reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Trzeba było jej pokazać jak się doi :-D:-D:-D:-D

Nil jest bardzo śpiącym ,ale jednocześnie mądrym psem.
Kiedyś Darek usnął w dogasającym ognisku i cieszył się ,że mu się cieplutko zrobiło :-D:-D:-D:-D
Nil go wtedy wyciągnął z tego ogniska,żeby się nie podpalił.
Od tamtej pory Darek uważa go za nasze 3 dziecko.:-D:-D:-D
nigdy nie doilam heheheh wiec nie umialam jej pokazac:-D Fakt madrego psa macie:tak:
dobrnelam do konca

ja urodzilam 16 padziernika:-)a termin mialam na 5

no wiesz....milo ze mnie docenilas:-D:-D:-D:rofl2:

dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

normalnie jest the best

oj faktycznie to jesczze dziecko.ja w jej wieku mialam pstro w glowie i zabawe:-) szkoda slow na takie osoby.

a ja dzis siedzialam w domu.Weronika ma juz tylko stan podgoraczkowy-od tej nocnej goraczki spokoj,ale chrypi i jest marudna tzn byla bo spi.a jak plakala to kawalek jej zajrzalam i ma czerwone gardlo chyba,wiec jutro lekarz.bo jakby miala katar to wirusowe,a tu kataru nie ma i juz tak nie kicha jak wczoraj.

Pogoda pod psem-snieg z deszczem pada.ogladałam prognoze dlugoterminowa i tak ma byc do konca marca,a potem juz wiosna na celgo:-D:-D:-D:-D:-D

my wieczorem mielismy gosci-znajomi i moi rodzice.i moj P tak mnie wk....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
myslalam zego rozszarpie:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
szkoda gadac za co bo i wstyd.powiem tyle ze jest bardzo nieodpowiedzialny i ma nieodpowiednie priorytety w zyciu.nie zamierzam sie w ogole do niego odzywac....
trzeba bylo go rozszarpac!!
zawsze dochodze!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::cool:
:-D:-D:-D
i ja znów ostatnia dzień zamykam :-D:-D:-D
Idę już do łózeczka,bo cała mokra jestem.
Właśnie wyszliśmy z wanny.Oj się działo !!!!:-)
dobranoc dziewczynki.
woow no to super akcje lazienkowe sa the best:rofl2:
a tu odnosnie poprawnego zapinania pasow bezpieczeństwa:-)
tak na poprawe nastroju
:-D:-D:-D
Witam poniedziałkowo:tak: Zuzia szykuje sie do szkoły Wojtek wczoraj nam zrobił numer nie wiadomo kiedy wyszedl z domu i poszedl do mojej mamy bo sie na nas obraził :szok: Fakt ściełam sie z mężem ale zadne z nas na niego nie krzyczalo ani nic tka tylko troche inaczej ze soba rozmawialismy a Wojtkowi odwalilo i zabrał sie i poszedł Dziś ma na 11.40 do szkoły mam nadzieję ze zdązy przyjśc po teczke z książkami Gabi pobudkę zrobil o 6.30 jak mąż wychodzil do pracy .Wogole trudno dotrzeć w jaki kolwiek sbosob do Wojtka ja ma w piątek egzamin i po egzaminie ide umówić go do psychologa bo tak dalej być nie może :crazy::no: dobrze ze moja mam niedaleko mieszka ale po drodze są dwa skrzyżowania :baffled: nie wiem czemu tak zrobił :baffled:
Wiktoria sprawdz czy masz w znajomych Wiolettę z Kielc to ja ;-)
Idę zrobie sobie sniadani może uda sie zjesć no i jakąs kawkę chyba trzeba wypic ide dac buziaka Zuzi bo wychodzi juz do szkoły :tak:
nieciekawa sytuacja z Wojtkiem mysle zew bez psychologa sie nie obejdzie:baffled:
Wojtek wlasnie przyszedl a mój ojciec zadzwonil i kazanie mi chcial robic wyłączyłam telefon Nie bedzie mi mówił jak mam dzieci wychowywać on zamiast nas wychowywać to chlal wódę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobre:baffled:
ale numer dziewczyny czytałam posty i nie wiem co z moim kompem ale mam np post mamy helenki poranny a pod nim post wiktori wieczorny:szok::szok:i tak mam namieszane:szok::szok:nie mam pojęcia dlaczego:confused::confused::confused:
ja mam tone prasowania na dziś do tego pranie obiad........ musze nadgonić bo w czwartek jade po julke i wróce dopiero w sobote albo niedziele:tak::tak: jak ja was nadrobie????:confused::szok::-D:-D no i moje kochanie przez tyle dni będzie samo???????no mam nadzieję że na kompie posiedzi a nie gdzieś z kumplami:baffled::-D:-D:-D
co do psotow to mi tez sie tak robio:dry:
Jeszcze wam się pochwalę, że zakupiłam wczoraj dwie pary nożyczek do strzyżenia:tak: Będę Helenie włoski skracać:tak:
czekamy na fotki:happy:
dowikla coś długo mała ma tą biegunkę co?
Laura miala kiedys przez tydzien lekarz kazal dawac codziennie po 2 saszetki takiego lekarstwa cos jak smekta czy lacidofil tylko to niemieckie
Dziewczyny o ma~łu zawa~łu nie dosta~łam
w~łoży~łam moj~ą Lenke do bujaczka zapielam pasami wszystko pieknie ladnie tylko ze ja w kuchni i nagle slysze gruchniecie biegne a tam mala placze przerazona bijak sie przerw~óci~ł :angry:
niby super firma \z atestem itd. a tutakie cos normalnie sie wkurzy~łam
dobrze ze ma~ła r~ączek nie z~łama~ła bo pad~ła na pod~łogę a bujak na nia i na te biedne ma~łe r~ączki..
co to za bujak :confused:
a ja jeszcze siedzę w szlafroku :szok::szok::szok::szok::szok: kurcze nie mogę się pozbierać po znowu nieprzespanej nocy.:crazy:

