reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
pobudka śpiochy!
moja dziecie wczoraj na noc zjadło tylko 250kaszy i o 4 rano muisałam robic znowu i o 7 tezz:baffled: teraz dalje spi.mnie dopadlo @:crazy: Paulina w szkole,nic mi sie nie chce robic:dry:

-Panie doktorze nikt mnie nie zauważa.
-nstepny proszę...

:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

planujemy,mój P chciałby chłopca,ale jak zobaczył Weronike po porodzie to swtierdził ze 3 tez moze byc dziewczynka:-)ale tak jeszcze z rok chce poczekac,bo teraz jakbym musiala dzwigac Weronike i byc w ciązy...

Mój już planuje trzecią dziewczynkę :tak: Na pewno chcielibyśmy tez synka, ale teraz to zrobimy dłuższą przerwę :-D No z tym dzwiganiem to troszkę nie wesoło, ale dajemy radę

Wyobraźcie sobie że moje dziecko spało prawie 12 godzin :szok::tak: ak na nia to niesamowity wyczyn:-)

Ja mam dzisaj sporo roboty w domu. Wczoraj w efori robiłam tylko bałagan. Ale bedę obecna z doskoku :tak:

Druga! :-D
Też mi się nic nie chce! Obejrzałam właśnie "Na wspólnej" i zaraz wyłączam kompa, bo jak tego nie zrobię to znów utknę tu na cały dzień! :-)

Witam i ja drogie Panie.

Wstałyśmy sobie przed siódmą, jemy śniadanko i oglądamy Na wspólnej.
Poszukam akumulatorków i zrobię obiecane zdjęcia.

skąd ja to znam.ciagle jade na debecie!a wiesz że jest ulga prorodzinna?ponad 1100zł na dziecko,o ile macie takie zlaiczki pobrane.
Anabuba, jakie pobrane zaliczki? przepraszam, ale ja kompletnie ciemna jestem w tego typu sprawach urzędowych.

A , zapomniałabym -filmik jest po prostu uroczy. Ja takiego nie miałam możliwości zrobić, ale chociaż Twoją maleńką podejrzałam.

Witam i ja drogie Panie.

Wstałyśmy sobie przed siódmą, jemy śniadanko i oglądamy Na wspólnej.
Poszukam akumulatorków i zrobię obiecane zdjęcia.

Anabuba, jakie pobrane zaliczki? przepraszam, ale ja kompletnie ciemna jestem w tego typu sprawach urzędowych.

ja wczoraj obejrzałam "na wspolnej":-)
bo jak sie rozliczasz ze skarbowym to zawsze sa jakies pobrane zaliczki z dochodu na poczet podatku.i wtedy zkwoty jaka tam jest mozesz odliczyc sobie ulge prorodzinna.i np, jezeli zaliczek masz 1500zł todotsaniesz te 1170zł ulgi na dziecko spowrotem a reszta zostaje w skarbwym.tylko do zeznania rocznego trzeba dolaczyc taki wniosek z zusu ze wychowywałas w ybieglym roku dziecko.to ten to cie rolicza bedzie wiedzial jak to odliczyc:-)

reklama
Witam się i ja w piatkowy poranek :-)

Słuchajcie Oliwka przespała całą noc do 6.30 :tak:,raz się w nocy przebudziła , ale dałam jej teletubisia i pieluszkę i powiedziałam że trzeba jeszcze spać i bez żadnych stęków usnęła.
Teraz widzę że ona mi sie tak ciągle budziła w nocy przez smoka własnie,wypadł jej z buzi i ona go szukałą i sie rozbudzała i spać później nie chciała.

A tak spała bardzo ładnie,ciesze sie że nam to odsmoczkownaie tak ładnie wychodzi :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

I dzis znowu ponury i deszczowy dzień,niestetyleje i to bardzo.Znów jesteśmy uwięzieni w domu.mam juz dość takiej pogody.
Dzis czeka mnie prasowanie :tak::tak::tak: jak Oliwka pójdzie na drzemke w dzień to sie za to wezmę.

Miłego dzionka :-)

Do góry