reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam poniedzialkowo Melduje ;-):Zuzia poszla do szkoły mąż zaraz wraca z nocnej zmiany Wojtek je śniadanie a ja zrobiłam sobie kawkę i zaraz wypiję Gabi pobudkę zrobiła po 6 .19 dokładnie wtrąbiła butlę kaszy Wczoraj niedziela" latająca " rano zakupy w realu potem obiad spcer z Gabi i na 15 musiałam Zuzię zaprowadzić do bawialni na urodziny kloeżanki potem wrociłam zjadlam i znowu 0 16 .30 poszlam ją odebrać W nocy zamiast spac czytałam Cobena Dziś ma mnie odwiedzić koleżanka z która sie zapoznalyśmy własnie przez BB Pogoda do bani ponuro bardzo może jeszcze sie ropogodzi :-) Miłego dnia e-ciocie :tak:;-):-D

reklama
No i wstały pierwsze śpiochy.
Tak.Troszkę spałam. Zasnęłam po 5 mała zrobiła pobudkę o 7. Mam wysprzątane i balkony pod oczami.:-)

Witam po weekendzie! :-)
Ależ ja się za wami stęskniłam. Pracowałam w weekend i jakoś tak sporo tych zajęć miałam i nie dałam rady zajrzeć.:no:
No a teraz nawet nie mogę ponadrabiać zaległości :zawstydzona/y: (mam nadzieję, że wybaczycie :blink:), bo moi panowie urzędowali sami w domku no i możecie sobie wyobrazić jak on teraz wygląda! :szok::sorry2: No ale będę tak z doskoku, może się wreszcie któraś pojawi! :tak:

Witam :-)

U nas dzisiaj pobudkę, M zrobił. Nastawił sobie budzik na jakaś chora godzine, nie wiedziec czemu :baffled:

Mała siedzi i ogląda auta :sorry2: M poleciał do pracy, a ja sprzątam :rofl2: zaglądając na bb w międzyczasie :-D

Zapisałam mała do lekarza na 12.30. Zobaczymy co powie:confused:

Rozebrała się :baffled: lece ubrać golasa :-D

Witam po weekendzie! :-)
Ależ ja się za wami stęskniłam. Pracowałam w weekend i jakoś tak sporo tych zajęć miałam i nie dałam rady zajrzeć.:no:
No a teraz nawet nie mogę ponadrabiać zaległości :zawstydzona/y: (mam nadzieję, że wybaczycie :blink:), bo moi panowie urzędowali sami w domku no i możecie sobie wyobrazić jak on teraz wygląda! :szok::sorry2: No ale będę tak z doskoku, może się wreszcie któraś pojawi! :tak:
No wyobrażam sobie ile masz do sprzątania.Ja jak byłam w szpitalu miesiąc przed porodem to jak przyjechałam do domu to :szok::szok:a jak M był na dole to ja zamiast leżec to sprzątałam no i mnie złapał na sprzątaniu i mówi mi tak no i co juz gonisz:-D:-D

Witam się i ja.
Oliwka wstała dziś o 7.00 , więc o bardziej ludzkiej godzinie.

dzwoniłam do dentysty,jestem zarejestrowana na 12.00 :tak: także przed 11.00 wychodzę z domu,noc była średnio dobra, o 2.00 w nocy musiałam wziąć przeciwbólowe bo nie dało rady wytrzymać.No mam nadzieję że dziś moje cierpienie się skończy.

luna to żeś poszalała w nocy :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pewnie w dzień złapie Cie spanie nocny marku :-D:-D:-D:-D

Mamo Helenki napisz po lekarzy co z Helenką

wiktoria powiedz mi co z tą maścią Cepran - dobrze pamiętam nazwe? daje efekty?bo jak tak to dziś bym sobie ja kupiła.

Cześć Dziewczyny!
Nie odwiedzałam Was kilka dni i mam tyle do przeczytania, że nie wiem czy dam rade nadrobić:dry: Ostatnio siedzę troche na wątku gdzie piszą mamusie z lutego 2009 czyli takie jak ja:-D
A poza tym strasznie się przeziębiłam:-( i boje się, że zaraże małego... znacie jakieś domowe metody na zwalczanie choróbska, które można stosować przy karmieniu piersią:confused:

No i wstały pierwsze śpiochy.
Tak.Troszkę spałam. Zasnęłam po 5 mała zrobiła pobudkę o 7. Mam wysprzątane i balkony pod oczami.:-)
Szalona kobitko ,ty pracusiu, zapraszam cię do mnie jak będziesz miała taką wenę nocną jeszcze kiedyś ,bo ja to z gatunku śpiochów....Dzisiaj pewnie padniesz jak kawka po południu:tak:A ja zaraz jadę popłacić za zakupu na allegro do banku ,bo nie mam konta internetowego,zbieram się ...dziewczyny czy konto internetowe jest naprawde bezpieczne ,bo słyszy się różne historie?Zadowolone jesteście ,bo czasu to na pewno oszczędza.

reklama
Do góry