Ja tez sie nie dziwieJa miałam hałas przez trzy miesiące ale to przez sąsiadów. Na szczęście już mam spokój. Nie dziwie się że Radek jak tylko będzie mógł to chce się budować![]()
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez sie nie dziwieJa miałam hałas przez trzy miesiące ale to przez sąsiadów. Na szczęście już mam spokój. Nie dziwie się że Radek jak tylko będzie mógł to chce się budować![]()
też bym była dumnaMoja Helena bez słowa zdjęła majtki i sama zrobiła siusiu na nocniczek, duma mnie rozpiera![]()
Bardzo dobry sposób.joanna jakby to napisać widze że wojtek też ma wesołą szkołe podręcznikimój adam też cierpiał nad tym zadaniem
ja też miałam kiedyś zrywy rzucania książkami darcia zeszytów itp
głupio mi po tym było ale no ców w nerwach różnie to było
na mojego adama podziałało to że przestałam siedzieć z nim nad lekcjami.kiedyś siedziałam z nim pezy biurku i jak on patrzył w okno albo bawił się ołówkiem to ja furi dostawałam a teraz idzie sam do biurka a ja sprawdzam jak odrobi.mamy też grafik dnia razem z nim usiadłam i ustaliłam i nauka przeplata się z rozrywka typu komp tv zabawa na początku różnie z tym było ale teraz pilnuje sie żeby szybko zrobić zadania i mieć czas na kompa bo wie że jak za długo nad lekcjami posiedzi to ma mniej czasu na gry
działa u adama w 100% może spróbuj tak
adam prócz lekcji siedzi pół godziny dodatkowo nad matematyką takie mamy postanowienie dopóki nie bedzie lepszych ocen z matmy nie ma komiksów książek i innych zakupowych przyjemności więc stara się bo wie że ja się nie ugne
![]()
Kawał chłopa z Niego.I tak uwierz w USG ech...Wiem tylko tyle ze wazyl 3470 (a na usg tydzxien temu bylo 2730)Ma czarne wloski,na imie ma Adas i jest zdrowym silnym chlopcem.Jest juz na sali z moja siostra.
Reszty dowiem sie pozniej bo zaraz ma przyjsc lekarz![]()
super ,że się odezwałaś.O kurcze dziewczyny dajecie radę
Ambitnie postanowiłam , że prześledzę co napisałyście od niedzieli i zeszło mi się 1,5 godziny![]()
Ale i tak nie dałam radypoddaje się
Przede wszystkim gratuluje zafasolkowanej maumusi (zazdroszczę;-))
Miałam coś powiedzieć o sobie:-)
Z chęcią.
Mam 26 lat, mój syn Igor ma 4 lata (z hakiem). Do przedszkola nie chodzi. Nie posłałam go po tamtym ciężkim roku, gdy chorował na okrągło, ale to wiecie same na pewno jak to jest w przedszkolu. AL e stwierdziłam, że szkoda mi go jednak, więc siedzimy sobie w domku. Mały jest bardzo absorbującym chłopcem, tzn potrzebuje wciąż uwagi. W sumie to jest bardzo paradoksalne,ponieważ od samego początku, starałam się żeby umiał być sam, ale cóż nie udało mi się
Zobaczymy co będzie i jak zareaguje, bo za parę miesięcy będziemy się starać z mężem o drugie dziecko![]()
Jeśli chodzi o mnie to czasami z chęcią wyrwałabym się z domu, do roboty jakiej czy co;-) ALe wy wszystkie pewnie tak macie.
