reklama
L4dY-bIrd
doula
joł ;D
ale żescie nagryzmoliły > :
musze cofnąc sie pare stron do tyłu żeby wiedziec o co chodzi :.
Miałam dzisiaj mega "obchodowy dzień " byłam w urzędzie ..u gina ..na zakupach i ogolnie jestem wypompowana bo Jasio spał tylko dwa razy >
ale naszczescie już padł 8)
ale żescie nagryzmoliły > :
musze cofnąc sie pare stron do tyłu żeby wiedziec o co chodzi :.
Miałam dzisiaj mega "obchodowy dzień " byłam w urzędzie ..u gina ..na zakupach i ogolnie jestem wypompowana bo Jasio spał tylko dwa razy >
ale naszczescie już padł 8)
kurde to dosc długo ja tu dopiero z rok mieszkam i kawe tez pije sama albo pakuje małego i jade na stara dzielnice do kumpeliKunda pisze:Ja tutaj mieszkam juz 3 lata a przedtem przyjezdzałam ale tutaj wiekszosc dzieci ma juz duze. Czasami nawet nie mam isc gdzie na kawe
Pycha
mama Mai i Marty
ja na całe szczęście znam kilka mam, które maja dzidzie w podobnym wieku i często się spotykamy, bo rzeczywiście smutno samemu spacerować
L4dY-bIrd
doula
..a ja tez spaceruje sama ...niefajnie tak .Fakt faktem spacerują inne mamy z maluchami ale one takie jakies ...drętwe mi sie wydają ..wiec niezaczepiam
Co do ciuszków to ja wyprzedaje wszytkie które sa juz zamalutkie ...i za ta kaske kupuje kolejne rozmiarówki fajowe .Oczywiscie że planujemy kiedys tam jeszcze jedną " biedronke" ale wtedy napewno będa też piekne ciuszki a pozatym inna moda : .
Reszte relacji od gina ...na zamknietym
Co do ciuszków to ja wyprzedaje wszytkie które sa juz zamalutkie ...i za ta kaske kupuje kolejne rozmiarówki fajowe .Oczywiscie że planujemy kiedys tam jeszcze jedną " biedronke" ale wtedy napewno będa też piekne ciuszki a pozatym inna moda : .
Reszte relacji od gina ...na zamknietym
reklama
to ja na piechote mam do przyjaciółki 30-40 min a autobusen 15 min
Kiedys mieszkała blisko, ale rok temu sie przeprowadziła. Zreszta moj maz sie smieje ze przyjaciółki z Krakowa przywiozłam i tutaj wyswatałam ;D
Kiedys mieszkała blisko, ale rok temu sie przeprowadziła. Zreszta moj maz sie smieje ze przyjaciółki z Krakowa przywiozłam i tutaj wyswatałam ;D
Podziel się: