reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc babki, ja sie na razie przywitam...........

u nas pogoda nawet nawet..............pewnie wybiedziemy na jakis spacerek hehe :)

reklama
u nas roszke sie przejaśnia..mam nadzieje :-[

Jednak jedziemy do połoznej do szpitala ..a miała przyjść do nas ... a ja mam lenia i tak średnio chce mi się jechać

O j ..

Narazie kobitki
mnie czeka coś czego nie cierpie ...ide budzić chłopa ::) ..trzeba być świętm żeby się nie wścieknąć .... a ja nie jestem :D

Wszystkiego naj dla Emilki i KUbiszonka :-*

Kobiety sa po prostu idealne i niezastapione, co by faceci bez nich zrobili ;D ;D ;D no i zazwyczaj maja same zalety a nie maja wad ;D ;D ;D

U mnie zaczeła padac wiec dzis siedzimy w domciu :D

Co do tel to mi najlepiej sie prasuje jak cos leci. Bo po za tym mało co ogladamy. My tez mamy tuner na kompie ale przez anteny wogóle nie mozna nic ogladac

Shoomna_a tak bałagan sie sam robi, nie wiem jakbym posprzatała a za godz jest spowrotem bałagan

buziaczki dla mili i kubiszona!!!!!!!!!!

pogoda do dup(&()*^)*&^   ja niemam humoru wszystko mi sie sypie ide zapalic!

reklama
color=Blue]
Alan oczywiscie lobuzuje....marudzi jak stary emeryt, nie chce spac choc ewidentnie widac ze senny......ja tez....choelra niech on usnie w koncu to i ja sie przekimam
[/color]

Do góry