Jak bym widziala moje dziewczynyZ tym ze One czasami robia fikolkiPrawie dziś fikołka zrobiła takie zabawy Oliwka lubi najbardziej-wygłupy rzecz jasna :-)
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyćWiktoria nie kupuj narożnika jeśli ma byc do spania. ja mam i odradzam całym sercem. Zwróć uwagę, że w katalogach jest napisane DO OKAZJONALNEGO SPANIA.
A mój Piotrus właśnie uśpił bąbla. Mam luz. sam teraz siedzi przed tv, a ja wezmę się za ćwiczenia. Wczoraj się przetrenowałam, dziś muszę uważać.
Rozumiem ze jestes chetna na moja trojce na tydzienSłuchajcie, na ja to akurat jak na bezludnej wyspie w tym zadupiu, ale nie głupim pomysłem byłoby wymieniać się dzieciaczkami. Raz jedna weźmie tobie na jeden dzień, raz Ty jej. I bedzie czas na spanie, fryzjera czy luzackie latanie po sklepach.
A wybralas juz jakis Jak juz to dawaj linkaNo ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyć
My mamy naroznik w salonie i jak ktos u nas spi to wlasnie tam
Tylko ze ten salon mamy z tesciowa
luna665
Mama grudniowa 2007
Kochana na tydzień to nie, ale na dwa dni, żebys odsapnęła. Stówa za godzine !!! Żarcik to ostatnie.Rozumiem ze jestes chetna na moja trojce na tydzien
dowikla no to byś poleciała z kasy przez te dwa dniKochana na tydzień to nie, ale na dwa dni, żebys odsapnęła. Stówa za godzine !!! Żarcik to ostatnie.
No trocheAle sie ceni ta nasza LUNAMusi byc dobra:-);-)dowikla no to byś poleciała z kasy przez te dwa dni
reklama
chyba takNo trocheAle sie ceni ta nasza LUNAMusi byc dobra:-);-)
Podziel się: