reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie
My juz nhie spimy od 6 ale jakos neta nie mialam
Wstawilam krupniczek jasiowi a my dzis bedziemy jedli"pomysl na"-pulpeciki

Ciekawe co ze spacerkiem

BO wczoraj jak wyszlam z domciu o 11.15 to wrocilam o 20.10- ale ze mnie" po wsi noga'

dzień doberak

Coś się z pogodą dzieje ..oczka sie zamykaja napił bym sie prawdziwej kawuni

U mnie tez pogoda sie psuje..jakoś tak pochmurno :(

shoomna_a my to poprostu jesteśmy niezastąpione ,idealne i nie będe więcej opisywać naszych zalet bo do wieczora bym siedziała...och tylko czasami takie niedocenione ;) :D

witam
pospalam dzisiaj cale szczescie bo cos w nocy glowa bolala i niedobrze mi bylo - chyba ta zapiekanka ::)
u nas pochmurno ale cieplo :)
KAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc Laski :p

ale ejstem wykończona .Moj maluch wstał dzsiaj o 6 i dopiero teraz padł po ...płaczu , jedzeniu , płaczu , matudzeniu , płaczu ..itp.itd.
Rece mam po kolana już od tego noszenia.Jem szybko sniadanie puki mały terrorysa wstanie ::)

Co do telewizora to my tez niemielismy przez rok ..i jakoś dalo sie zyc ..info czerpalismy z netu ..co tam na świecie :p .Ale eraz mamy tuner telewizyjny i sobie oglądamy na kompie tvsat :p
Głownie dlatego naciskałam na ten tuner bo niemiałam jak oglądac "Na wspólnej " :p

mija czasami???????? ja na pewno za zadko!!!!!!!!!
my spacerek mamy z glowy.........wiecie dlaczego! ale do czwartku jakos wytrzymam. zaraz przyjdzie toska i pokisismy sie razem!

lady bo nie wiem czy dobrze zrozumialam ogladacie tv na kompie? znaczy nie macie jako tako normalnego pudla?????ja sobie nie wyobrazm zycia bez telewizora czesto z michalem jak jeszcze nie bylismy malzenstwem to ogladalismy filmy wieczorkim i potem tyz tak zostalo az sie bubuć nie urodzil i teraz mozemy poogladac jak on spi!!!!!!! ale telewizor musi byc!!!!! no ale pwnie jak bym kaski nie miala to tez bym musiala jakos bez niego zyc i juz!

reklama
tak mordziulka ...mamy tv w kompie .Normalnei pilot do tego itp. :) monitorek mamy 21 cali wiec jest luzik :) A mi tak jakos niebrakowało tego telewizora ...wieczoramiz ajmowaliśmy sie ...z mężem o wiele ciekawszymi zeczami ;) :p :D .
A to nie o kaske chodziło tylko poprostu ...jakos o nim zapomnieliśmy , a zreszta niema miejsca na "pudło" w pokojiu ::)

Do góry