reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna ano cos malo tu zagladasz mam nadziej ze jak pozbedziecie sie choroby bedziesz tu czesciej.Duzo zdrowka dla Was:tak:
Dowikla ja tez chce ogrodek :) tutejsze place zabaw to jakas masakra az boje sie puscic Laury do piasku zeby sie nie najadla jego wraz z odchodami zwierzecymi.Mysle zeby kupic sobie taka piaskownice i na balkon wystawic:-Dprzynajmniej bedzie czysty piasek:rofl2:

reklama
mama P jeszcze jest u nas ale jutro jedzie:-:)-( szkoda lubie jak jest:tak::tak: no i duzo mi pomaga i zajmuje się antkiem więc ja mam wolne ręce co w tym przypadku jak jestem taka wypluta jest dla mnie mega wyręką:-)
madziulanatasza ty namawiaj K na przyjazd ile wlezie :tak::tak::tak::tak:
a my dzisiaj na obiad fileciki z rybki tilapia pycha ziemniaczki pure i suróweczka z kwaszonej kapustki było jami najadłam się po korek:szok:
u nas od rana deszcz śnieg wieje czasami słonko no i 7 stopni na plusie:szok: a ja niedługo muszę iść po adama ze szkoły go odebrac a dzisiaj mieli wyjazd na warsztaty teatralne do teatru lalkowego zobaczymy czy wróci zadowolony:confused::confused: moje dziecko jest szalone zapisał się jeszcze na sks i w czwartki np jak wychodzi z domu o 7.10 rano to wraca o 19.20 :szok::szok: próbowałam mu wybić to z głowy zażądał rgumentów no i lipa nie mam:no::no::no: no bo lekcje odrobione zawsze przygotowany nauczony musiałam się zgodzic pod warunkiem że jak się w nauce opuści to z czegoś zrezygnuje :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
to masz bardzo ambitne dziecko:-)

Dziewczyny słyszałyście o wypadu wwarszawie samochód potrącił 2 dzieci 11 letnią dziewczynke i 6 chłopczyka.:-:)-(co to sie dzieje na tym swiecie:crazy:ze nawet przez pasy nie można bezpiecznie przejśc podobno że dzieci same wbiegły na ulice ale gdzie była matka :wściekła/y::wściekła/y:ze w tak dużym mieście puściła ich samych.:szok:
kiedys sama w wieku 7 lat wracaąłam ze szkoły i nikt nie myslała o takich rzeczach, ateraz...

Anabuba Dowikla ja to mam taki sluch ze nawet jak jest glosno slysze Laure jak sie obudzi.Jak byla u nas impreza tylko ja ja slyszalam, wszyscy patrza a ja wychodze z pokoju:-D

no ja tez słysze dziecko jak płacze czy cos.nieraz sie mi dziwia z e ja usłyszaląłm w hałasie:-) ale to instynkt:-D

Instynkt instynk:tak:

Musze pozmywac po obiedzie heheh chba ze trzy talerze a mi sie nie chce :)) poczekam po kolacji pozmywam :))Coz za len

A my jak sie wybralysmy to zaczelo padac i do teraz brak przejasnienia:baffled: Dzis juz nigdzie nie pojdziemy :crazy:

dobra ide sie meczyc z pracą, a pozniej pewnie mój P befdzie chciał zasiasc do kompa bo jutro ma wolne,więc ja nie dam rady siedostac wieczorem do kompa:baffled::rofl2:
ale jutro z pewnościa nadrobie.no chyba żeby....ale ja może w końcu troche odespie cały tydziee do zobaczenia nocką albo dopiero jutro.miłego wieczoru.:-)

Sorki za tego ostatniego posta:zawstydzona/y:
Kurde,ale nie moglam nic napisac.Pojawial mi sie napis ze wiadomosc za krotka bo musi miec minimum 1-3 znakow,a ja napisalam prawie opowiadanie i to chyba z trzy razy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ciekawe co wyjdzie z tego bo zamiast emotikonek wyswietla mi napisy

kurcze nie mogę napisac żadnego posta,co się dzieje,wiecznie pisze za mało znaków a ja też tu tyle napisałąm ze szok.wkurzyłąm sie

Stale mi sie cos samo przestawia juz mnie normalnie szlag trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A my juz dawno po obiadku i naczynka pozmywane:tak::tak::tak:
Ja moje male tez zawsze slysze i w nocy i w dzien;-):-)
A dzisiaj to pewnie bede co chwile wstawala bo musze im wyprac spiworki i pewnie co sie porusza bede nad lozeczkami zeby Je przykrywac:-D:szok:

Ale sie rozpisalam a tu nikogo nie ma;-)

reklama
Do góry