Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no i wykrakalam
mala wstala wiec odpadam
to pa
mala wstala wiec odpadam
to pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sewek te jak zasnal to drzemie ale ja mam czas dla siebieWeronika jeszzce spi ale juz ise krei wiec patrzecjak wstanie to bede musiala odpasc
zazdroszczę,też bym tak chciałaMoja Helena wstała, wyszła z łózka poszła w miejsce gdzie zazwyczaj stoi nocnik i zaczęła siadaćSzybko podstawiałam nocnik
Wysikała się i poszła do wyrka dalej spać
![]()
brawo i mama miala puchac z dumymy już po szczepieniu jakoś poszło antek waży 6420 i mierzy 68 cmpani doktor pochwaliła jego rozwój że dożo gaworzy itp no a ja jako mama puchłam z dumy
ide czytać co u was
za plotemja mam do przychodni 200 metrów![]()
to jedna rzecz ktorej nie da sie nadrobicśliczna jest,jaka strojnisia z niej :-):-):-)
My też mamy teraz mało czasu w dzień, a Oliwka wszędzie za nami łaziwięc nie ma jak, ale jak zawieziemy małą do babci na cały dzień co coraz częściej się zdarza to nadrabiamy zaległości
macie jakieś dobre przepisy na sałatki????
no to mozemy sobie podac rece bo ja mam leniaa ja przez ta pogode i @ to nie mamocoty nic robic
tylko nakompie siedziec
no a dzis długo z wami nie posiedze o ile wieczorem mnie P do kompa dopusci,bo jutro ma wolne wiec nie wstaje rano.ja jade jutro z Paulinana kontrol do CZD a on zostaje z małą,wiec jutro w dzien tez mnie nie bedzie
super! Zuch dziewczynaMoja Helena wstała, wyszła z łózka poszła w miejsce gdzie zazwyczaj stoi nocnik i zaczęła siadaćSzybko podstawiałam nocnik
![]()
Laura chrzestnego to widziala moze pol roku temu albo wiecej bo na roczku go nie byloA do nas wpadł dziś niespodziewanie chrzestny Oliwki,dlatego troszkę mnie tu nie było na bb.
Dawno u nas nie był i Oliwka go zapomniałaale wstyd i bała sie go,siedziała mi cały czas na kolanach jak mruk.dzikus jeden
I z tego strachu usnęła mi na kolanach:![]()
rozmaiałam z moją panią doktor na temat szczepionek i ona powiedziała mi tak obowiązkowe szczepionki zaleca dodatkowe zdecydowanie odradza powiedziała że to cztsty biznes firm farmaceutycznych i że za pare lat dojdziemy do takiego absurdu że będziemy dzieci szczepić na czkawke kichanie i latające ptakiopowiedziałam jej historie pierwszego szczepienia antka skwitowała to krótko i między innymi dlatego ta pani doktor w naszej przychodni nie pracuje
a ja na pani miejscu napisała bym wtedy na nią skarge do izby lekarskiej
![]()
Śliicznitka. Mała modnisiaNo normalnie słodkie to było
Ja też mam sporo zaległych prezentów, np za ząbki naszej Wikuni.
Ładną mam księżniczkę???
Fajne, tylko dla mnie za dużo kolorów ja i tak bym zużyła pewnie tylko 1/5 a reszta by zostałaa ja wlasnie ogladam allegro bo chcialam sobie cienie kupic i zastanawiam sie nad tymi
Miss R. + Professional MakeUp + MAT i PERŁA w 1 (580558261) - Aukcje internetowe Allegro
My w samochodzie zaszaleliśmy jeszcze w zeszłym rokutylko, że policja przyjechała i chcieli nam mandat wlepić, ale jak zobaczyli dowody i po ile mamy lat i że jesteśmy małżeństwem to się uśmiechnęli i pojechali
anabuba, wszystko doszłodzięki
Ha ha ha ,dobre,mieli co chłopaki w domu opowiadać!!!My jak jest ciepło też jeżdzimy w plener ,w wakacje pojechaliśmy do takiego prxydrożnego lasu ,wydawało nam sie że nikt tu nas nie zauważy ...w trakcie, jakieś 50 metrów od nas przejeżdżał facet na rowerze ,o mało w drzewo nie walnął,wstydzę sie do tej pory jak mi sie przypomni ..ten to dopiero błyszczy na imprezach...:-)Oczywiście nastrój mi od razu minął,,,,
spac przestanieszNo mam już gg teraz nic nie bede robic tylko siedziec na kompie![]()
ale mądra dziewczynkaMoja Helena wstała, wyszła z łózka poszła w miejsce gdzie zazwyczaj stoi nocnik i zaczęła siadaćSzybko podstawiałam nocnik
![]()