reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moje dziecko wpadło w szał śmiechawki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC01991.jpg
    DSC01991.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC01993.jpg
    DSC01993.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 25
my już po szczepieniu jakoś poszło antek waży 6420 i mierzy 68 cm:-Dpani doktor pochwaliła jego rozwój że dożo gaworzy itp no a ja jako mama puchłam z dumy:tak::tak:ide czytać co u was
brawo i mama miala puchac z dumy:tak:
ja mam do przychodni 200 metrów:-D
za plotem :))
śliczna jest,jaka strojnisia z niej :-):-):-)

My też mamy teraz mało czasu w dzień, a Oliwka wszędzie za nami łazi :-D:-D:-D:-D więc nie ma jak, ale jak zawieziemy małą do babci na cały dzień co coraz częściej się zdarza to nadrabiamy zaległości :-D:-D:-D:tak::tak::tak:

macie jakieś dobre przepisy na sałatki????
to jedna rzecz ktorej nie da sie nadrobic:-D:-D
a ja przez ta pogode i @ to nie mamocoty nic robic
tylko nakompie siedziec:-D
no a dzis długo z wami nie posiedze o ile wieczorem mnie P do kompa dopusci,bo jutro ma wolne wiec nie wstaje rano.ja jade jutro z Paulinana kontrol do CZD a on zostaje z małą,wiec jutro w dzien tez mnie nie bedzie
no to mozemy sobie podac rece bo ja mam lenia:-D
Moja Helena wstała, wyszła z łózka poszła w miejsce gdzie zazwyczaj stoi nocnik i zaczęła siadać :szok: Szybko podstawiałam nocnik :szok::-D Wysikała się i poszła do wyrka dalej spać :-D:rofl2::-D:rofl2:
super! Zuch dziewczyna
A do nas wpadł dziś niespodziewanie chrzestny Oliwki,dlatego troszkę mnie tu nie było na bb.
Dawno u nas nie był i Oliwka go zapomniała :tak::tak::tak: ale wstyd i bała sie go,siedziała mi cały czas na kolanach jak mruk.dzikus jeden :-D:-D:-D:-D

I z tego strachu usnęła mi na kolanach: :-D:-D:-D:-D:-D
Laura chrzestnego to widziala moze pol roku temu albo wiecej bo na roczku go nie bylo:crazy:
rozmaiałam z moją panią doktor na temat szczepionek i ona powiedziała mi tak obowiązkowe szczepionki zaleca dodatkowe zdecydowanie odradza powiedziała że to cztsty biznes firm farmaceutycznych i że za pare lat dojdziemy do takiego absurdu że będziemy dzieci szczepić na czkawke kichanie i latające ptaki:rofl2:opowiedziałam jej historie pierwszego szczepienia antka skwitowała to krótko i między innymi dlatego ta pani doktor w naszej przychodni nie pracuje:szok::crazy: a ja na pani miejscu napisała bym wtedy na nią skarge do izby lekarskiej:wściekła/y:

mam babka racje!!

No normalnie słodkie to było:-D
Ja też mam sporo zaległych prezentów, np za ząbki naszej Wikuni.

Ładną mam księżniczkę???
Śliicznitka. Mała modnisia:)

a ja wlasnie ogladam allegro bo chcialam sobie cienie kupic i zastanawiam sie nad tymi
Miss R. + Professional MakeUp + MAT i PERŁA w 1 (580558261) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne, tylko dla mnie za dużo kolorów ja i tak bym zużyła pewnie tylko 1/5 a reszta by została:-D:-D

My w samochodzie zaszaleliśmy jeszcze w zeszłym roku :tak: tylko, że policja przyjechała i chcieli nam mandat wlepić, ale jak zobaczyli dowody i po ile mamy lat i że jesteśmy małżeństwem to się uśmiechnęli i pojechali :-D:rofl2:

anabuba, wszystko doszło :tak: dzięki
:-D:-D To mieliście przygode:-D

My też w aucie kilka razy ale policja nas nie przyłąpała:tak::-D:-D
Ha ha ha ,dobre,mieli co chłopaki w domu opowiadać!!!My jak jest ciepło też jeżdzimy w plener ,w wakacje pojechaliśmy do takiego prxydrożnego lasu ,wydawało nam sie że nikt tu nas nie zauważy ...w trakcie, jakieś 50 metrów od nas przejeżdżał facet na rowerze ,o mało w drzewo nie walnął,wstydzę sie do tej pory jak mi sie przypomni ..ten to dopiero błyszczy na imprezach...:-)Oczywiście nastrój mi od razu minął,,,,
:-D

My to jeszcze w lesie też kiedyś nad morzem, na plaży w przebieralni.... i nie pamiętam w sumie więcej grzechów..:-D:-D

No mam już gg teraz nic nie bede robic tylko siedziec na kompie:-D
spac przestaniesz :-D:-D

reklama
Do góry