reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

NO ja tez spaceruje sama bo tu gdzie sie przeprowadziłam nie znam nikogo tu fakt sa mamy z dziecmi małymi ale sie znaja i jakos ciezko jest sie wdrazyc do niech

reklama
Ja tutaj mieszkam juz 3 lata a przedtem przyjezdzałam ale tutaj wiekszosc dzieci ma juz duze. Czasami nawet nie mam isc gdzie na kawe

joł ;D

ale żescie nagryzmoliły :mad: >:D ::)
musze cofnąc sie pare stron do tyłu żeby wiedziec o co chodzi ::).

Miałam dzisiaj mega "obchodowy dzień " byłam w urzędzie ..u gina ..na zakupach i ogolnie jestem wypompowana bo Jasio spał tylko dwa razy >:D

ale naszczescie już padł 8)

Kunda pisze:
Ja tutaj mieszkam juz 3 lata a przedtem przyjezdzałam ale tutaj wiekszosc dzieci ma juz duze. Czasami nawet nie mam isc gdzie na kawe
kurde to dosc długo ja tu dopiero z rok mieszkam i kawe tez pije sama albo pakuje małego i jade na stara dzielnice do kumpeli

Mam tutaj kumpele ale mieszkaja kawałek ode mnie, a na tej ulicy co mieszkamy to ludzie juz sie znaja a ponadto sa starsi ode mnie

i najchetniej bym tam wruciła bo tu sie strasznie nudze niemam sie do kogo odezwac,a lubie gadac  :)
dobra spadam bo gnidka wstała jak go wykompie i ululam to zajrze

kunda no ja potrafie w siasc w tramwaj z 2 przesiadkami zeby dojechac do kumpeli co zajmuje mi koło 40min

..a ja tez spaceruje sama ...niefajnie tak :( .Fakt faktem spacerują inne mamy z maluchami ale one takie jakies ...drętwe mi sie wydają ..wiec niezaczepiam :p

Co do ciuszków to ja wyprzedaje wszytkie które sa juz zamalutkie ...i za ta kaske kupuje kolejne rozmiarówki fajowe .Oczywiscie że planujemy kiedys tam jeszcze jedną " biedronke" ale wtedy napewno będa też piekne ciuszki a pozatym inna moda :p ::) .

Reszte relacji od gina ...na zamknietym ;)

reklama
to ja na piechote mam do przyjaciółki 30-40 min :D a autobusen 15 min
Kiedys mieszkała blisko, ale rok temu sie przeprowadziła. Zreszta moj maz sie smieje ze przyjaciółki z Krakowa przywiozłam i tutaj wyswatałam ;D

Do góry