reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tez tak mysle:tak:Zreszta od kiedy ja zobaczylam to mam takie zdanie o niej

kretynka jakich malo

a propos kretyna

<Valki> mi to znajomy opowiadał jak jego brat fachowiec poszedł do jakiejs baby malować dom
<Valki> pyta się jej: "może zrobimy paski ?" ona: "zobacze u sasiadki zobaczyc jak wyszło jej bo tez tak malowala"
<Valki> po 20 minutach wraca:,,nie tak nie, niepodoba mi się", on: "to może zrobimy to taką techniką"
<Valki> a ta znowu "to pobiegne do sasiadki zobaczyc bo tez tak ma"
<Valki> po kolejnych 20 minutach wraca i mówi "jednak nie, nieladnie to wygląda"
<Valki> facet zaprezentowal jej jeszcze kilka technik, wszystkie zakończyły się fiaskiem i bieganiem do sasiadek
<Valki> wiec na ostrej wkurwie spytał się jej: "a moze chce pani słoneczniki?", ona: "a jak to wygląda?"
<Valki> ten wziął farbę, otworzył, i wyjebał całą zawartość na scianę, spakował się i wyszedł...

<Rachmiel> Hey,
<Rachmiel> Golf nie odpala z kluczyka tylko na pych niwiem dlaczego chociaż jeżeli wkładam kluczyk do stacyjki i chce przekręcić to wszystko można uruchomić, oprócz silnika. Jak chce odpalić to rozrusznik nie tyknie. To jest Golf 3 1,4 8 zaworowy. Czy może mi ktoś pomóc?? Z góry dziękuje.
<Admin> To jest forum o golfie - sporcie, a nie o samochodach. Pozdrawiam, W.M.

<knight-rider> ładny wczoraj reset zaliczylem u michała, zaczelismy pic o 17 a o 21 urwał mi sie film
<monika> górnicze tempo :)
<knight-rider> dajcie spokój, powrot do domu znam tylko z opowiesci, najlepsza byla mojej matki
<knight-rider> "wrociles zalany jak tornado, powiedziales przepraszam, poszedles do pokoju rozcieliles sobie lozko rozebrales sie i grzecznie zasnoles"
<monika> zuch syn :D
<knight-rider> a rano pokazala mi serie sms'ow jakie dostala 10min przed moim powrotem
<knight-rider> 1sms - 'wród', 2sms - 'wrocę nię', 3sms - 'wrocę nietrzeźwy papa'
<monika> o losie, niezly jestes

policzki są czerwone i trochę szorstkie, ale krostki są maleńkie ale takie podskórne bardziej,nie ma ich dużo
to samo ma Laura
AS
A lekarka to stwierdzi na podstawie zobaczenia tych zmian czy musi zrobic jakies dodatkowe badania:confused:Dodam ze Wiktoria ma duzo podwyzszone IgE całk

ANABUBA
Dopiero teraz zobaczylam jaki dalas sobie nad zdjeciem:-D:-D:-DDobra jestes;-):-)
Mi nie robili dodatkowych badan:baffled:
WEronika ma głownie lakierowane policzki.ale ostatnio spróbowała rybki i miala troche krostek.na krostki dobra jest masc cynkowa

Tak tylko ze jak dziecko ma sucha skore wtedy nalezy uzywac masci mocno natluszczajacej skore

My po filmiku i po drinkach zraz zmykamy na kapiel i spanko :)

dzis dzien wagarowicza.pamietam jak w 7 klasie podstawowki poszlismy cala klasa na wagary.bylo tak cieplo ze sie chodzilo w samych bluzach.ale wychowawczyni po nas przyszla i mielismy niezle przeje....

reklama
Ja jak chodzilam do technikum to na dzien wagarowicza poszlismy na takie blokowisko i za krzaczkami sobie trunkowalismy:-);-)

Do góry