reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wlasnie przyszly do mnie te buciki Tombut:tak::tak::tak:
:-)

dowikla i co pasują?jesteś zadowolona z bucików?

AGNES:-)
Widze ze bez problemu zajarzylas jak sie wstawia kilka cytatow:tak:
Ja mialam z tym lekki problem hihihi;-)

To wcale nie jest trudne jak myślałam.Od razu mi wyszło :tak::tak::tak:

Która z Was pali laski ,przyznać się ,ja jarałam jak smok ,ale półtora roku temu rzuciłam z czego się bardzo cieszę :-)Palicie ,rzuciłyście planujecie rzucić ,czy nigdy nie rzucicie ,bo uwielbiacie?????

Nigdy nie paliłam jakos nie miałam ochoty nawet spróbować i tak już zostało do dziś.

My już po kapieli,ale się działo :-) wrzask przy wyciaganiu,musiał tato wyciągać bo ja nie dałam rady i jeszcze tato dostał dziś od córeczki w pysk :szok::szok::szok::szok::-D
Dostała opierdziel za to,speszyła sie i dała tatusiowi buzi :-D:-D:-D

AGNES:-)
Buciki sa fajne ale troszke za duze;-)Klaudia od razu je zalozyla ale wydaje mi sie ze jakos smiesznie w nich chodzi:tak:
My do kapieli mamy jeszcze jakies pol godzinki min:-)
U mnie moja Klaudia tez robi M blache:no:ale jak jej sie zwroci uwage to robi taka mega smutna minke i biegnie apa

Witaj JOE ALEX:-)
Ale masz dobrze meza nie ma ,dzieci juz spia:tak::tak::tak:Tylko pozazdroscic
Moje malpiszony lobuzuja,M jest w domu ale poszedl do kuchni na papieroska;-)

U mnie prawie tak samo prawie bo córka już spi ale Kamilek jeszcze nie spi:szok::szok:a mąż zagranicą:-:)-:)-(
Śliczne buty ja też musze kupić sobie i dziecią:-):-):-)
Która z Was pali laski ,przyznać się ,ja jarałam jak smok ,ale półtora roku temu rzuciłam z czego się bardzo cieszę :-)Palicie ,rzuciłyście planujecie rzucić ,czy nigdy nie rzucicie ,bo uwielbiacie?????
Ja paliłam ale jak tylko sie dowiedziałam że jestem w ciąży to rzuciłam i nie pale i nie mam zamiaru ale za to M nadrabia zaległości za nas obu.Znaczy jak jest tam to nie pali a jak tylko przyjedzie do polski to zaraz zaczyna:crazy::crazy:.
No ja już sie też nauczyłam jak dodawać więcej cytatów.
Ale synuś marudzi:crazy::no::wściekła/y::angry::crazy:

Mam nadzieje bo na razie to chodzi jak kaczuszka:szok:
Ale moze dlatego ze one sa bardzo sztywne no i jeszcze troszke za duze

reklama
Do góry