reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna MK wydaje mi się że kopiujesz nie tą linijkę jak zrobilaś suwczek- musi obok być napisane że to do forum

reklama
sylwia a którego twój synus się urodził bo chyba nasze dzieciaki są z tego samego dnia lub cos koło tego :laugh: :laugh:

hej kobietki

jeśli chodzi o ciuszki, to ja miałam ogromną ilośc od siostry po jej 2 córeczkach, więc to co jej, to oddaję, a co moje, to trzymam, bo chciałabym dzidzię za jakieś 2 latka i tez córeczkę, ale poczekamy zobaczymy

dziś zaliczylismy wizyte u moich rodziców i babcia Maję tak wykończyła że po drodze do domu już nam prawie usnęła

ja na chwilkę
ja dostałam kupe ciuszków i nawet fajne markowe gap, h&m, itp. od kuzynki mojego męża po jej córce
nic nie sprzedaje bo to fajne ciuszki i jeszcze nie jedna dziewuszka może je nosić :laugh: ;)
Emi już spi,dziś paradowała ze swoim nowym wózeczkiem że swoją dzodzią lalą
kupiliśmy jej taka małą spacerówke w biedronce nawet ma budkę i koszyczek

moje dziecie tez spi ale oczywiscie wstanie po 20 na kompiel ,mleczko i dopiero pojdzie spac na cała nocke

ja mam luz z kompem bo maz tez spi przed nocka bo do pracy idzie
pewnie jak chcecie dzidzie to zostawiajcie ciuszki
ja nie patrze czy firmowki czy nie oddaje wszystko co za małe

reklama
Brenda szkoda ja tutaj nie mam z kim chodzic na spacery, co prawda jest jedno małzenstwo które ma syna z wrzesnia ale jakos nie jestesmy blisko zereszta ona juz wróciła do pracy i nie widuje ich

Do góry