reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Taki miala porzadeczek w domu a teraz moje gwiazdy dorwaly sie do starej gazety i poprostu masakra:szok::szok::szok:Dra ja na najmniejsze strzepki jakie tylko sie da:-D

reklama
Dziewczyny zafasolkowałam :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D ale jutro raniutko zrobię drugi :-):-):-):-):-):-):-):-) lecę na dół zjeść coś i wrócę do Was jeszcze:-):-):-):-) mężowi jeszcze nic nie mówię, dopiero jutro jak drugi wyjdzie też pozytywnie :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D huuuuuuuurrrrrraaaaaaaaaa:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: buziolki dla Was, potem poczytam co napisałyście jak wrócę :-):-):happy::happy::happy::blink::blink::blink:

GRATULACJE

mama helenki kanapa świetna a jaka cena????/
słuchajcie siedi mój adam nad matmą i powtaża no jeszcze 15 no może 17 lat no góra 18 ale nie 15 chyba a może 17?????? wkońcu zaintrygowana podchodze co on ma w tym zadaniu że tak duma patrzę w ten zeszyt a tam nic takiego nie ma więc pytam adam co 15 albo 17 lat???? a adam no jeszcze tyle lat nauki mi zostało i będe miał tą szkołe i nuke gdzieś:dry::szok::-D:-D:-D:-D
wyszłam się wyśmiać do łazienki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobry jest :-D:-D:-D

hehe dobre no ale co chcesz matka przyszlosciowo patrzy :rofl2::rofl2:

nie wypada sie chwalic ale jak umie to korzystam :zawstydzona/y: spiewalam m.in w idolu szkolnym :sorry2: zajelam 2 miejsce na 13 :tak::zawstydzona/y:
SUPER !!

mama helenki powiem tak cena mnie odstraszyła no ale transport gratis:-D:-D:-D:-D
patrysiu to ty zdolniacha jesteś:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adam potrafi takie tekściki rzucać:szok: jak był w pierwszej klasie jeszcze w starej szkole mieli panią po 50 ale super zgrabną i zawsze świetnie ubrana a pani kiedyś grała na pianinie i dzieci miały spiewać a adam nie śpiewa więc pani nie wytrzymała i zwraca mu uwage a on dalej nic więc pani pyta adam czemu ty nie śpiewasz??? a mój syn tak się zapatrzyłem na pani stringi.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak mi to powiedział w domu to:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale pani nigdy mi nic na ten temat nie powiedziała:-D:-D:-D:-D:-D
w drugiej klasie mieli panią z dużym biustem dla adama to ideał on zawsze mówi że żone to sobie będzie wybierał na podstawie biustu ma być duży i jędrny:szok: mówie mu kiedyś no a jak się zakochasz w takiej z małym biustem on nie ma takiej opcji:no: ja no ale wiesz kobieta urodzi dziecko wykarmi biust zwiotczeje i co??? a mój syn moja w tym głowa żeby dobrze masować a jak to nie pomoże no cóż implanty mamusiu implanty:szok::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
rozłożył mnie na łopatki
leżę i kwicze

Bardzo śmieszne :-D:-D A ja się ucieszyłam, że znalazłam coś co mi się podoba poniżej 2000 :baffled: W tej mojej mieścine, za mniejsze pieniądze to nie ma nic porządnego:dry:
Jeśłi to Wa wa to potwierdzam.:tak:

Ale dziewczyny slyszlayscie moze Piotr Rubik "Psalm dla Ciebie"
cudo ;-)
malinka - heh to ja czekam na znak :tak: chetnie bym sie nagrala ale nie mam dyktafonu :sorry2::dry: no i Twoj syn ma normalnie teksty the best :tak:
mama helenki pewnie obijetnie jaka bys wybrala i tak bedzie fajna
Psalm dla Ciebie moja Klaudia śpiewa grając na gitarze.
Uwielbiam tego słuchać.:tak:

dowikla bingo blondynka z dużym biustem:tak::tak::tak: mój adam mówi tak słuchać jej nie moge bo mnie drażni ale patrzeć ehhhhhh godzinami:-D:-D:-D
bombowy !!!

dowikla ty mi tu nie kracz:no::no::-D:-D ja jestem uwarunkowana genetycznie do bliźniaków moja babcia miała prababcia też:szok::szok: w pierwszej czy drugiej ciąży jakos bym to przeżyła ale w czwartej o nie:no::wściekła/y::wściekła/y::szok::rofl2:

kurcze antek śpi mi już dobrą godzinę ciekawe o której się obudzi i jak zaśnie na noc:confused::confused::confused::confused::confused: no nic poczekam jeszcze z 15 minut i go wezmę w obroty najwyżej na śpiocha dam mu mleko i pójdzie dalej spać.............................mam nadzieję:rofl2:

ania moja bratanica jak była mała to w przedpokoju odwaliła malunek na pół sciany cieniami do powiek:szok::szok: niczym tego nie szło zmyć ani zamalować:no: prawie 2 lata mieliśmy malunek:rofl2:
artysta malarz
Mój Kubuś zrobił arcydzieło jak to określił na ścianie w sypialni nad łóżkiem i wszystko by było dobrze ,gdyby nie pomalował tego kredkami świecowymi i nie wykonczył kolorową fluoryzującą plasteliną.:-D:-D:-D

mam nadzieję że antek nie będzie mazał po ścianach ja podobno strasznie mazałam mam nawet zdjęcie jak mój tatuś zostawił smar na podwórku z pędzlem w takim starym garze a ja to dorwałam i wymazałam ściane frontową domu i siebie przy okazji mama chciała go zabić jak to zobaczyła i moje ubrania bo wiadomo juz się nie odprały:szok::-D:-D mój brat nie był lepszy jak miał 4 lata poszedł do dziadków a dziadzia smołował dach mój mądry braciszek wykorzystał chwile nieuwagi i zaczoł rekoma podbierac tą ciepłą smołe i wkładać do kieszeni tylko mu nie szło bo sie kleiła i dziadzio go wkońcu przyuważył:szok::szok::szok: pomysłowe rodzeństwo z nas było:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Ja jadłam węgfiel z węglarki,gryzłam gips ze ściany ,weszłam do pieca a jak byłam starsza to wyrzucałam braci do ogródka przez okno.
Mama mnie się wstydziła ,bo klęłam ludzi pod furtką jak z pracy wracali a bracia moi pluli przez bramę na ulicę.
Ot udana rodzinka.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Taki miala porzadeczek w domu a teraz moje gwiazdy dorwaly sie do starej gazety i poprostu masakra:szok::szok::szok:Dra ja na najmniejsze strzepki jakie tylko sie da:-D
to była ulubiona zabawa julki łącznie z jedzeniem później tej gazety dlatego zawsze jej dawałam czarno-białą co by się druku za bardzo nie najadła:rofl2: lubiła też wdeptywać w dywan paluszki chrupki ciasteczka:szok::szok: na szczęście wyrosła z tego teraz czeka mnie pewnie powtórka z antochą tego samego:szok::szok: a może on bedzie idealnym czyścioszkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry