reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem ale sie juz żegnam :tak:
Idę się połozyć i odespać,mam nadzieje że ząb da mi dziś pospać.I trzymajcie jutro kciuki za mnie u dentysty.Boję się strasznie.Bo jak ząb boli to u dentysty boli jeszcze bardziej :tak:
Dobranoc

reklama
Znam ten ból Wiktoria. My szukaliśmy jak najmniejszy, ale z jaknajwiększą powierzchnią spania. bo mój P dość duży jest i się do tego rozpycha.

Zrobię Ci jutro, ale odradzam. Po pól roku zaczął tzreszczeć, a ciężka nie jestem, bolą plecy przez łączenie jest niewygodny choć bez przesady i wcale taki mały nie jst jak nam sie z początku wydawało

MAMA HELENKI
To super ze z mala lepiej:tak::tak::tak:A Ty jaks ie czujesz:confused:

...

Dzięki ja juz ganiam :tak:

...

Powiem Wam, że juz się nie mogę doczekać, az będę sobie siedzieć w domku z dzidzią i będe miała choć trochę czasu żeby posprzatac w domu....

Niepoprawna optymista z ciebie :-D:rofl2:

A co:-D:-D:-D:-D:-D
Jak jestes chetna to wpadaj;-):-)

Ja tez, ja też :-D na soczek :sorry2:

No ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyć:tak:

Ja tez knuje nad narożnikiem :tak: tylko jakoś nie mogę nic wybrać :baffled:
A łoże małżeńskie na razie oddamy Helenie bo jeszcze nie mam pomysłu na umeblowanie pokoju dla dziewczynek :confused::rofl2:

reklama
Do góry