reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tak tylko jak jedzie sie pociagiem to nie zabierze sie tylu rzeczy co by się chciało????

dowikla jak Ty jechałąś juz pociągiem z dziewczynkami to co zabieraliście ze sobą???? chodzi mi dla dzieciaków???

reklama
Jak pierwszy raz jechalismy pociagiem z Dominikiem to mial wtedy niecale dwa latka to nawet z nocnika korzystal w przedziale:tak::tak::tak:
Sa takie przedzialy dla matek z dziecmi-tzn niczym sie nie roznia od pozostalych przedzialow ale pierwszenstwo maja do nich rodzice z malymi dziecmi

TAK MADZIULANATASZA JEST Z POBIEROWA TEŻ WYNAJMUJE KWATERY :tak::tak::tak:A TAK PRYWATNIE TO MOJA KOCHANA PSIAPSIÓŁA KTÓRA MUSIAŁAM ZOSTAWIC W POBIEROWIE I SMUTNO MI TU BEZ NIEJ :tak::tak::tak::-:)-:)-:)-:)tak::tak:KIEDYŚ CODZIENNIE KAWUSIE POGADUCHY A TERAZ TYLKO NA ODLEGŁOŚC:-(

macie dzieci w jednym wieku nie?co by nie było dobrze miec takie znajomosci:-):-)moze jeszcze kogos nakręce:-)a da sie tam pociągiem bezpoedrednio dojechac jakos?

Jak pierwszy raz jechalismy pociagiem z Dominikiem to mial wtedy niecale dwa latka to nawet z nocnika korzystal w przedziale:tak::tak::tak:
Sa takie przedzialy dla matek z dziecmi-tzn niczym sie nie roznia od pozostalych przedzialow ale pierwszenstwo maja do nich rodzice z malymi dziecmi
Ja już dawno nie jechałam pociągiem a kiedyś codzienie sie jeździło do Zakopanego a nawet nie wiedzialam że są przedziały dla matek:szok:

macie dzieci w jednym wieku nie?co by nie było dobrze miec takie znajomosci:-):-)moze jeszcze kogos nakręce:-)a da sie tam pociągiem bezpoedrednio dojechac jakos?
Do tych głównych miejscowości dojedziesz pociągiem ale tam jest drogo,a jeśli jakieś małą miejscowość to musisz podjechać busem czy puszczane są specjalne autobusy.

na podróz i na miesce, do zabawy coś do piasku,baseniki czy tam kupowałaś kurcze nie mam pojecia,pierwszy raz będę jechać z małym dzieckiem nie wiem w co się nawet zaopatrzyć

Ja na podroz wzielam ciepla wode w termosie mleczko w puszcze i butelki.Herbate i jakies kanapki ,chrupki i pieluchy na zmiane:tak::tak::tak:
A zabawek specjalnie nie bralam.Tylko ich ulubione i przytulanki do spania.Do piasku i baseniki kupowalam na miejscu;-):-)
A tak wogole to jak bylismy w zeszlym roku to Baltyk mial jakies 10-12 stopni chociaz byl upal 30 stopni a moje dzieciaki sie kapaly:szok::szok::szok:No i my musielismy z nimi,Jak znajde jakies fotki to zaraz wkleje

reklama
Do góry