reklama
JEJU JAKĄ DURNĄ DZIEWCZYNE SPOTKAŁAM WCZORAJ
Gówniara ma już trójkę dzieci ,i częstowała moja niunie chipsami jak jej powiedziałam że ona nie je chipsów to spojrzała sie durnowatą swoja miną jak to mozna tego dziecku nie dać i wcisneła jej na chama tego świńskiego chipsa i stwierdziła że i tak sie nauczy.co za potwora myslałam że ja uduszę :-[
a jak ona dzieci zaniedbuje a potem faszeruje je zastrzykami na odponośc 12 razy pod rząd akurat byłam światkiem jak bardzo dzieciątko płakało to jest dobra matką???
ja nigdy Emilce swiadomie chipsów nie dam to trucizna i niewiem jak matka może takie swiństwo dawac dziecku :-[
Gówniara ma już trójkę dzieci ,i częstowała moja niunie chipsami jak jej powiedziałam że ona nie je chipsów to spojrzała sie durnowatą swoja miną jak to mozna tego dziecku nie dać i wcisneła jej na chama tego świńskiego chipsa i stwierdziła że i tak sie nauczy.co za potwora myslałam że ja uduszę :-[
a jak ona dzieci zaniedbuje a potem faszeruje je zastrzykami na odponośc 12 razy pod rząd akurat byłam światkiem jak bardzo dzieciątko płakało to jest dobra matką???
ja nigdy Emilce swiadomie chipsów nie dam to trucizna i niewiem jak matka może takie swiństwo dawac dziecku :-[
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
noelia a nie moglas jej wyjac z raczki jak mogla dac dziecku bez pozwolenia!!!!!!!!!!! babsztyl wstretny!
shady
Fanka BB :)
Noelia kazde dziecko je chipsy i nic tego nie zmieni albo slodycze ale poki mozesz nie dawaj, tak jak ja nie daje slodyczy, chrupek, soczkow slodzonych, woda sama bez glukozy.....jeszcze tych swinstw sie naje
a co do chleba to ja praktycznie nie jadam, jesli juz to pelnoziarnisty
reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
noelia pisze:MALUTKA A CO SIE TWOIM RODZICOM NIE PODOBA W SPANIU JASIA?
To ze spi bez poduszki i w samym spiworku- oczywicie w pajacyku
Ake jak to oni stwierdzili jak tak mozna dziecko wyziebiac-i jeszcze wiele umoralnien!
Podziel się: