reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
my chcemy jechaćnocą aby mała lepiej zniosłą podróż,myslicie że nocą będzie mniej ludzi czy nie ma co na to liczyc bo to sezon????

NAJLEPIEJ DO SZCZECINA POCIAGIEM A POTEM BUSEM LUB PKS A BUSY SĄ W SEZONIE PRAKTYCZNIE CO GODZINKE WIĘC MAŁY PROBLEM..FAJNE JEST TO ŻE PRÓCZ TEGO TYPOWEGO FAST FUDOWEGO JEDZENIA MOZNA NIEDROGO ZJEŚĆ W JADŁODAJNIACH TAKICH NA ZÓR BARÓW MLECZNYCH NP MOJEJ MAMY GOSCIE Z DZIEĆMI SOBIE TO ZAWSZE CHWALILI BO OD 2 DO 18 MOŻNA ZJĘŚĆ TAM OBIAD SAMA ZUPA TO KOSZT 3 ZŁ A ZESTAW OBIADOWY TO 11 ZŁ I CHWALILI TO SOBIE BO JAK SZLI Z DZIEĆMI TO BRALI 2 OBIADY A ZE ZUPA W WAZIE I PANIE DAWAŁY TALERZE DLA DZIECI A IM CZĘSTO TYLKO ZUPA WYSTARCZY:tak:

ja wszedzie samochodem jezdze Laura dobrze znosi podroz nie wyobrazam sobie jechac na wakacje pociagioem albo autobusem.zawsze zabieram wozek, lozeczko turystyczne i torba Laury moja heheh jak z tym do autobusu dotrzec Jak jechalam pociagniem do kolezanki do Bialegostoku to pomogl mi konduktor wysiasc z pociagu Ale jak mialam wsiasc do drugiego pociagu to ludzie jak bydlo nie patrzeli ze jestem z malym dzieckiem wazne bylo zeby oni wsiedzili i mieli miejsce:szok::szok:

ja wszedzie samochodem jezdze Laura dobrze znosi podroz nie wyobrazam sobie jechac na wakacje pociagioem albo autobusem.zawsze zabieram wozek, lozeczko turystyczne i torba Laury moja heheh jak z tym do autobusu dotrzec Jak jechalam pociagniem do kolezanki do Bialegostoku to pomogl mi konduktor wysiasc z pociagu Ale jak mialam wsiasc do drugiego pociagu to ludzie jak bydlo nie patrzeli ze jestem z malym dzieckiem wazne bylo zeby oni wsiedzili i mieli miejsce:szok::szok:

tak to jest.ja jak gdzies jeżdze to z wózkiem.więc jak nikt sie sam nie zaoferuje żeby pomóc wózke z ta klucha wsadzic do pociągu to sie sama upominam:-)juz sie wyszkoliłam.ale jak jedziałam z Paulina do CZd w stolicy jak była mniejsza tonawet ludzie w autobusach miejsca ustepowali bo jaz dzieckiem,juz nie mówiac o ciązy:-)

ale mozna sobie wykupić miejscówki na cały przedział???????bo my chcemy jechać jeszcze z tesciami,wieczorami będą dziecko bawić a my w długą zaszaleć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry