reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja jeszcze siedzę w szlafroku :szok::szok::szok::szok::szok: kurcze nie mogę się pozbierać po znowu nieprzespanej nocy.:crazy:

2 dni Oliwka łądnie spała a dziś znowu powtórka z rozrywki.
Obudziła się koło 2.00 w nocy i usnęła przed 5.00 rano i spalismy wszyscy w trójkę w łóżku do 8.00.Ale i tak spać mi się okropnie chce.

Zaraz puszczam pranie,dzis będzie tego z 3pralki chyba :tak::tak::tak:ale sie tego nazbierało :-p

...
Ja tak Martynce przyciełam nie widziałam ze on stoji za drzwiami i zamkłam je a ona w płacz i otwożyłam szybko i jej te palce wyciągłam ale nie złamałam jej po jakimś czasie z 2 palców zeszły paznokcie ale wyrosły nowe ale Martynka do dzisiaj pamieta.:zawstydzona/y:
No a moje bobaski już spią.No i dzisiaj będe z wami dłużej nie tak jak wczoraj.
As jak tam imprezka dalej trwa a Kubuś to normalnie jest komik.:-D

Jeszcze pamięta?
:szok::szok: Pewnie z czasem zapomni...:tak:

Moja sioostrzyczka nie pamięta już:tak::tak:

Anabuba no to miałaś sporą lekturę :-D:-D:-D:-D:-D o tyle dobrze że doszłaś :-D:-D
:-D:-D:-D

same zostalysmy???????????
ja mam 2 psy-owczarka niemieckiego i kundla ktory wyglada jak hiena:-)obie suczki.hiena ma nieclay rok a owczarek pol roku.Weronika je uwielbia i one ja.zawsze jak wychodzimy na dwor to jest wylizana.albo gadaja sobie przez drziw na taras:-):rofl2:
ale psy mieszkaja w budzie na podworku.teraz poluje na kota-bo moja kotka zaginela w sylwka-miala 1,5roku i byla kochana,to ta co Weronika ma z nia zdjecia na nk.dziewczyny mogly wszytko z nia robic a ona nie drapal i mocno nieuciekala,najwyzej miauczala.i bardzo madra byla,2 mioty kotow po 5 sztuk wychowala i bardzo lowan byla.no i taka strata:-(
Ja mam 3 yorki.. w sumie 2 yorki zwykłe i 1 Yorkshire Terrier Biewer nowa odmiana:tak:a teściówka je jako pierwsza sprówadziła do Polski i jako pierwsza miała małe w Polsce:tak::tak::-D

Ale teraz jak pójdzie na domek a my na nowe większe mieszkanko dajemy jej dwa i zostanie nam jeden i na szczęście nie będzie tyle syfu z tych psów... :tak::tak::-D

A u nas jest taka pogoda dodaje zdjecie a to są zdjęcia dzieci Martynka w czasie kompieli i Kamilek po kompieli z fryzurką
Śliczne dzieciaczki, u mnie w Żorach z rana też taka pogoda była, w Rybniku widziałam normalna jak dojechałam do pracy, nie ma tyle śniegu

i ja znów ostatnia dzień zamykam :-D:-D:-D
Idę już do łózeczka,bo cała mokra jestem.
Właśnie wyszliśmy z wanny.Oj się działo !!!!:-)
dobranoc dziewczynki.
Oj Oj zazdrocha :-D:-D:-D:-D:-D

a tu odnosnie poprawnego zapinania pasow bezpieczeństwa:-)
tak na poprawe nastroju
:-D:-D:-D:-D

ale numer dziewczyny czytałam posty i nie wiem co z moim kompem ale mam np post mamy helenki poranny a pod nim post wiktori wieczorny:szok::szok:i tak mam namieszane:szok::szok:nie mam pojęcia dlaczego:confused::confused::confused:
ja mam tone prasowania na dziś do tego pranie obiad........ musze nadgonić bo w czwartek jade po julke i wróce dopiero w sobote albo niedziele:tak::tak: jak ja was nadrobie????:confused::szok::-D:-D no i moje kochanie przez tyle dni będzie samo???????no mam nadzieję że na kompie posiedzi a nie gdzieś z kumplami:baffled::-D:-D:-D
U mnie też się tak mieszają posty czasem:no:
Jeszcze wam się pochwalę, że zakupiłam wczoraj dwie pary nożyczek do strzyżenia:tak: Będę Helenie włoski skracać:tak:
No to czekamy na efekty!! :tak::tak::tak::tak::tak::-D

Uf skończylam czytać teraz trzeba sie zabrać troszkę do pracy, naszykowac umowy i dokumenty do wysłania a i kuiriera zamówić wogóle... bo nie przyjedzie.... :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Ja tez zmykam bo musze troszke ogarnac i dac mlodym cos do jedzenia:-)A ja odrzeje sobie wczorajsza pizze;-)
Po lekarzu sie odezwe

Dzień dobry
Melduję się na porannej kawie ;-) Piotruś śpi, chaos w mieszkaniu ogarnięty, pranie się pierze, mam chwilę dla siebie. Wprawdzie muszę jeszcze zrobić parę rzeczy do pracy, no ale nie odmówię sobie poczytania postów;-)
Powiem jeszcze, że dziś jestem zła na m:wściekła/y: No ale nie będę wam tu smucić od rana ;-)

No troche dlugo:no:Dlatego idziemy do lekarza i niech zobaczy od czego,bo ta kupa jest jakas dziwna jak dla mnie:no:

A moje dziewczyny woza sie w wanience do kapania bo jeszcze jej nie schowalam od wczoraj

Ja jak byłam ostatni z Helenka to było pierwsze pytanie lekarki, czy ma biegunke... Ponoć coś wisi w powietrzu i dużo dzieci ma...

Hlenie do tej pory też sma ciełam włoski, ale nie miałam pożądnych nozyczek...

A u nas jest taka pogoda dodaje zdjecie a to są zdjęcia dzieci Martynka w czasie kompieli i Kamilek po kompieli z fryzurką

Normalnie środek zimy :szok: A fotki słodkie :rofl2:

Ja się zdążyłam się wypluskać, pozmywać i nakarmić towarzystwo :tak: Tylko to małe co w brzuchu siedzi jeszcze coś protestuje :sorry2:

W trakcie tego przechwalania sie przypomniałam sobie, że nie zrobiłam M kanapek do pracy :szok: A on juz stał gotowy do wyjścia:dry: Ale zdążyłam :rofl2:

reklama
Dzień dobry
Melduję się na porannej kawie ;-) Piotruś śpi, chaos w mieszkaniu ogarnięty, pranie się pierze, mam chwilę dla siebie. Wprawdzie muszę jeszcze zrobić parę rzeczy do pracy, no ale nie odmówię sobie poczytania postów;-)
Powiem jeszcze, że dziś jestem zła na m:wściekła/y: No ale nie będę wam tu smucić od rana ;-)

Co przeskrobał:confused::evil:

Do góry