2 dni Oliwka łądnie spała a dziś znowu powtórka z rozrywki.
Obudziła się koło 2.00 w nocy i usnęła przed 5.00 rano i spalismy wszyscy w trójkę w łóżku do 8.00.Ale i tak spać mi się okropnie chce.

Zaraz puszczam pranie,dzis będzie tego z 3pralki chyba :tak::tak::tak:ale sie tego nazbierało :-p
u mnie tez pranie w ruch bedzie ze 3 aytomaty:rofl2:
Dzień dobry
Melduję się na porannej kawie ;-) Piotruś śpi, chaos w mieszkaniu ogarnięty, pranie się pierze, mam chwilę dla siebie. Wprawdzie muszę jeszcze zrobić parę rzeczy do pracy, no ale nie odmówię sobie poczytania postów;-)
Powiem jeszcze, że dziś jestem zła na m:wściekła/y: No ale nie będę wam tu smucić od rana ;-)

wyzal sie po to tu jestesmy

My pobudka o 8:30 wic jestesmy wyspane Zjedlismy wspolne sniadanko a ja musze ogarnac mieszkanie i zabrac sie za obiadek
Wpadne za jakis czas :)
Wysypka Laury sie tylko zwiekszyla a juz bylo dobrze posmarowalam ja sudocremem i juz lepiej jak nie zejdzie to jutro ide z nia do lekarza

reklama
6,5 m-ca

w~łaśnie nie wiem co sie dzieje nie moge polskich znakow robic jeszcze wczoraj bylo ok ;/

bijak jest przeznaczony dla dzieci do 3 roku zycia chyba napisze cos do producenta bo to jest po prostu niebezpieczne chyba juz sie nie odwaze jej tam wlozyc

Moja tylko mniej więcej do pół roku siedziała w bujaczku, potem była za ruchliwa...

Mieliśmy taki:
Fisher-Price - Akcesoria Dziecięce

Napisane jest, że 12 miesięcy i więcej :szok:

Dziewczyny o ma~łu zawa~łu nie dosta~łam
w~łoży~łam moj~ą Lenke do bujaczka zapielam pasami wszystko pieknie ladnie tylko ze ja w kuchni i nagle slysze gruchniecie biegne a tam mala placze przerazona bijak sie przerw~óci~ł :angry:
niby super firma \z atestem itd. a tutakie cos normalnie sie wkurzy~łam
dobrze ze ma~ła r~ączek nie z~łama~ła bo pad~ła na pod~łogę a bujak na nia i na te biedne ma~łe r~ączki..
Moja też kiedyś zrobiła bęc z bujaczka.Najbezpieczniej jest stawiać bujak na podłodze,albo w łóżeczku.Bujaczek powinien być pod ciągłą kontrolą dorosłej osoby.
Ja Ci nawet powiem jak ona wyleciała.Mała jest w takim wieku,że wszystko ją interesuje.Zobaczyła coś i udało jej się wychylić.Zrobiła przeciwwagę i łup.
Reklamacji Ci nie uwzględnią,bo bujaczek wagowo jest do 3 lat,ale nie jest do pozostawiania dziecka w nim tylko do bujania.:-(

Nieźle...
Kurcze twoja mam jest za dobra, powinna jej zabronić i tyle..:tak:
Ja też mówię,że jest za dobra.Powinna im powiedzieć,by prowadzili własną kuchnię.To by zapewne rozwiązało problem.

6,5 m-ca

w~łaśnie nie wiem co sie dzieje nie moge polskich znakow robic jeszcze wczoraj bylo ok ;/

bijak jest przeznaczony dla dzieci do 3 roku zycia chyba napisze cos do producenta bo to jest po prostu niebezpieczne chyba juz sie nie odwaze jej tam wlozyc
Ja potem wkładałam,ale już pilnowałam.:tak::-D:-D

reklama
Do góry