reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam się popołudniowo:-)
Jakiś tu dzisiaj mały ruch na wątku:baffled::baffled::baffled: co z Wami, zwykle szalejecie z pisaniem, że nie nadążam czytać a dzisiaj coś cieniutko;-)

Ja już pospałam, Helena jeszcze śpi.

Piję sobie jeszcze kawkę na spokojnie i zaglądam do was, chyba się uzależniłam:dry::-D

mama helenki widzę że juz masz poł ciąży za sobą;) a wiesz co ma byc?

W czwartek mam usg, am nadzieję, że się dowiem:-) Ma być 3d, więc nie oszczędzę wam fotek:rofl2:

mama Helenki co to te garnki z dziwką??????...

Jak jeździłam na obozy to dziwka to była taka rączka od menażki, działa tak samo jak w tych garnkach tefala :rofl2::-D Jedna a pasuje do każdej menażki i zawsze się gubiła więc wszyscy sobie pożyczali:rofl2:

Witam w ten pochmurny i deszczowy dzień(przynajmniej u mnie).
Mam takie pytanko czy wasze dzieciaczki jak miały około miesiaca też dużo płakały??
Mój Daniel jak nie spi to najcześciej płacze, czasami sie porozgląda troche, jak jest przy piersi to też cichutko sobie je, przy zmianie pieluchy jest najgożej...
Jak zaczyna płakać to bierzemy go na ręce i najczęściej się uspokaja, ale tez nie zawsze...
Martwi mnie to:-( i zastanawiam sie jak było u Was?

Moja Helena jak skończyła 2 tyg darła się jak tylko nie była na ręach. Wszystko było w pożdku, pki się coś z nią robiło, a jak tylko ją odłożć to krzyk.:baffled: Dziecko było zdrowe i bez kolek, pprostu wymagało uwagi i tle. Jak miała miesiąc albo półtora kupiłam bujaczek, taki na wygietym drucie, żaden inny, bo on daje specyficzne lulanie :tak: Pomogło, miałam troche spokoju :tak:

Znajdę jakiś link to wkleję :tak:

Ja to dopiero mam osatnio faze, na czekoladę, lody czekoladowe, nutella, wszystko co wpadnie mi w ręce:baffled:

Ostatnia edycja:
Dziecko mi kaszle jak jasna cholera, nie podoba mi się ten kaszel:no::no::no: wczoraj byłyśmy u lekarza i jeszcze nie było tak źle jak dzisiaj. Anabuba daję Misi eurespal, clemastin, flavamed i wapno, to standardowy zestaw leków, zwykle pomaga.
Halo, halo jest tu ktoś? no to ja też zmykam :rolleyes:

My wróciliśmy już,zaliczyliśmy też spacerek-ale cieplutko.
Ale szczepienia nie było i dupa ,wkurzyłam się bo nie potrzebnie tam szłam.:crazy:

Okazało się że to szczepienie Oliwka może mieć dopiero za miesiąc , bo od ostaniej dawki musi minąć rok a nie minął, ale nikt nie raczył mnie o tym poinformować :wściekła/y:
No i dobrze o tyle że mi ja zważyli.waży 12,5 kg.No to chyba ładnie :-)

I do tego Oliwka jest juz padnięta,bo dzis ją specjalnie rano budziłam,nie wiem ile mi wytrzyma ale chce ją chociaż do 19.00,przetrzymać.Oj trudna sprawa,marudzi jak cholera :no:

No ale moja panna cyrk u lekarki zrobiłą,nie dałą się zbadać,dzikus jeden !!!!!
Z wazeniem też był cyrk,nie chciałą stanąć na wagę,musiałąm stanąćz nią i potem sama i odejmowali te wagi i wyszło ile Oliwka waży :-D:-D:-D:-D:-D normalnie cyrk na kółkach.

A propo co to są te garniki z dziwką????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D któraś cos tam pisałą juz nie pamiętam która,kurczę uśmiałam się :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry