reklama
Tu macie dobry początek na temat AZSu
Atopowe zapalenie skóry - Atopowe Zapalenie Skóry
Atopowe zapalenie skóry - Atopowe Zapalenie Skóry
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Tez tak mysleZreszta od kiedy ja zobaczylam to mam takie zdanie o niej
kretynka jakich malo
a propos kretyna
<Valki> mi to znajomy opowiadał jak jego brat fachowiec poszedł do jakiejs baby malować dom
<Valki> pyta się jej: "może zrobimy paski ?" ona: "zobacze u sasiadki zobaczyc jak wyszło jej bo tez tak malowala"
<Valki> po 20 minutach wraca:,,nie tak nie, niepodoba mi się", on: "to może zrobimy to taką techniką"
<Valki> a ta znowu "to pobiegne do sasiadki zobaczyc bo tez tak ma"
<Valki> po kolejnych 20 minutach wraca i mówi "jednak nie, nieladnie to wygląda"
<Valki> facet zaprezentowal jej jeszcze kilka technik, wszystkie zakończyły się fiaskiem i bieganiem do sasiadek
<Valki> wiec na ostrej wkurwie spytał się jej: "a moze chce pani słoneczniki?", ona: "a jak to wygląda?"
<Valki> ten wziął farbę, otworzył, i wyjebał całą zawartość na scianę, spakował się i wyszedł...
<Rachmiel> Hey,
<Rachmiel> Golf nie odpala z kluczyka tylko na pych niwiem dlaczego chociaż jeżeli wkładam kluczyk do stacyjki i chce przekręcić to wszystko można uruchomić, oprócz silnika. Jak chce odpalić to rozrusznik nie tyknie. To jest Golf 3 1,4 8 zaworowy. Czy może mi ktoś pomóc?? Z góry dziękuje.
<Admin> To jest forum o golfie - sporcie, a nie o samochodach. Pozdrawiam, W.M.
<knight-rider> ładny wczoraj reset zaliczylem u michała, zaczelismy pic o 17 a o 21 urwał mi sie film
<monika> górnicze tempo
<knight-rider> dajcie spokój, powrot do domu znam tylko z opowiesci, najlepsza byla mojej matki
<knight-rider> "wrociles zalany jak tornado, powiedziales przepraszam, poszedles do pokoju rozcieliles sobie lozko rozebrales sie i grzecznie zasnoles"
<monika> zuch syn
<knight-rider> a rano pokazala mi serie sms'ow jakie dostala 10min przed moim powrotem
<knight-rider> 1sms - 'wród', 2sms - 'wrocę nię', 3sms - 'wrocę nietrzeźwy papa'
<monika> o losie, niezly jestes
Tu też ciekawe spostrzeżenia
Atopowe zapalenie skóry u niemowląt i dzieci. Zapalenie skóry AZS. Choroby skóry u dzieci.
Atopowe zapalenie skóry u niemowląt i dzieci. Zapalenie skóry AZS. Choroby skóry u dzieci.
anka26_x_07
Mama Laury :)
to samo ma Laurapoliczki są czerwone i trochę szorstkie, ale krostki są maleńkie ale takie podskórne bardziej,nie ma ich dużo
Mi nie robili dodatkowych badanAS
A lekarka to stwierdzi na podstawie zobaczenia tych zmian czy musi zrobic jakies dodatkowe badaniaDodam ze Wiktoria ma duzo podwyzszone IgE całk
ANABUBA
Dopiero teraz zobaczylam jaki dalas sobie nad zdjeciemDobra jestes;-):-)

WEronika ma głownie lakierowane policzki.ale ostatnio spróbowała rybki i miala troche krostek.na krostki dobra jest masc cynkowa
Tak tylko ze jak dziecko ma sucha skore wtedy nalezy uzywac masci mocno natluszczajacej skore
My po filmiku i po drinkach zraz zmykamy na kapiel i spanko
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dzis dzien wagarowicza.pamietam jak w 7 klasie podstawowki poszlismy cala klasa na wagary.bylo tak cieplo ze sie chodzilo w samych bluzach.ale wychowawczyni po nas przyszla i mielismy niezle przeje....
reklama
Podziel się: