reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

jeszcze jedno slowo o jedzeniu a bede mordowac ;) ja nadal jesc nie moge, ale jest plus bo schudlo mi sie, brzuch mniejszy wiec sie ciesze....teraz tylko pilnowac aby za duzo nie szamac i bede sylfida hahaha

JEJU JAKĄ DURNĄ DZIEWCZYNE SPOTKAŁAM WCZORAJ
Gówniara ma już trójkę dzieci ,i częstowała moja niunie chipsami jak jej powiedziałam że ona nie je chipsów to spojrzała sie durnowatą swoja miną jak to mozna tego dziecku nie dać i wcisneła jej na chama tego świńskiego chipsa i stwierdziła że i tak sie nauczy.co za potwora myslałam że ja uduszę :mad: :mad: :-[
a jak ona dzieci zaniedbuje a potem faszeruje je zastrzykami na odponośc 12 razy pod rząd akurat byłam światkiem jak bardzo dzieciątko płakało to jest dobra matką??? :mad: :mad:

ja nigdy Emilce swiadomie chipsów nie dam to trucizna i niewiem jak matka może takie swiństwo dawac dziecku :-[

Noelia kazde dziecko je chipsy i nic tego nie zmieni albo slodycze ale poki mozesz nie dawaj, tak jak ja nie daje slodyczy, chrupek, soczkow slodzonych, woda sama bez glukozy.....jeszcze tych swinstw sie naje

a co do chleba to ja praktycznie nie jadam, jesli juz to pelnoziarnisty

Wiem że jak do szkoły pójdzie to pewnie bedzie jadła ale juz ja dopilnuję zeby nie za czesto :)
moja soczki pije ale zawsze jej wody daję no i wode tez czysta pije,

głodna coś jestam ide zjeśc ciut zieleniny :p

reklama
Do góry