reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anabuba jaki grubasek Lali jak miala 16mc to miala 83cm i wazyla 13kg.Teraz tez tyle wazy bo chorowala mi 6tyg i na koniec dostala jelitowke ktora miala tydzien.Ostatecznie zastrzyki pomogly.Ale z wagi spadla mi sporo:-( bo jak bylam z nia u lekarza wazyla 11,8 ale teraz nadrabia:-)

Anabuba jaki grubasek Lali jak miala 16mc to miala 83cm i wazyla 13kg.Teraz tez tyle wazy bo chorowala mi 6tyg i na koniec dostala jelitowke ktora miala tydzien.Ostatecznie zastrzyki pomogly.Ale z wagi spadla mi sporo:-( bo jak bylam z nia u lekarza wazyla 11,8 ale teraz nadrabia:-)

no tak widze po zdjeciach że taka pyzunia jak moja:-)tyle że ma wiecej wlosków:-D Ale Weroniak to od początku jedzie na siatkach centylowych wysoko.Paulina tez taka była jak WEronika!!!!taki grubasek.jeszcze 4lata temu miała niezłe pucie.Teraz sie wyciąga ale jeszcze chudzielec nie jest:-D
ja tez lubie komedie romantyczne i ten film jest fajny:-)

dowikla a jak ty jesteś na BB a twoja lampeczka nie świeci na zielono????:confused::confused::confused::confused::confused:
mój P śpi:szok::szok::szok::szok::szok:podobno chory gardło go boli:szok::szok:a może symuluje????????????????:-):-):-):-)bał się że znów będę coś od niego nocą chciała:-D:-D:-D:-D

dowikla a jak ty jesteś na BB a twoja lampeczka nie świeci na zielono????:confused::confused::confused::confused::confused:
mój P śpi:szok::szok::szok::szok::szok:podobno chory gardło go boli:szok::szok:a może symuluje????????????????:-):-):-):-)bał się że znów będę coś od niego nocą chciała:-D:-D:-D:-D

No wlasnie cos musialam wczoraj pogrzebac,ale nie wiem co bo jak ja ja widze to mi sie swieci na czerwono:confused::szok:
Moj M tez jest wielce chory i po pracy spal u mlodego a teraz je lody;-)

reklama
Anabuba beda z nich laseczki jak nic!!

Agnes a moj chrapie na kanapie:-DJa poszlam Laure kapac to mu sie oko zamknelo:rofl2:

Malinka tak co w okolicy nie bedziesz szukac gwalcicieli;-):-D

Wiktoria komp ci sie zawiesil a moze net zle dziala bo my tu jestesmy

Do góry