Najczęściej to mam tak przed @, wytrzaskać wszystkie talerze w cholere i iść sobie
Ło matko ale się rozpisałam:-)
Pozdrawiam:-)
Ja zamiatam dość często 3-4 razy dziennie,bo piasek z psa pod nogami czuję i się ślizgam na nim.Ja też jeszcze jestem ,choć zaraz muszę iśc się bawić
A ja nawet lubię obowiązki domowe, tylko czasami dobija mnie to, że muszę powtarzać je rano i wieczorem Np.rano sobie posprzątam a na wieczór jakby tajfun przeszedł i od nowa to samo.![]()
No to kochaniutka teraz sobie zaszalejesz!!:-):-)a do mnie zadzwonili z firmy że czeka na mnie trzynastka i pieniążki z pzu za urodzenie antosia bo jeszcze nie odebrałamale się ciesze
![]()
buhahahahAs - spodnie skrócić i pierdółki do poprawki ?Dziewczyno, czy jest jakaś dziedzina w której ty żadnego doświadczenia albo umiejętności nie masz? Ty normalnie moim guru zostaniesz
![]()
Klaudia zawsze zasypiała przy odkurzaczu.Cześć Mamuśki!!
Ja już wszystko mam zrobione, tylko muszę pranie wyciągnąć i powiesić
Kubek mi się obudził o 6.30 ale już sobie śpi. Zasnął jak odkurzałam, aż się zdziwiłam
Aleksia gratuluję fasolki. Ja też już bym chciała ale nie mam z kim i jak na razie nie stać nas na utrzymanie drugiego malucha :--
-(
Anka zdrówka dla małej!
Właśnie się dowiedziałam że Radek dopiero będzie 10 kwietnia. Dobre i to, 6 dni, przynajmniej na święta będzie![]()
To rozgrzanie to już początek uzależnieniaAleż skądże znowu, nie zrezygnowałam
Dopiero się rozgrzewam :-):-)
Dziewczyny mnie ostrzegały , że można się uzależnić i aż się boje co to będzie bo mnie dziecko woła juz piąty raz;-);-) na razie muszę iść, ale na pewno później zajrzę![]()
o kurcze,nie zazdroszczę.Ja tez sie nie dziwieJakbym miala kase to tez pewnie bysmy sie budowali bo sasiadow to ja z wszystkich mozliwych stron mam fatalnych
(alkoholicy,cyganie i gorzej niz patolodzi)
Zawsze to jakś perspektywa.Dowikla no to sąsiadów masz nie złych. Ja już na szczęście takich nie mam. Wszyscy starsi ludzie. Nie mam nikogo w moim wieku żeby wyjść i pogadać. Ale na osiedlu może będzie ktoś takino ja na domek to poczekam do 6-7 lat jak się Radek zdecyduje
heh nie wnikam w szczegolyja zawsze dochodze![]()
ja od kwietnia zaczynam całą parą zaprzyjaźniać się z solarką![]()
fotelik fajny ale cenaWitam wieczornie! :-)
Jesteście jeszcze?
Trochę zabiegany dzień dziś mieliśmy, no ale najważniejsze, że udało nam się wreszcie kupić fotelik do samochodu dla Piotrunia. Szukaliśmy go już od jakiegoś czasu i jakoś na nic nie mogliśmy się zdecydować i wreszcie stanęło na takim: Maxi Cosi TOBI Midnight Blue kolekcja 2009 od G-7 (589623599) - Aukcje internetowe Allegro
Piotruś jest zachwycony
Nie wiem jak u was, ale w Łodzi znów zima zaskoczyła drogowcówJak wracałam dziś z korepetycji to musiałam odśnieżać samochód no i jechałam po białych ulicach
No zima po prostu!
![]()
ja tez lubie nie ze muszeKilka stron przeczytałam! :-)
Patrysiu, ja miałam takie postanowienie noworoczne dwa lata temu i udało się!Ale tak sobie myślę, że jakbym teraz zapaliła to chyba bym wróciła do nałogu, bo ja lubiłam palić
![]()
Giordani i Volare jest z Oriflame ale ten Volare mi sie nie podoba jest za slodkawyTo perfumy z Avon z Oriflame najładniejsze dla mnie to giordani jak dobrze nazwę pamiętam.Jeszcze bardzo mi się chyba podobały Valare?Oj dawno to było.
Szampon nic nie da.Mi przestały wypadać teraz po Capivit piękne włosy,ale dopiero poprawa bardziej widoczna przy 3 opakowaniu.
Najlepiej w takiej sytuacji zrobić badanie włosów.
Będziesz wiedziała po takim badaniu co się w organizmie dzieje.
