reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem po lekarzu:tak:
Zaraz klade Je spac bo wyja jak szalone:szok::wściekła/y:
Wiktoria ma miec diete i dostawac lakcid i smecte,do tego kleik ryzowy na wodzie ,do picia mineralke i ors 2000.Na te ploiczki zapisala mi elocom(przez trzy dni na noc)potem natluszczac diprobase

Zaproponowala mi szczepionke prevenar czy jakos tak-przeciwko zapaleniu pluc,zapaleniu opon mozgowych i ogolnie uodparniajaca,a ze sa w grupie ryzyka i do tego wczesniakami z niska masa urodzeniowa bedzie ona refundowana(normalnie kosztuje 270zł jedna ampulka).Dostana ja jak pojde z nimi na bilans dwulatka bo musza miec skonczone dwa lata.
Nie wazyla mi Ich bo za duzo wyly i bylo za duzo ludzi.Mam podejsc jakos w tygodniu i piguly mi Je zwaza

reklama
MYSZUNIA
Super fotki:tak::tak::tak:Ale z Piotrusia slodziak:-)

JOE ALEX
Duuuzo zdrowka dla wszystkich:tak:

ANKA
Lepiej idz z mala do lekarza

W tym czasie co pisalam poprzedniego posta Klaudia usnela mi na dywanie:szok::szok::szok:
Teraz juz obydwie spia w lozeczkach ,wiec ide sobie zrobic capucinko i wstawic miesko-dzisiaj robie spaghetti:-)

MYSZUNIA
Super fotki:tak::tak::tak:Ale z Piotrusia slodziak:-)

JOE ALEX
Duuuzo zdrowka dla wszystkich:tak:

ANKA
Lepiej idz z mala do lekarza

W tym czasie co pisalam poprzedniego posta Klaudia usnela mi na dywanie:szok::szok::szok:
Teraz juz obydwie spia w lozeczkach ,wiec ide sobie zrobic capucinko i wstawic miesko-dzisiaj robie spaghetti:-)

u kurcze chyba byla bardzo zmeczona:sorry2:
Ja jutro zadzwonie do jej lekarza i zobacze co mi powie
Zaraz daje Lali zupke i klade ja spac bo juz ma oczka czerwone

Jestem po lekarzu:tak:
Zaraz klade Je spac bo wyja jak szalone:szok::wściekła/y:
Wiktoria ma miec diete i dostawac lakcid i smecte,do tego kleik ryzowy na wodzie ,do picia mineralke i ors 2000.Na te ploiczki zapisala mi elocom(przez trzy dni na noc)potem natluszczac diprobase

Zaproponowala mi szczepionke prevenar czy jakos tak-przeciwko zapaleniu pluc,zapaleniu opon mozgowych i ogolnie uodparniajaca,a ze sa w grupie ryzyka i do tego wczesniakami z niska masa urodzeniowa bedzie ona refundowana(normalnie kosztuje 270zł jedna ampulka).Dostana ja jak pojde z nimi na bilans dwulatka bo musza miec skonczone dwa lata.
Nie wazyla mi Ich bo za duzo wyly i bylo za duzo ludzi.Mam podejsc jakos w tygodniu i piguly mi Je zwaza
Ale to chyba ta co na Pneumokoki my Kamilka szczepili nią już 3 razy a w styczniu mamy 4 dawke.A wy ile razy macie sie szczepić

Tak mi się przypomniała, że dywan w zimę to ja wynosiłam na śnieg, kładłam włosiem na śniegu i waliłam trzepaczką :tak: Super odświeżony :tak: Wiktoria u ciebie sniegu pod dostatkiem :rofl2:
Też robiłam tak samo.Teraz z racji posiadania psa nie mam dywanów :-D:-D:-D

myszunia co do syndromu gosposi i sprzątaczki to ja miałam to samo w ubiegłym tygodniu pokłóciłam się nawet o to z P ale w sobote wreszcie usiedliśmy obgadalismy temat przyjeliśmy postanowienia między innymi to że piotr mobilizuje mnie do wyjscia z domu a on zostaje z ferajna sam albo że częściej sam sprząta albo zabierał będzie antka na 3-4 godzinki a ja mam czas dla siebie na kąpiel kosmetyke itp jak narazie trzyma się postanowień:-D:-D
grunt to dojsc do kompromisu.

Słuchajcie odwaliłam dziś numer stulecia !!!!
Poszłam się kąpać a w zasadzie poleżeć w wannie.Nalałam sobie wody do wanny,dodałam olejku odprężającego do wody i włączyłam relaksującą muzykę.
Wsłuchałam się w tekst i robiłam po kolei co nagrane było.
Ostanim punktem punktem było ,połozyć się,odprężyć się ,zamknąć oczy i pomarzyć...
Tak się rozmarzyłam,że zasnęłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Obudziłam się dosłownie 10 minut temu zmarznięta na kość i tylko to tylko dlatego,że zjechałam do wody i się jej napiłam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na zła jestem na siebie jak nie wiem co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Stara baba i głupia :wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::-D:-D

reklama
kurcze zapomnialam, ze mam obiad gotowy. Wskoczylam tylko na odkuracz
:-D:-D:-D Ja wlasnie robie obiadek:tak:Na odkurzacz i na mopa bede musiala tez wskoczyc ale to jak mlode sie obudza
Rano tylko poscieralam kurze z mebli i z telewizora no i wstawiam pranie ktorego do teraz nie wyciagnelam z pralki

Do góry