reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chyba nie:no::no::no:Bo te dla dzieci sa inne:tak:Ja moim kupuje bananowe:tak:

dowikla ja też zawsze kupuję bananowe,mój M zawsze podpija :-D:-D:-D,nieraz już dostał opierdziel za to :tak::tak::tak::tak:

pani doktor ja mam 3 dzieci nie stać mnie na szczepionki płatne dlatego szczepie refundowanymi a co na to pani doktor TO TRZEBA BYŁO TYLE DZIECI NIE ROBIĆ!!!!!!!
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jaka bezczelna, w głowie się nie mieści :no::no::no: jak ona mogła tak powiedzieć.Ja na Twoim miejscu bym ją zbluzgała tam :tak::tak::tak::tak::tak::tak: i jej by się głupio zrobiło

reklama
Anka nie wiem czy możesz dać wapno dla dorosłych,chyba raczej nie :no::no: ja bym chyba nie podała.

A tak moja Mycha sobie dziś śpi :-):-):-)
Ślicznie spi moje dzieci też spią Kamilek we wózku a Martynka na bajkach usneła u babci.Ale odkąd nie ma smoczka też spi z misiem
ja nie zapomne jak się poczułam jak poszłam z antkiem na pierwsze szczepienie nie było naszej pani doktor tylko jakaś inna i pyta mnie o szczepionki czy mam ze sobą ja nie szczepie tymi refundowanymi a ona TAK ALE DLACZEGO!!!!! ja spokojnie że nie widzę potrzeby szczepić go innymi ona NO ALE TO BY NIE BYŁO TYLE KŁÓĆ!!!!! wszystko krzykiem ja nadal spokojnie pani doktor jakoś to przeżyje antoś i ja ona NO ALE JA BYM RADZIŁA TAMTYMI SKOJARZONYMI!!!! ja to proszę mi powiedzieć dokładnie dlaczego lepiej tamtymi???? ona BO LEPIEJ I JUŻ!!!! ja już mniej spokojna pani doktor ja mam 3 dzieci nie stać mnie na szczepionki płatne dlatego szczepie refundowanymi a co na to pani doktor TO TRZEBA BYŁO TYLE DZIECI NIE ROBIĆ!!!!!!! no i wtedy nie byłam już grzeczna z******* ją na czym świat stoi zrobiła focha i poszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czułam sie upokorzona wściekła wyc mi się chciało:wściekła/y::wściekła/y: a piguła jak ona poszła do mnie mówi no tak jak się ma wczasy od przedstawicieli sponsorowane za namawianie na szczepienie to się namawia !!!!!!!:szok::szok: z panią jej nie poszło ale są tacy co pożyczą a kupią bo pani doktor kazała.....
na szczęście nie miałam przyjemności już więcej się z tą panią doktor widzieć!!!!
No głupia baba i dotego beszczelna

niestety niektórzy lekarze myślą że im wszystko wolno:wściekła/y::wściekła/y: a poproś o skierowanie na coś:-D:-D:-D ja pytam pani doktor czy dostane skierowanie bo chciałabym wynik porobić chociaż podstawowe z krwi ona a boli coś panią ja no nie ona to nie ma potrzeby.....poszłam jak zmyta opowiadam o tym piotrkowi a on no nic to zrób prywatnie,,,,najpierw się zgodziłam a potem myślę kurcze z jakiej racji przeciez odprowadzane mam składki dlaczego mam płacić ....ide po kilku dniach do pani doktor i mówie prosze o skierowanie na wyniki z moczu i krwi ona znów to smo a po co boli coś pania a ja tak codziennie głowa ciemno mi sie przed oczami robi mam zawroty głowy,,,,, ściemniam ile wlezie a pami doktor ooooo to nie żarty juz pisze skierowanie:-D:-D:-D i tym sosobem zrobiłam wyniki:rofl2:

