reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No tak, ja jak dobrnelam to pouciekaly, znowu zmowa? Nam spacer odpada, wichura az gwizda. Kolo 13 ma przyjsc babka do rowerka, bo cos zle mi go zlozyli i zapomnieli dolaczyc instrukcje obslugi.

Ja też spadam.
Na 14.20 do gina
aamusze jeszcze cos z tego mielonego zrobić...
Chyba bedzie spagetti w białym sosie, zobaczymy czy mi wyjdzie :baffled::confused:

Ania a moze to jakas choroba zakazna?czy tylko na raczce tak ma?a moze cos zjadla?

no wlasnie nic nowego nie jadla:baffled: nie wiem co zorbic bo to jest taka plama z czerwonych krostek i ma ja przy nadgarstku i w zgieciu lokcia :confused:
Po tym sudocremie zdecydowanie lepiej, nie wiem co to jest:confused:

wylogowalo mnie wiec musze jeszcze reszte nadrobic ale najpierw skoncze zupke Bigos juz mozna jesc:-)

Tak, wracalismy z zakupów z Kauflandu i facet przywalil w nas. Najgorsze ze od strony malej, wszystkie zakupy sie posypały, małej nic sie nie stalo, nawet nie plakala. Ale strach i nerwy ogromne.

A tak, lampka, kiedys mi smignela ze raz zielona raz szara, ale jakos to olalam i nie przywiazalam do tego wagi:-D

reklama
Fisher-price

niby taka super firma a takie badziewie :wściekła/y:
hmm to ciekawe bo ja tez mialam z FP i bylam zadowolona z niego z tym ze laura od 5mc nie chciala juz w nim siedziec wolala na podgodze lezec:-D
No ja też będe bo wy dla mnie to druga rodzina co prawda wirtualna ale rodzina:-D:-D
racja!!
Kozę się doi od tyłu ,między nogami pociągając w swoim kierunku :-D:-D:-D:-D
szczerze to nie lada sztuka.

A jak długo smarowałaś?
Histamina utrzymuje się w organizmie 7 dni i tyle czasu trzeba smarować + dla bezpieczeństwa jeszcze 1 dzień.
Wtedy wysypka nie powróci.
Chcąc przyspieszyć trzeba podać leki przeciwhistaminowe typu:
Zyrtec,Claritine,Clemastinum,Aerius

Zdjęcie - zagadka! Gdzie jest Piotruś? :-D
smaruje od soboty i lekarz nie przepisla mi nic procz tej masc Po sudocremie jest lepiej mam Zyrtek jak co to moge jej podac:confused:
Dziewczyny czysciłyście dywan lub wykładzine proszkiem do dywanów Vanisz bo zastanawiam sie czy go kupić bo wsumie jest drogi.:confused:
niestety ale ciuchy czesto nim traktuje
Tak mi się przypomniała, że dywan w zimę to ja wynosiłam na śnieg, kładłam włosiem na śniegu i waliłam trzepaczką :tak: Super odświeżony :tak: Wiktoria u ciebie sniegu pod dostatkiem :rofl2:
tez to znam:tak:
myszunia co do syndromu gosposi i sprzątaczki to ja miałam to samo w ubiegłym tygodniu pokłóciłam się nawet o to z P ale w sobote wreszcie usiedliśmy obgadalismy temat przyjeliśmy postanowienia między innymi to że piotr mobilizuje mnie do wyjscia z domu a on zostaje z ferajna sam albo że częściej sam sprząta albo zabierał będzie antka na 3-4 godzinki a ja mam czas dla siebie na kąpiel kosmetyke itp jak narazie trzyma się postanowień:-D:-D
Kazda z nas powinna miec tyle czasu dla siebie:happy: fajnie ze sie dogadaliscie:-)
Słuchajcie jestem w szoku :szok: Moja mama kupiła sobie nowe auto- to akurat wiedziałam :rofl2:
No a stare postanowiła oddać mojemu młodszemu bratu. Kończy w tym miesiącu 18 lat i zaraz zamierza zrobić prawko. A on na to że nie chce bo stare i brzydkie :szok:

a to Ci wybredne stworzenie:-D ja bym sie nie zastanawiala:happy:

Do góry