reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pycha ja mam!!!!!!!! polecam DELTIM MALY PODROZNIK! ja mam rewelacja!!!!!!!!!!!! ze stelarzem wygodny troszke sie rozklada! jak hubert spi to super mu sie lezy pasy 5 punktowe atest! super na prawde. trzeba troszke wydac ale juz masz do konca a naprawde jak dla dziecka jest bardzo wygodny! jak chcesz wiecej to daj znac wkleje jakies fotki
albo wiesz co dam ci linka na allegro
http://www.allegro.pl/item103697547_fotelik_maly_podroznik_wysylka_3_gratisy.html
ja mam wlasnie bordo!

reklama
ale u nas pogoda sie popsula; cale szczescie maly przespal sie na spacerku :) bo teraz bysmy nie poszli :)
ciekawe gdzie wszystkie uciekly?

My juz z powrotem zakupy zrobione, Macio wycwiczony choc najczynniejszy udział w cwiczeniach brały jego płuca. Zreszta dzis odbywały sie zawody które głosniej zapłacze ;D Macio na drugim a moze na trzecim miejscu z pieciu mozliwych :D
Kupiłam sobie rabarbar jutro bede piec placek z rabarbarem :D
Teraz podgrzewam deserek i bede budzic Macia, a co niech zje...

Joanna MK u nas jeszcze przed zabkowaniem wiec nie wiem

Dziwczyny chyba bedzie wyz demograficzny dzis widziałam chba z 50 dziewczyn w ciazy :D

aj z ta pogoda u mnie terz zaczeło wiac i musiaqłam wrucic z małym do domku:(
a z reszta jest dzis w złym chumorku,strasznie płacze i marudzi......podałam mu VIBURCOL moze sie troszke uspokoi ;)

brenda pisze:
ale pustki czy wy wszystkie u shady na balkonie jestescie

hahahahahahaha nie warto.....nie bylo na co poaptrzec, przejechal jak blyskawica wiec nawet podrapac po tylku sie nie zdazylam

reklama
ale jestem głodna :( a nie moge isc zjesc bo gnidka płacze jak tylko go połoze wiec siedzi u mnie na kolankach i pluje na klawiature ze złosci

Do góry