Z włosów wszystkie niedobory wychodzą.
tos sie rozpisala - czekamy na wiesci jak wrocisz od ginaWITAJCIE KOCHANIUTKIE CIOTECZKI :-):-)
Dziś jestem pierwsza, ale wogule spać nie mogłąm cos, zrobiłam drugi teścik i wyszedł również pozytywnie:-):-)
cieszę sie bardzo bardzo bardzo:-):-):-) dziś umówiłam sie do ginusia, wiec wiecej szczegułów opopiem Wam po powrocie:-):-)
Panu M jeszcze nie mówiłam i powiem mu dopiero jak wyjdę od gina :-):-) to sie zdziwi :-);-)
Ja z szamponów to używam nivea do farbowanych albo garnier fructis, po shoulders mam łupież, włosy mi też strasznie wypadały i cienkie się zrobiły ale po 5 opakowaniach capivitu się poprawiły nawet :-):-):-) teraz gdzieś tam jeden a moze ze dwa wypadną:-):-):-) ale nie garściami:-):-) z perfum to lubię pur blanca, incadesense, litle black dress, a teraz używam perceivesiedzę w tym avonie już ze trzy lata i tak sie jakoś znimi zaprzyjaźniłam:-):-)
U nas zima na całego :-):-) biało wszędzie, sypie cały czas :-):-) Igor się już cieszy, ze na saneczki pujdzie jeszcze:-):-) a ja już oglądam wózki na allegro, bo głeboki tako sprzedaliśmy, jak spacerówka była kupiona, a teraz już inny mam na myśli ha ha ha:-):-):-) ale tak pod koniec dopiero wózek kupimy, albo jak już sie dzidzia urodzi :-);-):-) Igorek jak się urodził, to M pojechał sam po wózek , juz wiedział jaki mi się podoba i pojechał go tylko kupić:-):-) i teraz najprędzej też tak zrobimy;-);-)
A ciekawa jestem jak Igorek zareaguje jak mu powiem, że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę :-) napewno się ucieszy, bo już kilka razy wspominał, zeby mu kupić Nikolęzapisałam Go do przedszkola od września co prawda dopiero ale u nas na wsi to już zapisują i wiecej niż 25 dzieci nie zapiszą
ale mówi, że chce chodzić to Zapisałam Maluszka mojego:-):-):-) ależ sie rozpisałam dziewczyny:-):-):-) ale jestem cała w skowronkach
lecę na nk jeszcze i pod prysznic:-):-):-) bo Igor już mnie pogania z kompa, ze znowu piszę :-):-):-) buziolki dla Was i jak erócę od Gina to Wam opowiem szczegóły:-):-):-)
u nas bylo podobnie z samego rana teraz juz co nie co ztopnialo ale mroz niesamowityPiękna zimę mamy taj wiosny
Dzisiaj ja wklejam fotkę![]()
no to zaszalalas - ale ja tez mam malo cierpliwosci, oni calkiem inaczej to pojmuja wiem jak tlumaczylam cos mojej siostrze za Chiny ludoweWitam u nas też śniegchciałam wczoraj wytłumaczyć Wojtkowi matematyke ale efekt był taki ze tak mnie wkurzył ze podarłam mu książkę
bo ja mu tłumaczę a on nawet nie raczy mnie sluchać i patrzeć i słuchać ręce opadają:-
szok:
nie jestem z siebie zadowolona ale ile mozna tłmaczyć banalnie proste zadanie nad którym wystarczy pomyśleć
(było policzyc ile zpłacimy za 2l i3l mleka jeżeli litr kosztuje 1 zł 69 gr i rysunki były pomocnicze )
ale powiem Ci ze tak chyba jest potem to sie na dzieciach odbija :-(dobrze że umiesz sie cieszyć ja powiem szczerze nie cieszyłam sie ani razu jak zaszłam w ciąże i może dlatego macierzyństwo sprawia mi tyle smutku i przykrości jest radośc ale nie tak wielka:-(
