reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A nam własnie wegiel przywiezli wiec przez dwa dni mam z głowy pomoc do macka, bo mój bedzie wsypywał wegiel do piwnicy.

Bylismy juz na spacerku ale tak jakos pochmurnie i nic sie nie chce, Macio tez odczuwa ta pogode

ło ludzie normalnie nie dacie napiać nic tylko czytac i czytac muszę

L4dY super że jasio już sam w łóżeczku :laugh: :laugh: :laugh:

dziekujemy za gratulacje dla majutka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

hej hej
powtórka z rozrywki- spacer trwał 40 min  :p zaczynam mieć tego dość!!! dzieki za rady co do dietki :) chyba się wstrzymam jakieś 3 tyg jak mu stuknie 5 miechów :)

Dla wszystkich Joann wszystkiego najlepszego :)

idę do marudka

Izabelka dzieki bardzo

Właśnie miałam złożyć życzenia Joaśce od Kubiszonka i L4dY i wszystkim innym Joasiom które kryja się pod pseudonimami nawet jeśli obchodza kiedy indziej Wszystkiego najlepszego

jmbjykgjh,,uuiujj. a to od Majutka dla teściowej zyczonka ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Witajcie mamusie ;D
Juz niedlugo i ja bede mamuska siedzaca w domku, i juz sie nie moge doczekac :)
Jeszcze tylko do konca tygodnia bede pracowala, a pozniej caly czas poswiece mojemu synkowi.
Wogole rewolucja zyciowa sie zbliza, bo i rezygnuje z pracy i przeprowadzamy sie do innego miasta.
Mieszkam w Irlandii i mam 8-mio miesiecznego synka Antka.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do siebie.
Przez jakis czas od piatku nie bede miala neta, bo musimy zalozyc sobie go w nowym domku. ale mysle ,ze zajmie nam to jakies 2 tygodnie.
Pozdrawiam wszystkie dzielne mamy :)

Zyczonka dla Joanek :laugh:

reklama
Do góry