reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki, ja dopiero przed chwilka zwlokłam się z wyrka, mąż w domu właśnie zrobił sniadanko więć na razie zmykam, bo czeka na mnie, sam nie chce zacząć jeść

moja Maja częśto pręży sie bez powodu ( w każdym bądź razie ja tak myśle) np. w wannie wierzga nóżkami a za chwilę pręży siei robi sie przy tym czerwona i tak na zmianę wierzganie i prężenie

reklama
Pycha pisze:
, sam nmoja Maja częśto pręży sie bez powodu ( w każdym bądź razie ja tak myśle) np. w wannie wierzga nóżkami a za chwilę pręży siei robi sie przy tym czerwona i tak na zmianę wierzganie i prężenie

i nie martwi cie to?

czesc babki :)

wlasnie zajadam sniadanko :)

pycha nie ma sie co martwic, jesli Majeczka prezy sie i nie placze to pewnie cwiczy miesnie..........albo poprostru ma taki rodzaj zabaw :)

Witajcie.
Widze, ze bardzo zgrane z was babki, ale mysle,ze przyjmiecie mnie do siebie? :)

Probuje uspic mlodego co nie nalezy do najlatwiejszych zadan.
Maly jest strasznie niezdecydowany ::) i niewie gdzie chce spac ;D
I codziennie latamy, albo na gore do pokoju do lozeczka, albo na dole do lezaczka ;D ::)
Jak marudzi w lozeczku, to na dol i na odwrot.
Czasami pobiegamy po tych schodach 20 min. i wkoncu sie gdzies udaje usnac.
No... ja tez skorzystam z tego. Cwiczenie pierwsza klasa ;D

malutka pisze:
Pycha pisze:
, sam nmoja Maja częśto pręży sie bez powodu ( w każdym bądź razie ja tak myśle) np. w wannie wierzga nóżkami a za chwilę pręży siei robi sie przy tym czerwona i tak na zmianę wierzganie i prężenie

i nie martwi cie to?

ja odnosze wrazenie, tak jak napisała Joaska, że ona po prostu rozciąga sie i jest to dla niej jakby zabawa, bo przy wierzganiu się cieszy, wg mnie to ona rosnie i dlatego, ale w sumie przy najbliższej okazji zapytam lekarza albo srodowiskowej

dziewczyny macie linki z wuzkami typu spacerowka.....bo z allegro jakos ciezko mi jest sie zdecydowac

moj maly tez sie prezy ale jakos nie martwie sie tym, bo nie płacze tylko sie cieszy ;D moze mu to frajde sprawia bo w koncu cos nowego robi

hej laseczki...u nas pelna mobilizacja...jeszcze nigdy nie widzialam tylu policjantow na raz chyba ze na meczu pilkarskim lub w szkole policyjnej w szcztytnie ;) Mohery zblizaja sie, wylaza na ulice, czesc okupuje balkony.......w oknach oltarzyki porobione takie ze naprawde czuje sie jakbym byla marsjanka w watykanie ;D ;D

reklama
Czesc dziewczyny!!!

Dawno juz nic nie pisalam ale bylam z Wami czytajac to co piszecie!
Bylam troszke "olewana" przez Was wiec sie nie udzielalam,ale oczywiscie nie mam wam tego za zle..po prostu niektore z Was znaja sie lepiej i tyle....

Jednak mam pewne pytanko do doswiadczonych mam dzieciaczkow z zabkami.

Czy u Was pojawiala sie biegunka..wodnista,zielonkawa ze sluzem i do tego stan podgoraczkowy tak gdzies 37 i pare kreseczek przy wychodzeniu pierwszych zabkow?????

Jezeli tak to ile to trwa zanim pojawi sie zabek????
Moja corcia ma 8,5miesiaca i od poniedzialku wlasnie takie rewolucje.Bylam z nia u pediatry i sama nie wie..powiedziala ze moze to byc zabkowanie albo i jakas infekcja..obserwowac,dawac to co zapisala i byc z nia w kontakcie jakby co.

Pozdrawiam i napiszcie cos prosze bo niewiem czy mam sie martwic czy co.....

A i napomkne ze wrocilysmy do samego cyca na zawolanie a juz jadla dosc duzo nowosci...czekamy az sie biegunka skonczy z jedzeniem .Julka jest chetna do jedzenia wszystkiego co bym jej tylko dala.
Slinic sie malo,bywalo wczesniej ze byla to prawie "fontanna z buziaka "a teraz malutko.jakos wiecej nie wklada do buziaka niz wkladala....

Do góry