reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A do nas wpadł dziś niespodziewanie chrzestny Oliwki,dlatego troszkę mnie tu nie było na bb.
Dawno u nas nie był i Oliwka go zapomniała :tak::tak::tak: ale wstyd i bała sie go,siedziała mi cały czas na kolanach jak mruk.dzikus jeden :-D:-D:-D:-D

I z tego strachu usnęła mi na kolanach: :-D:-D:-D:-D:-D

fajnie.moja tez sie boi facetow.moja brat jest ejej chreztsnymto jak go widzi z raz na 2 tyg to pamieta ale jak rzadziej to tez sie boi,chyba ze godzine posiedzi to juz mniej:-)
z reguly to chodzi obok i zalotnie patrzy:-D:rofl2:
miny ma wtedy rozbrajajace:-)

A do nas wpadł dziś niespodziewanie chrzestny Oliwki,dlatego troszkę mnie tu nie było na bb.
Dawno u nas nie był i Oliwka go zapomniała :tak::tak::tak: ale wstyd i bała sie go,siedziała mi cały czas na kolanach jak mruk.dzikus jeden :-D:-D:-D:-D

I z tego strachu usnęła mi na kolanach: :-D:-D:-D:-D:-D
słodzizna:tak::tak::tak::tak: a chrzesny ma nauczke musi częściej oliwke odwiedzać:rofl2:

a ja muszę od nowa zainstalować gg bo jak moje kochanie ulepszało kompa to wszystko wycioł w pień a teraz nie ma czasu poinstalować od nowa:no::no: jak w czwartek pojade to będzie miał czas niech instaluje:rofl2:

a ja przez ta pogode i @ to nie mamocoty nic robic
tylko nakompie siedziec:-D
no a dzis długo z wami nie posiedze o ile wieczorem mnie P do kompa dopusci,bo jutro ma wolne wiec nie wstaje rano.ja jade jutro z Paulinana kontrol do CZD a on zostaje z małą,wiec jutro w dzien tez mnie nie bedzie

reklama
Moja Helena wstała, wyszła z łózka poszła w miejsce gdzie zazwyczaj stoi nocnik i zaczęła siadać :szok: Szybko podstawiałam nocnik :szok::-D Wysikała się i poszła do wyrka dalej spać :-D:rofl2::-D:rofl2:

Do góry