A ja pamietam w szkole kurs przedmałżeński jak pożarłam się z księdzem. Jego czy kościoła zdaniem prawdziwa rodzina to dopiero od trójki dzieci się zaczyna. Bo mniejsza to niepełna i nieszczęśliwa. Więc go pytam skąd na to brać. a on, że Bóg ludziom pomaga, No ja wierzaca jestem-bardzo, ale powiedziałam mu, że gdyby jedynym moim zmartwieniem było ile dziś zbiorę na tacę, to też tak głupio bym gadała. Z reszta on dużo dziwnych tekstów miał.
Np, kobieta-żona ma prawo odmówić mężowi współżycia tylko w 3 przypadkach-gdy mąż jest pijany i agresywny, gdy ona ma dni płodne a nie chce zajść w ciążę i gdy jest niedysponowana bo to obrzydliwe. Pominęłam resztę, ale pytam, jak mozna odmówic , żeby nie zajść, skoro ponoc właśnie nie współżyje sie dla przyjemności a dla prokreacji???!!! Zgłupiał i szybko chciał zmienic temat.

No ale jak słyszę, że ktoś kto ma Ci pomagać, zycie ratować, leczyć wymawia Ci, że chciałaś rodzić dzieci, i to w tak beszczelny sposób... no chyba gołą ręką bym zatłukłą

Oliwka spi juz 2,5 godz :szok::szok::szok: ale sie bujnęła.
To chyba dlatego że spi przy uchylonym oknie,dobrze ja okryłam żeby nie zmarznie a do tego jest super powietrze bo deszcz cały dzień pada, pogoda tylko na spanie :tak::tak::tak:

cześć dziewczynki ;)
ja nie zapomne jak się poczułam jak poszłam z antkiem na pierwsze szczepienie nie było naszej pani doktor tylko jakaś inna i pyta mnie o szczepionki czy mam ze sobą ja nie szczepie tymi refundowanymi a ona TAK ALE DLACZEGO!!!!! ja spokojnie że nie widzę potrzeby szczepić go innymi ona NO ALE TO BY NIE BYŁO TYLE KŁÓĆ!!!!! wszystko krzykiem ja nadal spokojnie pani doktor jakoś to przeżyje antoś i ja ona NO ALE JA BYM RADZIŁA TAMTYMI SKOJARZONYMI!!!! ja to proszę mi powiedzieć dokładnie dlaczego lepiej tamtymi???? ona BO LEPIEJ I JUŻ!!!! ja już mniej spokojna pani doktor ja mam 3 dzieci nie stać mnie na szczepionki płatne dlatego szczepie refundowanymi a co na to pani doktor TO TRZEBA BYŁO TYLE DZIECI NIE ROBIĆ!!!!!!! no i wtedy nie byłam już grzeczna z******* ją na czym świat stoi zrobiła focha i poszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czułam sie upokorzona wściekła wyc mi się chciało:wściekła/y::wściekła/y: a piguła jak ona poszła do mnie mówi no tak jak się ma wczasy od przedstawicieli sponsorowane za namawianie na szczepienie to się namawia !!!!!!!:szok::szok: z panią jej nie poszło ale są tacy co pożyczą a kupią bo pani doktor kazała.....
na szczęście nie miałam przyjemności już więcej się z tą panią doktor widzieć!!!!
ja to się zastanawiam czy ci lekarze to jakiejś czasem prowizji nie biorą gdy ktoś zaszczepi dziecko ta skojarzoną szczepionką. Wcześniej tego nie było i dzieci jakoś do dziś żyją. :dry:

anabuba witaj:-) . Net już sprawnie działa?;-)

My w czwartek idziemy na pierwsze szczepienie.:tak:

A oto Amelka ( miesiąc i 2 tyg.):-)

Moja mała tylko półtorej h i właśnie wstała
Marudna strasznie
Trza się biedactwem zająć. Życie ma TAAAAAAAKIE ciężkie, oj, jak ona cierpi...:-D:-D:-D

reklama
Do góry