moze ta wychowawczyni pomoze a Ty bedziesz miala troche luzu, no i to fakt wystarczy tylko male cos a czlowiek chdzi jak naburmuszony - tez tak mam - to chyba nawet i ta pogoda robizamierzam wybrać sie dziś do jego wychowawczyni zęby wzięla go na zajecia wyrównawcze moze to pomoze bo ja juz nie mam sily ani ochoty mu tłumaczyćidę bo jak sobie pomysle to mnie złośc bierze jeszcze wczoraj Gabrysia dawła ostro popłudniu bo nie drzemnęla sie i już o 17 zaczęło sie wycie sama nie wiedziała co chce może to też było powodem ze Wojtek nie myślal a Zuzia nie chciala zabawić Gabi chwilę zebym mu wytłumaczyła czasmi nawet blahy powod jest przyczyną złości
o to gratulacje ciotkaWitam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy
Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam
no brawo jaka samodzielna SUPER!!!!Moja Helena bez słowa zdjęła majtki i sama zrobiła siusiu na nocniczek, duma mnie rozpiera![]()
nie martw sie dasz rade jeszcze bedziesz nas nadganiacO kurcze dziewczyny dajecie radę
Ambitnie postanowiłam , że prześledzę co napisałyście od niedzieli i zeszło mi się 1,5 godziny![]()
Ale i tak nie dałam radypoddaje się
Przede wszystkim gratuluje zafasolkowanej maumusi (zazdroszczę;-))
Miałam coś powiedzieć o sobie:-)
Z chęcią.
Mam 26 lat, mój syn Igor ma 4 lata (z hakiem). Do przedszkola nie chodzi. Nie posłałam go po tamtym ciężkim roku, gdy chorował na okrągło, ale to wiecie same na pewno jak to jest w przedszkolu. AL e stwierdziłam, że szkoda mi go jednak, więc siedzimy sobie w domku. Mały jest bardzo absorbującym chłopcem, tzn potrzebuje wciąż uwagi. W sumie to jest bardzo paradoksalne,ponieważ od samego początku, starałam się żeby umiał być sam, ale cóż nie udało mi się
Zobaczymy co będzie i jak zareaguje, bo za parę miesięcy będziemy się starać z mężem o drugie dziecko![]()
Jeśli chodzi o mnie to czasami z chęcią wyrwałabym się z domu, do roboty jakiej czy co;-) ALe wy wszystkie pewnie tak macie.
Najczęściej to mam tak przed @, wytrzaskać wszystkie talerze w cholere i iść sobie
Ło matko ale się rozpisałam:-)
Pozdrawiam:-)
no jak mowisz dobre i toCześć Mamuśki!!
Ja już wszystko mam zrobione, tylko muszę pranie wyciągnąć i powiesić
Kubek mi się obudził o 6.30 ale już sobie śpi. Zasnął jak odkurzałam, aż się zdziwiłam
Aleksia gratuluję fasolki. Ja też już bym chciała ale nie mam z kim i jak na razie nie stać nas na utrzymanie drugiego malucha :--
-(
Anka zdrówka dla małej!
Właśnie się dowiedziałam że Radek dopiero będzie 10 kwietnia. Dobre i to, 6 dni, przynajmniej na święta będzie![]()
super normalnie jestem pod wrazeniemNo to kochaniutka teraz sobie zaszalejesz!!:-):-)
buhahahah
ale mnie rozbawiłaś.
Ja lubię robić takie rzeczy.Kiedyś szyłam małej stroje na karnawał i do tańca.
Treraz raczej poprawki robię,zasłonki,firanki jakieś takie,które są fajne,nietrudne a kosztują krocie.
Choć mnie pewnie stać to wolę sama zrobić i mieć z tego saatysfakcję.
A to takie stroje sprzed lat nic specjalnego,ale jestem i tak z nich dumna.
Ten czerwony kapturek to pierwsza rzecz jaką uszyłam somodzielnie.
Całą noc go szyłam,ale uważałam wtedy,że jest najpiekniejszy na swiecie.
ten był następny
i ten też
Było więcej takich dupereli,ale fotek brak.
Jest jeszcze pewnie coś takiego,czego Wam nie pokazałam.
Klaudia zawsze zasypiała przy odkurzaczu.
Jak chciałam,że by spała to właczałam odkurzacz na max 30 sekund.![]()