reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj mam sprzątania, mam :tak:
Agnes, a co ci się dzieje z zębami?
Mamo Helenki, a co Helence dolega?
Luna, no rzeczywiście poszalałaś! :-D No ale, że ci się chciało tak produktywnie ten czas spędzać. Ja jak nie mogę spać to albo siedzę przed kompem, albo książkę biorę.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Nie odwiedzałam Was kilka dni i mam tyle do przeczytania, że nie wiem czy dam rade nadrobić:dry: Ostatnio siedzę troche na wątku gdzie piszą mamusie z lutego 2009 czyli takie jak ja:-D
A poza tym strasznie się przeziębiłam:-( i boje się, że zaraże małego... znacie jakieś domowe metody na zwalczanie choróbska, które można stosować przy karmieniu piersią:confused:
Możesz sobie ugotowac mleka i do niego dać miodu i czosnek.Albo kup sobie maść VICK polecam ja sie nią smarowałam i mi pomaga

Wiktoria pamiętam o zdjęciach. Właśnie wróciłam z przychodni i z zakupów. Daj mi 5 min na śniadanie, później 10 min na znalezienie akumulatorków do aparatu i już działam.
Agnes - będziemy trzymać za Ciebie kciuki. Spanie może mnie nie złap aie ale na ból głowy czekam. Co do Cepan'u ja użyłam dopiero 3x. Zawsze zapomnę. Smrodu wielkiego nie ma, a na efekty jeszcze za wcześnie.
Myszunia my za Tobą też:-)

Uroczyście oświadczam, że otwieram Poniedziałek.

Posprzątałam, pozmywałam, opróżniłam wszystkie szafki ( jutro przychodzi facet wymieniać fronty ), zdemontowałam zlewozmywak,posegregowałam śmieci.
I się nudzę.

Idę poprasować i uszykować wsad do pralki na rano.
A możesz podać link na te ciuszki

...
A poza tym strasznie się przeziębiłam:-( i boje się, że zaraże małego... znacie jakieś domowe metody na zwalczanie choróbska, które można stosować przy karmieniu piersią:confused:

My z mężem robimy taką miksturę z cytryny i miodu. Wyciskamy sok z dwóch cytryn i dajemy ze dwie łyżeczki miodu, a później wypijamy duszkiem. :-) Tylko tak się zastanawiam czy można tak przy karmieniu piersią, bo i cytrusy i miód podobno bardzo uczulają.

...dziewczyny czy konto internetowe jest naprawde bezpieczne ,bo słyszy się różne historie?Zadowolone jesteście ,bo czasu to na pewno oszczędza.

Korzystamy z kont internetowych już kilka lat i jak do tej pory nie mamy żadnych zastrzeżeń. Teraz mamy konta w Millennium i oni mają naprawdę bardzo dobre zabezpieczenia. A czasu to oszczędza naprawdę bardzo dużo. Jak sobie przypomnę te kolejki, w których stałam na poczcie, żeby rachunki popłacić... :szok:

Witajcie kochane, ja tylko na momencik...

Mój M jest w szpitalu u swojego taty... Przez kilka dni teścia bolał brzuch i ogólnie wszystko wskazywało na grypę jelitową, ale prawdopodobnie to wyrostek i czeka go operacja... A facet jest już po 50-tce:no:.

Dziś ten dzień będzie troszkę chaotyczny, ale mam nadzieję, że jak wszystko się to skończy, postaram się nadrobić zaległości na BB.

Życzę miłego dnia:-D

reklama
Do góry