reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agunia In, no my szczęście w nieszczęściu mamy kolegę , który załatwi nam dobrego blacharza, i jak to dziwnie się układa akurat wracał z salonu i nas zauważył. A nie widzieliśmy się ponad pół roku.

Agunia In, no my szczęście w nieszczęściu mamy kolegę , który załatwi nam dobrego blacharza, i jak to dziwnie się układa akurat wracał z salonu i nas zauważył. A nie widzieliśmy się ponad pół roku.
samochód się wyklepie, a dziecko dobrze, że się nie przestraszyło

luna rozumiem Twoje nerwy bo sama ostatnio miałam taką sytuację (do tej pory mam problem bo samochód rozbity a kaski z ubezpieczenia nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Agunia a powiedz mi jeszcze jak możesz czy to z Twojej winy? I z jakiego ubezpieczenia miały iść pieniądze? Bo ten facet jest z Warty, a słyszałam, że Warta lubi się ociągać.

Mama Helenki no na szczęście mój M nie lubi piłki nożnej, to mam chociaż z tym spokój.

A czytałam coś o tatuażach???
Ja mam dwa nie duże, a mój M dwa, za to caałkiem spore

Zaraz spuchne i pęknę z dumy...mam suwaczki!!!:-)

Gratulacje za suwaczki :-):-):-) tylko za bardzo juz tak nie puchnij :-D:-D:-D

A tak wogole to M mnie juz wkurzyl zlekka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poszlam do kibelka i jak wrocilam to czytal sobie moje BB:crazy:Stwierdzil ze musial poczytac o czym i z kim pisze:szok:
Ale Go wyzwalam
No jak on tak mógł :-D:-D:-D:-D

I :-);-)tak już zostanie!!!:-);-)

jest gicior :tak::-)

luna dobrze że jesteście cali,że nikomu nic sie nie stało :tak: i dobrze że mała sie nie przestraszyła :tak:

Oliwka już spi,w sumie uśnięcie zajęło jej teraz 40minut.Ale uważam że lepiej nam poszło niż drzemka w dzień.Juz nie było histerii jak wcześniej.szukała smoka to fakt,nie mogła sobie miejsca znależć,brała przytulałą zabawki,w końcu usnęła z teletubisiami.Trochę pojękiwała ale nie było płaczu.Musiałam co chwilę podchodzic do łóżeczka i głaskać ją po głowie i mówić żeby spałą i usnęłą zawinięta w kłebek w nogach łóżeczka.Cieszę się że jest już lepiej:-)

Mama Helenki no na szczęście mój M nie lubi piłki nożnej, to mam chociaż z tym spokój.

A czytałam coś o tatuażach???
Ja mam dwa nie duże, a mój M dwa, za to caałkiem spore

Alez Ty masz szczęście,piłki nie lubi,kurczę,mój to nie przepuści meczu chocby się waliło i paliło.Zagorzały kibic :crazy:

Byś sie pochwaliła tatuażami.Pokaż nie badź taka :tak::tak::tak:

reklama
Do góry