reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowila Agnes bo u mnie ta zima z południowego zachodu przybyła czyli od WAS!:-D:-D:-D:-D
ja Weronike jezeli puszczam na piechotę na dwór to jak nie ma chalpy:-)nie bede co chwle prała jej kombinezonu:no:zresztą wtygodniu i tak większosc w wózku na spacerze bo po Pauline 2,5km w jedna stronę:baffled:no i to jest czas poza snem kiedy Weronika nie stoi lub nie chodzi.bo tak to vcały dzień chodzi:rofl2::rofl2:

reklama
oczywiście sie z Toba zgadzam!!!!ze mnie sie nie raz smieli że mgr z łopatą:-) bo niezle zachrzaniałm u siebie na budowie,a właśiwie wokól budowy.szpadel todla mnie był chleb powszedni:-)
Tak szczerze mówiąc ten dyplom jeszcze nigdy mi sie do niczego nie przydał, nie pokazywałam go nikomu ani razu (no poza rodziną:-D) wykształcenie mam w szufladzie:-):-):-)

u nas też strasznie ślisko, kilka razy było gorąco, a schody na budowie mamy strasznie oblodzone, kapało z dachu i przymarzło i do tego wiszą długaśne sople:rofl2:

Moje lubia jezdzic we wozku na szczescie:tak::tak::tak:Czasami jak chce zeby sobie pobiegaly to za chwile juz mi sie pakuja do wozka
wiele bym za to dała,moja posiedzi z 20 min max i chce na nóżki, dłuzej nie posiedzi-wyłazi mi sama z wózka kręci się piszczy :tak::tak::tak: nie da rady jej przetrzymać,jak się zmęczy to w tedy znów chwile posiedzi i tak w kółko macieju :-D

ale jeszcze tylko do konca tygodnia ma byc zima,potem juz niezle ocieplenie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: pewnie sie trafia jeszcze chłodniejsze dni.ale....

No wlasnie ogladalam dzisiaj pogode i bylam w szoku:szok::szok::szok:
Z dlugoterminowej prognozy wynikalo ze 8 marca ma byc nawet do 14 stopni:tak::tak::tak:
Tylko ile w tym prawdy:confused:Bo to sie moze tak szybciutko pozmieniac

reklama
A ja po studiach wyjechalam z Polski i nawet pracy nie szukalam:-D

Laura woli sama spacerowac po 30 minutach siada do wozka bo jest zmeczona Obawiam sie ze jak bedzie bez kurtki biegac to wozek moge zostawiac w bagazniku:rofl2:

Do góry