reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dam znac dam jesli do tego spotkania dojdzie;-)Bo umawiamy sie juz po raz kolejny :-)
Teraz mam w laptopie plytke "To nie tak jak myslisz"-wlaczalam ja juz kilka razy i jakos nie moge obejrzec

Agnes no on też by po pisał z wami ale już mi bije po laptopie.I raz patrzy na kompa a raz na tv mały spryciula ciągle ziewa ale spać nie pójdzie a rano i tak wstanie o 07;00.
Dowikła ja też chętnie bym poszła do kina może jak mężuś wróci:eek::eek:
ale mi sie bardzo podoba piosenka.To nie tak jak myślisz.

a ja dzisiaj to miałam przeżycie mało fajne siedzę w kuchni robie dzieciaczkom kolacje i nagle słyszę przeraźliwy krzyk ratunku ratunku słuchajcie aż mnie przeszyło głos kobiety i tak przeraźliwy aż mnie od środka wzdrygneło krzyknełam tylko do mojego P niech zejdzie szybko na dół bo jakaś kobieta strasznie krzyczy ratunku zbiegł na dół ale już nie był w stanie pomóc jacyś durnie wyrwali kobiecie torebkę wepchneli w krzaki i uciekli strasznie płakała była przerażona jedyne co mógł zrobić to zadzwonić na policje:no::wściekła/y: a ten krzyk cały czas brzmi mi w uszach :-(to była godzina 19 więc jeszcze nie noc i pomyśleć że ja czasami nawet później sama wracam:szok::szok:a myślałam że to spokojna okolica same domki jednorodzinne place zabaw a tu z tego co mówili policjanci nic z tego wcale tak spokojnie nie jest ssą i pobicia i gwałty i napady :szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie w szoku jestem i w strachu też......

Laura spi

literowki czsami niezle psikusy wyprawiaja

Mama Helenki
200zl o kurcze Ja tu chodze do ginekologa Polaka i on za darmo ma te ed dlatego pytalam bo nie roientuje sie jak to jest w polskiej sluzbie zdrowia.Niezle sobie kasuja

Wiktoria oby maly ci do polnocy nie siedzial

Dowikla tak juz bywa ze spotkaniami najlepiej na ostatnia chwile sie umawiac bo to przewaznie nic z tego:baffled:

Aleksia a Ty gdzie sie podziewasz????

W końcu sie doczytałam:-)
to cyba na te ostatki dzis takie dziwne rzeczy wychodzą:-D:-D:-D
poczytałam co napisałyscie,zeszta jak zwykle jak ja zniknęłam to wy przybyłyście.Mojae dzieci juz smacznie spią.Napisąłam dzis 6 stron pracy!!!!!!!!!!przez 2godziny.ale to chyba sporo:-):-):-):-):-):-):-):-)oby tak dalej.jutro P odbiera Paulije w8iec inaczej sobie rozplanuje robotę więc chciałabym chociaz z 10stron napisac:happy:
joe alex no właśnie dostaliscie ten kredyt czy bnie?
Anka i Agunia Eurespal jest lekiem przeciwzapalnym i mozna go podawac nawet na noc,przy wszelkich infekcjachukładu oddechowego,dzieki niemu czesto udaje bezantybiotyku.To flavamed i ambrosol i mucosolvan i flagemina sa wykrztusne i nie nalzey ich podawac na noc.
Agnes jakbys sie mnie sytała to bymci powiedziałą ze to szczepienie to po roku od sostatniego bo w końcu moja órka jest tylko mieisac młodsza od Twojej

dowikla ja też pościągałam sobie z neta trochę filmów które bardzo chciałam zobaczyc ale coś się do nich zabrać nie mogę:confused::confused::confused: ale nie dawno ogladałam "napewno być może" taka komedia romantyczna z cyklu lekka i przyjemna mi się podobała nawet P ze mną obejrzał:-pale on to fan horrorów i historycznych wojennych a ja takich nie lubie:no:

malinka no to nie za ciekawe rzeczy sie dzieja w twojej okolicy,zreszta taka sytuacja może zdazyć sie wszędzie.Kurczę asz strach wieczorem wychodzić z domu.

Anka Aleksi nie bedzie jakis czas,któraś z dziewczyn mówiłą bo Aleksia napisała jej sms-ka.POjechałą z małym do swojej mamy a tam chyba neta nie ma czy cos takiego.Wiem tylko tyle.Mam nadzieję że u niej wszystko w porzaku.

reklama
Do góry