reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiktoria nie kupuj narożnika jeśli ma byc do spania. ja mam i odradzam całym sercem. Zwróć uwagę, że w katalogach jest napisane DO OKAZJONALNEGO SPANIA.

A mój Piotrus właśnie uśpił bąbla. Mam luz. sam teraz siedzi przed tv, a ja wezmę się za ćwiczenia. Wczoraj się przetrenowałam, dziś muszę uważać.
No ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyć:tak:

Słuchajcie, na ja to akurat jak na bezludnej wyspie w tym zadupiu, ale nie głupim pomysłem byłoby wymieniać się dzieciaczkami. Raz jedna weźmie tobie na jeden dzień, raz Ty jej. I bedzie czas na spanie, fryzjera czy luzackie latanie po sklepach.
Rozumiem ze jestes chetna na moja trojce na tydzien:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No ale my własnie taki chcemy bo nie mamy swojej sypialni.Tylko pokuj i to w dodatku jak ktoś do nas przychodzi to własnie do tego pokoju niby mieszkamy w domu ale my mamy tylko jedno piętro no i mamy tylko 2 pokoje kuchnie i łazienke no i mały korytaż.No i nie chcemy łoża bo ani go później złożyc a narożnik zawsze można złożyć:tak:
A wybralas juz jakis :confused:Jak juz to dawaj linka

My mamy naroznik w salonie i jak ktos u nas spi to wlasnie tam
Tylko ze ten salon mamy z tesciowa

A moja ukochała sobie wspinać się na kanapę a z niej na parapet i spadać na łóżko.
Nawet ja nagrałam telefonem ostatnio, żeby P pokazać co jego bąbelina wyprawia.

reklama
Do góry