reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
właśnie wsuwam jajecznicę ze szczypiorkiem i powoli złość mi przechodzi
)) tylko niech to szybko naprawią
A u nas choroba zagościła na dobre, Misia ma zapalenie krtani i już nie obyło się niestety bez antybiotyku, no więc siedzimy w domu jakieś dwa tygodnie jeszcze
A u nas choroba zagościła na dobre, Misia ma zapalenie krtani i już nie obyło się niestety bez antybiotyku, no więc siedzimy w domu jakieś dwa tygodnie jeszcze
madziulanatasza
Fanka BB :)
Odkąd przestawiłam sobie ilość postów na stronę na 40, mam wrażenie, że strasznie mało piszecie laski.Wchodzę czytam jedną stronę i już :-)Wydaje mi się, czy faktycznie mały tu ruch dziś?
A jeżeli chodzi o bb to faktycznie z rana post mi się nie chciał wgrać to sobie dałam spokój na 2 godziny i wtedy już ruszyło.Bryka sprzątnięta ,o la la ,zrobiłam to razem z M poczekałam ,aż wróci z pracy...on też nie lubi sprzątać auta...;-)

wiktoria12
Mama i żona :)
Normalnie szok dzisiaj z tym BB.My dzisiaj jadłyśmy na kolacje paste jajeczną pyszna była.A wczoraj dziwiłam sie dlaczego tak wczesnie uciekacie a jak popatrzylam na zegarek to normalnie szok było już po 23 ale ten czas na BB szybko leci
Ostatnia edycja:
wiktoria12
Mama i żona :)
No może no pewnie trzeba wyłączyć komputer napisałam do mediatora ale jeszcze mi nie odpisał może on coś wie
reklama
Podziel się: