reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tylko na sekundę, bo mój małż jakieś służbowe sprawy przez tel załatwia! A ja już wyfryzowana i wymakeupowana i zaraz idziemy na piwo - taki pomysł mój mężyk miał! :tak::tak::tak::-):-):-)
A do mnie zaraz przyjezdza siostra i bedzie z moim M ogladac mecz no i sobie tez popiwkujemy:tak::tak::tak:

reklama
:-)Myszunia ,ale znajdziesz jutro i dla nas minutkę?

Nawet więcej, po Piotrusia jedziemy dopiero wieczorem! ;-)

Ja tez bym chciala miec tatuazyk:tak::tak::tak:Wiem juz jaki i gdzie ale jakos sie waham

Ja jakoś nigdy nie byłam fanką tatuaży, wręcz przeciwnie - nie bardzo mi się podobają, ale to tylko moje osobiste przemyślenia! :-p

Zaraz spuchne i pęknę z dumy...mam suwaczki!!!:-)

Brawo! Ale ja widzę tylko jeden suwaczek! Ale i tak śliczny! :-)

A tak wogole to M mnie juz wkurzyl zlekka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poszlam do kibelka i jak wrocilam to czytal sobie moje BB:crazy:Stwierdzil ze musial poczytac o czym i z kim pisze:szok:
Ale Go wyzwalam

A ja dopiero wyobraźcie sobie wróciła z zakupów. Mięliśmy stłuczkę.
Jeszcze cała się trzęsę. Gościu przywalił nam w bok i to od strony kierowcy, czyli również Wikuni. Na szczęście nic się nikomu nie stało. Mała nawet się nie przestraszyła. Ale gościa Piotr by chyba pobił gdyby nie to, że rozpędził się i stanął dość daleko i zdążył ochłonąć zanim do niego doleciał.
Jeszcze gnój mówi, że to nie jego wina. Policja go wyśmiała, powiedzieli, że ewidentnie jego i niech się lepiej przymknie.

Mam Helenki, a mi ten Twój wózio w ogóle nie chce sie otworzyć.

Wasze pociechy już śpią, a moja właśnie wali kloca. Mam nadzieję, że do 21 padnie, bo nie mam już na nic siły

Witam się wieczorowo:-D:-D:-D
Obiecałam sobie, że do wieczora nie włączę kompa i udało się:-D:-D:-D:-D:-Daż jestem z siebie dumna:tak:dzięki temu sporo rzeczy w domu zrobiłam
Witam kobitki :-)

Byłam na badaniach i się dowiedziałam, że noszę pod sercem zdrową, dużą ( 450g )

CÓRECZKĘ :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-):-D:-D:-D
moje gratulacje, bardzo się cieszę i chyba nawet Ci zazdroszczę:tak:, ja też chcęęęęęęęęęę
To moja zwariowana dwójka!!!na avatarku!!:-)
o jaki ładny avatarek:-D:-D:-D i sywaczki też są , super tylko dlaczego dwa jednakowe?
Imię mieliśmy wybrane dawno i to tylko dla córki, bo dla syna się sprzeczaliśmy, a raczej ja negowałam. Znacie jakiegoś Anzelma... okropne :baffled:
o rany a kto to wymyślił:szok::szok::szok: dobrze, że to będzie dziewczynka:tak:

Najgorsze jest to że ja tego płaczu nie mogę słuchać,normalnie poryczałam sie :-(
trzymaj się Agnes, bądź dzielna i nie ulegaj:tak:

Jak to Klaudia ostatnio powiedziała :w tym domu to tylko kot ją rozumie!!!:-)
dobre:-D:-D:-D
A tak moja Niuńka sobie śpi :-):-):-):-)

sama słodycz:tak::-D:-D:-D

a ja dopiero wyobraźcie sobie wróciła z zakupów. mięliśmy stłuczkę.
jeszcze cała się trzęsę. Gościu przywalił nam w bok i to od strony kierowcy, czyli również wikuni. Na szczęście nic się nikomu nie stało. Mała nawet się nie przestraszyła. Ale gościa piotr by chyba pobił gdyby nie to, że rozpędził się i stanął dość daleko i zdążył ochłonąć zanim do niego doleciał.
Jeszcze gnój mówi, że to nie jego wina. Policja go wyśmiała, powiedzieli, że ewidentnie jego i niech się lepiej przymknie
najważniejsze że wy cali i zdrowi :-)

reklama
Do góry