ciagu godziny to by sie za glowe zlapala, ja jestem z urodzenia, balaganiarz, leniuch i to co moge zrobic dzis robie jutro i mam dwa dni wolnego, nie cierpie miec obowiazkow,ogolnie jestem stworzona do lenistwa ale czasem mnie tak nachodzi ze jestem w stanie wysprzatac chalupe na wysoki polysk, teraz niestety zastanawiam sie nad zakupem npowych mebli bo przy Alanku czuje ze niedlugo bede wszystko pchac na pawlacz, juz teraz nic nie moze lezec na dolnej polce bo scioagnie ehhhh

mija kobitko dawno cie nie bylo! noes chyba na serio daje popalic!
ja mialam niedawno wymieniane okna i nie mysle o tym nawet az do Bozego Narodzenia!
tez naleze do leniuchow ale nie lubie miec balaganu! niestety jest to niemozliwe przy moich facetach! do pedantow tez nie naleze!
my juz po zastrzyku u nas leje! ah ta pogoda do dup.....chyba sie ide polozyc troszke michal jest wiec sie hubciem zajmie a jak on sie bedzie chcial przespac to i hubcia uspi! hihihi ;)

nas tez czeka wymiana okien....koszmar.....az sie boje ile to bedzie kosztowalo bo by mamy niewymiarowe okna wrrrrrr

reklama
Do góry